Cure nama se osim na obrvi (ta je prosla), pojavilo malo tjemenice i na glavi. Stavljam bademovo pa poslje iscesljam, cini mi se malo bolje no vidjet cu sutra. Onda se i kupamo pa cu malo istrljat..kako vi to rijesavate, neka preporuka?
I sta kad prodje, treba stalno cetkat da se opet ne pojavi ili?
Cure nama se osim na obrvi (ta je prosla), pojavilo malo tjemenice i na glavi. Stavljam bademovo pa poslje iscesljam, cini mi se malo bolje no vidjet cu sutra. Onda se i kupamo pa cu malo istrljat..kako vi to rijesavate, neka preporuka?
I sta kad prodje, treba stalno cetkat da se opet ne pojavi ili?
Ja sam to brzo rješila isto kao i ti s bademovim uljem, jedino nisam češljala jer nemamo baš kosice nego lagano istrljala kod kupanja trljačicom. Nakon svakog kupanja joj namažem glavicu bademovim uljem od tada jer ako ne mažem tjemenica se opet počne pojavljivati.

Oliva moj nije zelio Nukovu "malu" dudu nego Aventovu koja je meni parila ogromna a 0 je. Bocice cu Chiccove. Sad sam uzela također Aventove sesirice za bradavice ali meni nema nikakve razlike s njima dojit, boli za poludit.
Inace moj bebac nije lud za dudom, koristi je par minuta dok ne zaspe i onda je ispljune.
I meni desna ima vise mlijeka i stalno strcam okolo, sto po malome sto po podovima, tako da redovno moram prat parkete i maloga i mijenjam non stop jer je mokar skroz :)
Fluffy
Mi imamo i aventove dude i nukove i iz dma, aventove mi se cini su mu najbolje sjele..
Fluffy mislim da je normalno da jos boli u pocetku al lakse bude, meni je krvi bilo i preko sesirica u pocetku pa sam se ja izdajala dok je bilo malo bolje i onda sam sesirice koristila.. A meni isto mlijeko curi ko blesavo, nadam se da ce se to ustabilit jer ovak moram ispod cica stavit pelenu i na bebija neku gazicu jer mi je stalno mokar :)

Ajme kad citan kako vama strca mlijeko pitan se jel ga ja uopce imam :)))
Mi smo odvalili skok u trecem tjednu i sad uzivamo u tome kako lijepo spava i po noci i preko dana! I krademo jos ove zadnje dane liepog vremnea pa visimo po vani..
Jel mazete bebicama lice s necim kad izlazite van? Pogotovo po ovoj vjetrini sad?
I kako ih najbolje zastititi od vjetra? Doduse, cini mi se da u kosari od kolica vjetar i ne dolazi do njega, al nisam ziher..
Branchi, postoji ti bas sampon za tjemenicu od Mustele! Mi ju jos nismo dobili pa ga nisam isprobala, ali par frendica se kune u njegovu ucinkovitost! Pa ako nece ici sa uljem isprobaj!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji