Mame kako obuci bebu sad za van ? Ne u kolica
Dugi body, pamucno odjelce, skafander, kapica 🤔
Bebu sto vise stavljati na prsa da izvlaci to mlijeko, izdajaj rucno do bilo kakvog olaksanja, da bar malo omeksaju. Tusirati dojke sa sto vise toplom vodom, znaci kolko god vruce mozes podnijeti. Listovi raštike isto pomazu samo ne znam na koji nacin se koriste mozda se javi neko od cura ko zna ili malo istrazi. Dijete treba stavljati na dojki sto vise i cesce da to izvlaci i s vremenom ce se uspostavit ponuda i potražnja. Normalno je da u pocetku dolazi do hiperprodukcije. Uzmi baby ulje i masiraj te kvrge, boli ko sam vrag Al bolit ce jos gore ako dodje do mastitisa. Mozes ih masirrati i pod vrucin mlazom. Stisni zube i te kvrge razbij. Ako su ti dojke velike dovoljno, mozes pokusat dojit na nqcin da beba lezi na ledjima a ti si svojim tijelom iznad nje, na taj nacin beba ravnomjerno izvlaci mlijeko iz kanalica. Budi po noci bebu da sisa, jer na takvo stanje ako odspavas 3,4 sata u komadu to ce se upalit skroz.
Sta se desava? Di su svi? 😞😱
Mi se vratili doma u split veceras. Bome je lipo u zagrebu ko i uvik za advent, al su guzve nenormalno pa je jos lipse doma se vratit. Sad malo gustat kod kuce tjedan dana pa idemo kod mojih za Bozic. Curkica je bila super na putu, imali smo apartman u centru tako da nije ni trazila papati dok smo bili vani, samo je bila u ergobaby kod tate i spavala, i u posjetu rodbini je dojila i u apartmanu. A vani smo bili par puta po 2-3 sata. Danas u povratku stali na pice u Etno houses plitvice, prekrasno nesto 🥰 inace preferiramo muz i ja ici starom cestom pa smo jos malo skrenuli i to obisli.
Cure pozdrav! Javljam se sa zimskih trudnica…
Rodila sam u utorak na carski curku i zadnjih 2 dana imala kolostrum a danas mi krenulo mlijeko i buknule mi cice. Vruce su i rade se kvrge, masiram kolko mogu od boli pa ako moze koji savjet od vas iskusnih kako da si pomognem da ne prede u jos nesto gore…
Cestitaaam 😁 pa probaj masirat sto vise, pod tusem, topli oblozi prije podoja, hladni oblozi nakon podoja. I bebu sto vise stavljat da sisa. Pogotovo tamo di ti je kvrga, da ju izvuce, da ne prijedje u mastitis. Kazu cure da su ih i listovi kupusa spasavali. Ali da ne stavljas na bradavicu i da ne drzis dulje od 2h. 😯 sretnoo 🤞
Cure pozdrav! Javljam se sa zimskih trudnica…
Rodila sam u utorak na carski curku i zadnjih 2 dana imala kolostrum a danas mi krenulo mlijeko i buknule mi cice. Vruce su i rade se kvrge, masiram kolko mogu od boli pa ako moze koji savjet od vas iskusnih kako da si pomognem da ne prede u jos nesto gore…
Beba neka sisa, ali slobodno I izdajaj nakon podoja. Ja ima Avent ručnu i spasila me. Mlijeko si pohrani u plastične čašice ili zamrzni u vrećicu.
Noemi tu sam, curka me zeza sa spavanjem pa se druskamo 😁😁 kako tvoj malac spava?
Venus pree dobro, ja se nadam da cemo i mi jedne godine skupa otici u obilazak stvarno mi je zelja otici 😊😊
Noemi tu sam, curka me zeza sa spavanjem pa se druskamo 😁😁 kako tvoj malac spava?
Venus pree dobro, ja se nadam da cemo i mi jedne godine skupa otici u obilazak stvarno mi je zelja otici 😊😊
🙋 moj i dalje dobro spava. I po danu i po noci. Tu i tam zna koji dan manje spavat preko dana, ali noc nam bude super. 😁 bas ga jucer stavila u krevetic u polusnu, sam se uspavao s dudom. I inace se zna sam uspavat, rijetko kad ga moramo nosit da ga uspavamo😁
🙋 moj i dalje dobro spava. I po danu i po noci. Tu i tam zna koji dan manje spavat preko dana, ali noc nam bude super. 😁 bas ga jucer stavila u krevetic u polusnu, sam se uspavao s dudom. I inace se zna sam uspavat, rijetko kad ga moramo nosit da ga uspavamo😁
Ma zaspe moja bez uspavljivanja al navecer nekada nece jer spava po danu vecinu dana 😂😂 a meni ju zao buditi
Sortiraj odgovore
Najstariji