Više ne znam da li je to normalno da moje dijete tolikp stenje i napreže se? On stenje i kad podrigne i kada ne podrigne.Baš je teško za slušati :(
Jucer sam se lijepo setala gola po kuci i mrvicu je bolje, iako su mi ovi sesirici koma, ogromni su! 8 cini mi se da s njima hranjenje duze traje. Al dobro, bitno da se on najede.
Zene nakon koliko vremena ste imale odnos s muzem? Ja se nikako odlucit na taj pothvat!
Fluffy
Curke, jel vi svaki put nakon podoja dižete bebicu da podrigne? Kako ju dižete- onako trbuščićem prema vama i glavica na rame?
Moj ima 10 dana i uzasno je nestabilan ako ga tako stavim pa me jako strah. A isto tako, zaspi na cici pa mi bed dizat ga i razbudit. Ali onda panično gledam u krevetić hoce bljucnuti. Ne voli bas biti na boku (vrišti kad ga tak stavim) pa ga stavim u neki polubok. I vidim da se kasnije pati sa stomacicem, pa je vjerojatno razlog sto nije podrignuo,ili?? Ni sama ne znam sta i kako da to radim!
Sova nisu bebe tako osjetljive kao sto izgledaju, ne boj se! Jedna ruka ispod guze druga iza vrata i stavi ga sebi na prsa ako te strah na rame. Trebao bi tako podrignut, bit ce mu lakse a i ti ces bit mirnija.
Fluffy
I moja bebica stalno stenje i sva se zacrveni nakon što jede.. ima li kakve pomoći za to? Prvo dojim pa dajem bebimil jer mlijeko nikako da krene kako spada.
Ja dignem kad vidim da krene tonut u san, a kad bas zaspi ne dizem. On u biti sam krene mahat rukicom kad ga treba dici :)
Sto se tice odnosa, jucer sam bila kod ginica i reko mi je da je sve dobro zaraslo i dobro izgleda (haha) pa da migu imat odnose ali da se stitimo jer se moze zatrudnit i dok se doji i dok jos nema menge hehe...bilo bi veselo odma zatrudnit haha
To mi je najdraze kad kazu da dobro izgleda kao da ja nemam oci :)
I moj mase kad mora podrignut ne dizem ga ako zaspe :)
Mame koje koriste ad koliko beba od mjesec ipo pojede??
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji