Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    18. Studeni 2015. 11:04

Fluffy kod davanja dude tako maloj bebi nije problem u tome da će odbaciti sisu nego da će imati krivi prihvat dojke što se kod tebe dogodilo i uzrokovalo ti rane. Načini na koje beba siše dojku i dudu su različiti i to je može zbuniti ako još nije naučila pravilno dojiti. Osim toga tebi su sada bradavice još jako osjetljive i eto nastane problem.

kris555
    18. Studeni 2015. 11:04

Fluffy drzim fige da se cike brzo oporave ;) samo prijedlog, nemoj predugo koristit sesirice. Ja sam imala ragade i bebi se borio s cikama i nikak nije mogao ulovit pa sam koristila sesirice tj jos uvijek ih koristim. Sad mi je dosta tesko odviknut ga od njih jer place nikak primit bradavicu i muci se..

Ryanne
    18. Studeni 2015. 11:26

Fluffy, i ja sam imala gadne ragade (jedna bradavica mi izgledala kao da ju je netko sa strane zarezao, a druga je krvarila sa vrška). Plakala sam kad sam se tuširala jer me boljelo sve i u dodiru s vodom i mislila sam da nkad neće proći s obzirom da bi ih beba sa svakom podojem nairitirala, a sa šeširićima nam nije išlo, ali... prošle su. :-)

Bacila sam skupu Lansinoh kremu i mazala sam ih Babylove kremom (za 11 kn) i tu i tamo bih stavila MultiMam kompresu ili namazala sa par kapi svog mlijeka.

Uglavnom, ne brini proći će i dojit ćeš bez pola muke. Treba malo izdržati. Držim fige.

Cvarak
    18. Studeni 2015. 11:28

Ja sam isto imala rane i dojila sam placuci sise sam mazala lanolinom i mlijekom i sto vise ih luftala i dns imam ranice jer mi ne prima dobro sisu i nikako ke naucit na dobar hvat :// neznam kaj da radim i vec je proslo mj i po!!??

Fluffy2
    18. Studeni 2015. 12:12

Da, nisam uopce razmisljala da moze imat lose hvatanje sise zbog dude, ima logike. Evo papi sa sesiricima al ne mislim ih dugo koristit. Cvarak i mene pece obicna voda. A koristim biobazinu kremicu i zadovoljna sam.
    Ali opet meni se cini da on ima jos premala usta za uhvatit cijelu sisu, ne znam :)
    Hvala svima na savjetima :)

Fluffy

Lela29
    18. Studeni 2015. 13:26

Uh, zahvat na dojku i sesiri su i nas problem, moja nece nikako bez njih, i to se kraljica naucila na velicinu 2, ne skroz malene, pa joj je duda 0+ mala, nece je ni pomirisat. Razmisljam se kupit manji sesir, probat s tim, pa ih malo po malo odbacit. Nudim joj dojku i bez njih, ali joj nikako ne ide, nasuklja se vise zraka nego mlijeka.

Inace, danas nam je mjesec dana, bili kod pedice, narasla je 5 cm i udebljala se 980 grama ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.