I da vise nam nista ne moze u velicini 56, a bas ima divnih stvari koje sam joj jednom obukla i bas mi zao..
Nisam to vidila, to nesto za bebe?
A deka iz Lidla je ona velika Meradiso za odrasle 😀 i to nije za jednu osobu vec 180x220 i mozemo se i muz i ja posteno pokrit 😂
Nije za bebe al za djecicu https://www.dormeo.com.hr/pokrivaci/ ovaj warm hug ||| ima rozi i plavi bas su mi fora
Ja imam veliku,ne takvu tih ima samo za osobu,vec u boji,prosle godine uzela,super je 😁😁
Mi uopce ne mozemo u 56 zbog svedske pelene. Nosi li to jos tko? Nego, i kod nas mi se cini da su stopala put unutra. Cijele noge su zapravo na O.
url=https://lilypie.com]
Mi uopce ne mozemo u 56 zbog svedske pelene. Nosi li to jos tko? Nego, i kod nas mi se cini da su stopala put unutra. Cijele noge su zapravo na O.
Ni moj nije nosio 56 zbog svedskih 😅
Mi imamo kriva stopala, ortoped nam rekao na pregledu kukova, nosili smo gipsice tjedan dana popravilo se pa smo 6 tjedana vjezbali ali se nije skroz ispravilo tako da smo jos tjedan dana dobili gipsice. Cula sam na vise strana da njima nisu obracali paznju na stopala pa ako vam se cini nesto cudno napomenite na pregledu. Doktor reko da nije nista strasno ali zasto ne bi sada ispravili nego da cijeli zivot ima kriva stopala.🙄
Pozdrav mame..
Da li je koja koristila Mamine kapi i kakva su iskustva?
Mi smo nosili 56 jer ne koristimo svedsku pelenu i to povijanje, ovdje se odavno bebe ne povijaju osim ako se na uzv kukova ne uoci problem..
Mi imamo kriva stopala, ortoped nam rekao na pregledu kukova, nosili smo gipsice tjedan dana popravilo se pa smo 6 tjedana vjezbali ali se nije skroz ispravilo tako da smo jos tjedan dana dobili gipsice. Cula sam na vise strana da njima nisu obracali paznju na stopala pa ako vam se cini nesto cudno napomenite na pregledu. Doktor reko da nije nista strasno ali zasto ne bi sada ispravili nego da cijeli zivot ima kriva stopala.🙄
Mi bili na pregledu kukova i sve je ok. Stopala nije dr spominjala. Ukakio se pa smo i pelenu tamo mijenjali da bih skuzila pola sata kasnije da mi mokra majica sto znaci da me uspio tamo i popiskiti🙈. A mrak je pa nisam skuzila🤣. Divila se dr njegovoj cupavoj frizuri😁
Da ti nije mlijeko procurilo, kod mene stalno fleke od mlijeka jos nosim grudnjak sa jastucicima 🙈, definitivno sam 🐮
Pozdrav mame..
Da li je koja koristila Mamine kapi i kakva su iskustva?
E jedna cura na ljetnim je koristila, probaj tamo pitat. Cini mi se da ima bas pozitivno iskustvo. 😊
Moja je nosila 50 mozda nekih 10 dana, pa 56, sad smo knap sa 56, nosa vec pola 62 😃
Vagali je veceras, ima 5200g, prije 15 dana imala 4600, a na otpustu 2900 😃 halapljivica, sto da kazem. Jak mi otpust mlijeka, pa ona jadna nekad tako jako vuce da se odmice sa sise svako malo da dodje do zraka, pa nekad ne stigne progutat i odma udanut pa pocne plakat, a onda bljuje i bljuje od silnog zraka
Eh eh
Sutra idemo na prvi “put”, iz splita za zagreb 😃😍
Sortiraj odgovore
Najstariji