Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    20. Studeni 2015. 11:23

Mame kak vam spavaju bebe? Ja ne znam kaj je s mojim bebacem evi vec tri dana po danu nikak zaspat, odspavao je u marami nesto malo al cim ga spustim place. I nakon svakog hranjenja mi place, i podrigne se i neve vise jest nudim mu jos par puta al nece nego place i jedva ga smirim.. Ni ne znam kak ga umirit, ne grci se bas tak da mislim da nije probava..

plavojka
    20. Studeni 2015. 11:29

Kriss jel imas loptu za pilates? Nas ona spasava!
    Uzmem malca u ruke i cupkam na lopti! Pomaze nam i kad se napinje zbog probave i za uspavljivanje

Fluffy2
    20. Studeni 2015. 11:30

Ashley hvala ti na odgovoru.

Kad otprilike prolaze ovi problemi u dojenju? Mi smo sad u skoku pa svacam da je na sisi non stop ali to zvakanje i igranje najvise izritira bradavice. Moj se uvijek smiri kad mu dam jest, bio gladan ili samo nervozan. Samo je mali problem sto ne mozemo u setnju jer nikad ne znam kad ce se rasplakat.
    Po noci se budi oko 4 i oko 7 ako je zaspao oko ponici.Onda grcenje do 9 i nastavi spavat.
    Cvarak svaka cast kako izdrzavas bolove!

Fluffy

kris555
    20. Studeni 2015. 12:18

Nemam loptu tak da ga moram nunat, sto mi i nije problem al me pocnu bolit ledja ili u trbuhu me zaboli.
    Ashley pokusat cu mu nos sad naspricat i usisat, dise kplko vidim normalno al ima smrkljica. Pricam mu stalno nesto, telka radi i jucer sam mu i muziku pustala al ne smiri se. Jucer mi se umirio na deset min kad sam upalila usisavac. :)

Cvarak
    20. Studeni 2015. 12:23

Fluffy sad nisu
    Jako bolivi kakvi su bili kad sam dosla iz rodilista ...sad me samo 1 pece i to je nista kak me bolilo na poc da sam zvijezde vidjela i jos me rana dole bolila uzas mislila sam da cu se raspast!! Al je sve to zaraslo i super i sad me je pocela ta 1 bradavica peckat kak ju zvace ;/

Lela29
    20. Studeni 2015. 15:00

Moja je totalno skratila dnevne spavance. Kroz jutro zakunja na pola sata, posli odvali jednu turu od 3-4 sata, kako kad i to je to do navecer.

Isto, uspavljiva se na meni, pojede, pa duda sisu dok ne zaspe, ako joj ne dozvolim, nervoza, plac, pa opet popustim.

Uglavnom, radim sve sta sam rekla da necu radit kad postanem mama, sta ces... 😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.