Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    20. Studeni 2015. 15:16

Kad nemoZes dijete dr uspavat sta da radimo...meni je nagore kad je bidna nece lezt ja ju zabavljam al to sve traje 5min i odma se buni pocne plakit pa neznas vise jel bi jela spavala ...

kris555
    20. Studeni 2015. 16:42

Cvarak potpisujem! Ja sam toliko umorna, kad zaspi na meni sva sam u strahu kad ce se probudit tj jel cu moc ja malo odspavat, nemam snage vise za nosit ga cijeli dan... Mame mi nije bilo tjedan dana sad kad se vratila cu njoj "uvali" malog da mi malo ppmogne, s njom je uvijek dobar :)

Fluffy2
    20. Studeni 2015. 17:05

Uf, ja udaram u zidove i vrata dok hodam od neispavanosti i umora. Po noci radije sjedim dok ga dojim iz straha da ne padnem. Nadam se da ce bit lakse uskoro jer sam pri kraju snage skroz :)

Fluffy

Cvarak
    20. Studeni 2015. 18:20

Joj ja sam mislila da je samo meni tako...sad mi je lakse malo....ja sam jedno vrijeme isla van spavala bi 2,3 h pa odem van za sat vr dreka plac svi gledaju u mene uzas ja brzo sisu dajem jest od placa se zagrcava pa ju dizi ma jojn...popodne ak je budna il nosaj il daj sisu da se uspava ak se ne uspava ajme meni neznam sta bi i kak bi nece nista stalno nesto place buni se...imam osjecaj da smo stalno na sisi :))bio skok ili ne :))

kris555
    20. Studeni 2015. 19:48

Bas sto kazes lakse je kad znam da nije samo meni tak.. Svi ga nose smiri se na kratko i opet pocne plakat, imam osjecaj da je stalno nezadovoljan i da nekaj ne radim dobro i osjecam se krivom.. Da ne pricam da se i sama osjecam uzasno i zbedirano..

Branchi
    20. Studeni 2015. 20:55

Mary ajde kad stignes malo opisi te vase rutine, i mene jako to zanima :)
    Mi po noci spavamo malo, a po danu jos manje. Jos sve nekako funkcionira, ali je pitanje trenutka kad cu prosvikat :)
    Dojim stalno, kad ne dojim se nosimo ili igramo, rijetko odspava, po danu najcesce samo u setnji, ostalo su setovi po 10,15min :)

Ryanne
    20. Studeni 2015. 21:09

Cure, pridruzujem se vama premorenima. 
    Mene su spasile dvije stvari- vrtuljak u kimbacu i njihaljka. To ju jedino zabavi na neko vrijeme pa da ju ne nosam stalno. 
    Stalno trazi paznju i uvijek netko s njom mora pricati. 

Sto se spavanja ticr, budi se svaka 2-3 sata radi jela i jedva cekam da odrapi kojih 4-5 sati. 

Inace, kad cendra (a znam da nije gladna) ne dam joj cicu da se smiri jer se tad samo prenajeda i zlo joj je pa jos vise place. To sam naucila na tezi nacin. 
    Radije je nosam i pjevam joj dok se ne smiri. 

Ledja i vrat su mi koma..

Ali kad mi se nasmije.... vrijedi svega toga. 

plavojka
    20. Studeni 2015. 21:22

Mi se isto po noci budimi svaka dva i po, tri sata, ali u pravilu odmah zaspe kad se najede..
    Preko dana isto tak po 15ak min, ali obicno odvali i jednu turu po sat i pol! U setnji isto spava, prije je izgurao po dva sata i malo vise, a sad mi ko i kod Cvarak vristi od gladi nakon sata.. A nahranin ga prije negi izlazimo.. :(

Ja se za sad dobro drzim s (ne)spavanjem al vidjet cemo do kad ;)

E, moj mali uopce ne dozivljava vrtuljak (mobil) u kindicu.. Kad su ga vasi poceli kuzit?

plavojka
    20. Studeni 2015. 21:26

I za cure s koma bradavicama, Multi-mam komprese su navodno zakon! Puno frendicama mi ih jako hvali, ja nisam jos isprobala jer su mi bradavice ok..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.