Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    18. Studeni 2015. 19:33

Mame, koje dude koristite? Mi imamo Nuk-ovu sa zakrivljenim plosnatim vrskom, ali vidim da ima i okruglih duda. Koje su bolje i koje najmanje pokvare pravilan zahvat dojke?

Oliva4
    18. Studeni 2015. 19:59

Moja duda chiccovu za 0+ ..prije smo joj uzeli nukovu koja je isto kao za 0 mjeseci ali je duda bila veća..trebalo joj je par dana da skroz dobro uhvati ovu ali sad  je duda i meni je draže da je manja pa joj nije prevelika razlika od sike..

Inače žene događa li se vama da vam štrca iz sise ko fontana?  Znači mala sisa i kad u nekom trenu pusti sisu zna krenuti mlaz u zrak pa po njoj,robi,vratu ..krepala sam od smijeha  Mislim da bi mogla pogodit nekog na drugoj strani sobe
    I čini li vam se da u jednoj sisi imate više mlijeka? meni se čini da mi je desna uvijek punija i samo iz nje zna štrcati ovaj mlaz.. na drugoj mi je lošija bradavica pa mislim da sam je nekako više stavljala na desnu sisu,a i mislim da iz nje lakše izvuče..valjda je to ok..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.