Mame, koje dude koristite? Mi imamo Nuk-ovu sa zakrivljenim plosnatim vrskom, ali vidim da ima i okruglih duda. Koje su bolje i koje najmanje pokvare pravilan zahvat dojke?

Moja duda chiccovu za 0+ ..prije smo joj uzeli nukovu koja je isto kao za 0 mjeseci ali je duda bila veća..trebalo joj je par dana da skroz dobro uhvati ovu ali sad je duda i meni je draže da je manja pa joj nije prevelika razlika od sike..
Inače žene događa li se vama da vam štrca iz sise ko fontana? Znači mala sisa i kad u nekom trenu pusti sisu zna krenuti mlaz u zrak pa po njoj,robi,vratu ..krepala sam od smijeha
Mislim da bi mogla pogodit nekog na drugoj strani sobe
I čini li vam se da u jednoj sisi imate više mlijeka? meni se čini da mi je desna uvijek punija i samo iz nje zna štrcati ovaj mlaz.. na drugoj mi je lošija bradavica pa mislim da sam je nekako više stavljala na desnu sisu,a i mislim da iz nje lakše izvuče..valjda je to ok..
Moja duda chiccovu za 0+ ..prije smo joj uzeli nukovu koja je isto kao za 0 mjeseci ali je duda bila veća..trebalo joj je par dana da skroz dobro uhvati ovu ali sad je duda i meni je draže da je manja pa joj nije prevelika razlika od sike..
Inače žene događa li se vama da vam štrca iz sise ko fontana?Znači mala sisa i kad u nekom trenu pusti sisu zna krenuti mlaz u zrak pa po njoj,robi,vratu ..krepala sam od smijeha
Mislim da bi mogla pogodit nekog na drugoj strani sobe
I čini li vam se da u jednoj sisi imate više mlijeka? meni se čini da mi je desna uvijek punija i samo iz nje zna štrcati ovaj mlaz.. na drugoj mi je lošija bradavica pa mislim da sam je nekako više stavljala na desnu sisu,a i mislim da iz nje lakše izvuče..valjda je to ok..
je, je uvijek je jedna "jača" a kaj se štrcanja tiče, ja sa starijim nisam imala pojma o ničemu i naravno cice bile pune prvih dana ja izdajala, izdajala do iznemoglosti imala sam puuuunuuuuu škrinju mlijeka po 150 ml sam znala iz jedne izdojit.. ugl znaš kakav je to onda LD bio, da doslovno jesam na dr kraj sobe špricala, mali je vječito bio u lokvici mlijeka, kompletno presvlačenje njega, mene i posteljine nakon svakog dojenja hahahah i tako 3 mjeseca

url=https://lilypie.com]

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji