Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mincy
    19. Studeni 2015. 12:22

Više ne znam da li je to normalno da moje dijete tolikp stenje i napreže se? On stenje i kad podrigne i kada ne podrigne.Baš je teško za slušati :(

Fluffy2
    19. Studeni 2015. 12:29

Jucer sam se lijepo setala gola po kuci i mrvicu je bolje, iako su mi ovi sesirici koma, ogromni su! 8 cini mi se da s njima hranjenje duze traje. Al dobro, bitno da se on najede.

Zene nakon koliko vremena ste imale odnos s muzem? Ja se nikako odlucit na taj pothvat!

Fluffy

Sova5
    19. Studeni 2015. 13:42

Curke, jel vi svaki put nakon podoja dižete bebicu da podrigne? Kako ju dižete- onako trbuščićem prema vama i glavica na rame?
    Moj ima 10 dana i uzasno je nestabilan ako ga tako stavim pa me jako strah. A isto tako, zaspi na cici pa mi bed dizat ga i razbudit. Ali onda panično gledam u krevetić hoce bljucnuti. Ne voli bas biti na boku (vrišti kad ga tak stavim) pa ga stavim u neki polubok. I vidim da se kasnije pati sa stomacicem, pa je vjerojatno razlog sto nije podrignuo,ili?? Ni sama ne znam sta i kako da to radim! 

Fluffy2
    19. Studeni 2015. 13:49

Sova nisu bebe tako osjetljive kao sto izgledaju, ne boj se!  Jedna ruka ispod guze druga iza vrata i stavi ga sebi na prsa ako te strah na rame. Trebao bi tako podrignut, bit ce mu lakse a i ti ces bit mirnija.

Fluffy

nananamamama
    19. Studeni 2015. 14:11

I moja bebica stalno stenje i sva se zacrveni nakon što jede.. ima li kakve pomoći za to? Prvo dojim pa dajem bebimil jer mlijeko nikako da krene kako spada.

plavojka
    19. Studeni 2015. 14:17

E da stvarno, sto kad zaspu na cici, jel  budite da podrignu?

Branchi
    19. Studeni 2015. 15:14

Ja dignem kad vidim da krene tonut u san, a kad bas zaspi ne dizem. On u biti sam krene mahat rukicom kad ga treba dici :)

Sto se tice odnosa, jucer sam bila kod ginica i reko mi je da je sve dobro zaraslo i dobro izgleda (haha) pa da migu imat odnose ali da se stitimo jer se moze zatrudnit i dok se doji i dok jos nema menge hehe...bilo bi veselo odma zatrudnit haha

Fluffy2
    19. Studeni 2015. 15:38

To mi je najdraze kad kazu da dobro izgleda kao da ja nemam oci :)

I moj mase kad mora podrignut ne dizem ga ako zaspe :)

Mame koje koriste ad koliko beba od mjesec ipo pojede??

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.