Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    13. Prosinac 2019. 04:40

Cudno je kako ovi muskici cim im dotaknes jajasca odma se popiske. Mene je moj vec ispisa 5 puta iako pazim da ne bude bez pelene. A vidit cemo na kontroli kukova, nego kakve vjezbice su vam preporucili, to sigurno ne skodi. Venus gdje ste vi radili kontrolu? I da ako je netko imao iskustva, smije li se pit CranActin i dojit?

url=https://lilypie.com]

• zuti_14
    13. Prosinac 2019. 05:37

Pozz ekipa, bebi ce 20.12, 2mjeseca.Na prvom pregledu sa mj dana je bilo sve u redu, beba dobro napreduje itd itd. Eh kako smo mi otputovali malo kod zeninih (cca 500km od naseg pedijatara) i planirali smo tu negdje otic kod pedijatara da nam obavi drugi pregled, da ne mucim bebu opet s putom jer smo se planirali vratit tek sredinom prvog mjeseca, no međutim ne mogu nac nikoga il su zauzeti il su slobodni tek tamo od 15.1
    Pa me zanima dal smijem preskočit ovaj drugi pregled pa nastavit sa 3 mjesecom opet kod svog pedijatara??? 

• Stelle123
    13. Prosinac 2019. 08:08

zuti_14

Pozz ekipa, bebi ce 20.12, 2mjeseca.Na prvom pregledu sa mj dana je bilo sve u redu, beba dobro napreduje itd itd. Eh kako smo mi otputovali malo kod zeninih (cca 500km od naseg pedijatara) i planirali smo tu negdje otic kod pedijatara da nam obavi drugi pregled, da ne mucim bebu opet s putom jer smo se planirali vratit tek sredinom prvog mjeseca, no međutim ne mogu nac nikoga il su zauzeti il su slobodni tek tamo od 15.1
    Pa me zanima dal smijem preskočit ovaj drugi pregled pa nastavit sa 3 mjesecom opet kod svog pedijatara???

Ma samo obavijestite pedijatra ili sestru. Ako beba dobro napreduje nema problema. Cijepit se moze i kasnije. 

• Stelle123
    13. Prosinac 2019. 08:09

Ima li mozda vreca za spavanje u CA?

• Jeja4
    13. Prosinac 2019. 12:45

Mojanje od otpusta, u ova tri tjedna dobila skoro kilu i prerasla 56, vec nosimo 62. Isto mi je zao robice jer je nesto obukla tek koji put. Cuvam robicu frendici koja je trudna, ako bude curka a ima i unisex stvari.
    Isto imam jak otpust mlijeka pa se nekad zagrcne, nekad se mice da hvata zrak. Ne bljucka cesto.
    Danas ocito onaj skok s 3 tj, bidna od 4:30 do 6:30, zaspali do 8h, vodila stariju u vrtic, manja odspavala taj put i nazad i od onda zeza i nece spavati, tj ako zaspi, budi se za 5-10 min i zaje...va mamu🤪. Pokusavam pojesti nesto ali sve se svodi na cips od starije koji pobrstim usput s nogu

• MonaL.
    13. Prosinac 2019. 13:28

Stelle123

Cudno je kako ovi muskici cim im dotaknes jajasca odma se popiske. Mene je moj vec ispisa 5 puta iako pazim da ne bude bez pelene. A vidit cemo na kontroli kukova, nego kakve vjezbice su vam preporucili, to sigurno ne skodi. Venus gdje ste vi radili kontrolu? I da ako je netko imao iskustva, smije li se pit CranActin i dojit?

I mene moj,i to čim pelenu otvorim. Kaže mi pedijatar da se muškima mokri na svaku promjenu temperature

LollyBB
    13. Prosinac 2019. 13:29

Stelle123

Ima li mozda vreca za spavanje u CA?

Ima, vidjela sam i s dugim rukavima. Nisam je kupovala, imam neku iz Lidla, ali razmišljam da nabavim iz C&A veći broj.

Venus
    13. Prosinac 2019. 15:05

Stelle mi smo u poliklinici Pediatri snimali kukove s 5ipo tjedana, rekli su idealno do 6tj. I platili smo 400kn 😬😬😬 ocekivali da ce bit 300maks

Aurora hvala, Taman smo u putu. Micica spava pa cemo za po ure pauzicu. Jer sma citala da valjda smije maks 2h od puta u autosjedalici. Skafander oprala odmah nakon kupovine, i prkeo noci stajao vani, ujutro vec bio napola suh, i do sinoc je vec skroz suh bio. A u masini oprala jednu pufastu jaketicu iz nexta i osusila je u susilici i skupila mi se malo, al nema veze 😂😂

Venus
    13. Prosinac 2019. 15:07

E ja sad to sve mislim, beba mi je do ima tjedan dana super dojila u narucju dok sjedim, a sad se sve teze i teze “bori” s jakim naletom mlijeka, i jako mi je nemirna kad je dojim sjedeci, mlatara glavom, u rikverc ide, pa se zagrcne, hvata zrak, nekad se unervozi pa zaplace. Jedino mi lijepo i mirno doji dok lezimo obe na boku. I sad se brinem kako cemo za vikend, bit cemo dosta vani po adventu, morat cu je garant tu i tamo vani podojit, sad se sve mislim na sta ce to licit kad se prvo muci lijepo uhvatit cicu, a onda bude sva nemirna 😬

• Stelle123
    13. Prosinac 2019. 15:30

Venus tko je ortoped u Pediatrima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.