Cure nama se osim na obrvi (ta je prosla), pojavilo malo tjemenice i na glavi. Stavljam bademovo pa poslje iscesljam, cini mi se malo bolje no vidjet cu sutra. Onda se i kupamo pa cu malo istrljat..kako vi to rijesavate, neka preporuka?
I sta kad prodje, treba stalno cetkat da se opet ne pojavi ili?
Oliva moj nije zelio Nukovu "malu" dudu nego Aventovu koja je meni parila ogromna a 0 je. Bocice cu Chiccove. Sad sam uzela također Aventove sesirice za bradavice ali meni nema nikakve razlike s njima dojit, boli za poludit.
Inace moj bebac nije lud za dudom, koristi je par minuta dok ne zaspe i onda je ispljune.
I meni desna ima vise mlijeka i stalno strcam okolo, sto po malome sto po podovima, tako da redovno moram prat parkete i maloga i mijenjam non stop jer je mokar skroz :)
Fluffy
Mi imamo i aventove dude i nukove i iz dma, aventove mi se cini su mu najbolje sjele..
Fluffy mislim da je normalno da jos boli u pocetku al lakse bude, meni je krvi bilo i preko sesirica u pocetku pa sam se ja izdajala dok je bilo malo bolje i onda sam sesirice koristila.. A meni isto mlijeko curi ko blesavo, nadam se da ce se to ustabilit jer ovak moram ispod cica stavit pelenu i na bebija neku gazicu jer mi je stalno mokar :)
Ajme kad citan kako vama strca mlijeko pitan se jel ga ja uopce imam :)))
Mi smo odvalili skok u trecem tjednu i sad uzivamo u tome kako lijepo spava i po noci i preko dana! I krademo jos ove zadnje dane liepog vremnea pa visimo po vani..
Jel mazete bebicama lice s necim kad izlazite van? Pogotovo po ovoj vjetrini sad?
I kako ih najbolje zastititi od vjetra? Doduse, cini mi se da u kosari od kolica vjetar i ne dolazi do njega, al nisam ziher..
Branchi, postoji ti bas sampon za tjemenicu od Mustele! Mi ju jos nismo dobili pa ga nisam isprobala, ali par frendica se kune u njegovu ucinkovitost! Pa ako nece ici sa uljem isprobaj!
E super, hvala vam na savjetima :)
Kupit cu i sampon, sad je ionako akcija na mustelu pa treba iskoristit :D
Meni strca iz desne ali nije veliki mlaz, vise onako tanki mlaz hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji