Ma joj mojoj uopce gornja usna nije onak ispupcena neznam kaj da radim?! :/ navuce se zraka i bradavica me pece!!!
Dobrodosla mama!!
Ma ni meni nece nikak primit kak se spada, ja sam i clanke citala i video gledala i nikako on zine ful i onda stisne usta i sam dudla bradavicu.. Tak da smo na sesiricima, jbg.
Mame, vec 2 tjedna svojoj curki dajem biogaia kapi zbog jacih probavnih smetnji uglavnom po noci i iskreno, ne vidim pomak na bolje, vec na gore. Prije sam joj davala kapi navecer, pa sam prebacila na jutro i od tada moja beba stenje i napreze se i po danu i po noci, svaki put kad je stavim u krevet, nema jadnica mira. Koma, sve jace i jace place i stenje, napreze se...jel moguce da du to sad vec klasicni grcevi? ...toga me strah
...mozda da joj prestanem davati kapi? Vise nisam pametna 😢
A da joj ti probaš povući prema gore dok papa? Ja sam svojoj znala donju usnu malo povući tako prema van i prema dolje...
A povucem joj van usnu al se onda naguta zraka i uooce ne stvori vakum sa gornjom usnom :// grrr zvat cu rode da mi dodju doma 😜
Dobro dosla :)
Ja ne dajem kapi zbog grceva. Sad se grci samo dok se ne pokaki, masiram ga i radimo gimnastiku nozicama a onda ima blazenu facu olaksanja :)
I ja prijavljujem skok..uh moramo izdrzat sta cemo!
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji