Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    18. Studeni 2015. 14:00

http://www.roda.hr/article/readlink/1475
    Cure možda pomogne ako niste još to proučile... Meni su bradavice bile iziritirane, ali bez rana skoro prva dva mjeseca. Tako da mislim da je taj osječaj iziritiranosti normalan pošto prvi puta koristimo sise za tu svrhu. A baš ragade nastanu ako je krivi hvat. I najbolje vam je da izbacite dude na neko vrijeme dok ne nauče pravilno dojiti ako ih kojim slučajem koristite. Ja sam svojoj tek sa 3 mjeseca dala dudu i ona je pokušava sisati kao dojku i nije ju još uvijek naučila najbolje uhvatiti. Tako da je sigurno i obrnuto!

Sanjarica
    18. Studeni 2015. 14:02

Mame molim pomoc ili neki savjet ili ako je koja slicno vec prosla nek se javi sa nekim savjetom... Dakle..neznam jel to stvarno skok posto smo u 6 tjednu ili nesto drugo ali mislim da cu izludit... Znaci mala vec jucer je bio 3 dan zaredom ne spava nikako..ali nikako... Popodne u komadima odspava svega 2-3 sata cijelo popodne, i onda od 7-8 navecer je nahranim,okupam i onda pocinje njezina nervoza koju uspije smirit duda(mislila sam prvo da je gladna ali nije nego vuce cicu pa pusta,svada se i nakraju ako je pustim da tako cica se izbljucne)...znaci legnem je na sebe dam joj dudu...pocne joj se spavat ali nikako zaspat...i tako se borimo do 3 ujutro!!! I to jedva zaspi... Probala sam sve, ugasit svjetla,napravit tisinu navecer,nunat je...ali nema sanse zaspat.. Primjetila sam i da jede cesce-svakih sat i pol-dva...a prije nam je razmak bio 3-4 sata... I po noci kad zaspi spava svega 2 sata u komadu i onda opet iznova uspavljivanje koje traje opet sat-dva! Jesu li to stvarno simptomi skoka ili nesto trece?! Koliko to otp traje ako je skok? Hvala vam mamite...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Bumbo0809
    18. Studeni 2015. 15:12

Cure moze pomoc ://
    Imam temperaturu i baas sam se prehladila (sinusi zacepljeni,angine otecene)
    Dojim
    Pa bi li mogla popiti paracetamol? Il imaju neki alternativni nacini

Bumbo0809
    18. Studeni 2015. 15:35

37,5 ali ja ti inace imam nisku temperaturu (ja i mama, inace mi je 35) tako da mi je ovo bas dosta...i uzasno se nemocno osjecam! :-( jedva ga drzim...
    Nisam mislila prestajat dojit...  To je ok??,
    Mjerila sam i njemu,on nema temp.
    Evo sam popila paracetamol s nadom da ce sto prije proci

mmama2
    18. Studeni 2015. 15:46

Drage ženice, sve su to početni problemi.. jako je bitno da beba pravilno primi cicu, ali ne treba cijelu nego čim više ide.. znači bradavica u ustima mora biti cijela i što više aureole, nekima ne ide cijela nekima ide.. ako beba nema dobar hvat, prekidajte podoj i ispočetka, jednom kada se naučite bilo bude nebo i zemlja.. dudu se ne preporuča prije 3,4 mjeseca kao što ste i napisali, da se ne nauči na krivo sisanje..

url=https://lilypie.com]

nananamamama
    18. Studeni 2015. 16:10

Samo da pozdravim, evo još jedne jesenske bebe/mame, 31.10. smo dočekali djevojčicu 

Branchi
    18. Studeni 2015. 16:11

Dobrodosla nova mama 🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.