Perem sve od reda ko god izmislio perilicu svaka mu cast.. Prala sam skafander na programu rucnog pranja i osusila tako da sam prebacila preko onog stalka za ves preko noci se osusilo samo jos nije bio u pogonu jer van nejdemo, kod nas brije bura pogano ledeno je za popi…. danas je cak i sunca bilo ali je bilo - 3 i jako puhalo, pingvini vani mole za caj koliko je ledeno a ja jos zimogrozna cak sam i baby gym prala i onu igracku sto svira 😂😂 nije svirala 15 dana sad svira 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ma i ja sam za to da se sve pere naravno, oprat cu bar na tom rucnom pranju, nego ako stignem veceras otic kupit i oprat onda moram u susilicu, jer ako budem susila onako nema sanse da mi se osusi do petka za put.
A strah me da ne dam sad 200kn pa da se nes zezne u susilici 😂
Mm dobio proljev, potjerala ga u Daruvar da mi ne dobijemo. Najvise me brine kaj je jutros malu nanasao na rukama, nadam se da je nije zarazio 😱
I jel vi imate osjecaj da vam bebe nezgrapno stoje/izgledaju u autosjedalici. Moja uvijek nekako glasno dise, ono pisti malo dok dise i uvijek me strah jel dobro namjestena, jel je pritisce nezgodno na prsa itd.
Pogledao muz brdo videa i uputa al meni opet izgleda jako neprirodno ta poza u autosjedalici, kao da sjedi
Luce di si, zasto te nema? Nadam se da nije zbog rasprave oko refluksa 😐
Znaju li dalmatinke koje citaju je li sutra opet ona Mall stoperica u Bubamari kad je sve -30% od 9-10ujutro, navodno svaka 3 miseca. Jer bilo je i 12.6 i 12.9
Joj ja isto sve živo bebino perem i peglam a za nas peglam samo po potrebi inače. Htjela sam vas pitati cure jeste li se cijepile vi i vaši ukućani protiv gripe? Mene malo strah još po novinama pišu da je dosta oboljele novorođenčadi i komplikacija ove sezone.... Muž se cjepio, ja nisam... Inače se nikad nismo cijepili niti imali gripu ali sad me baš strah za bebu
Joj ja isto sve živo bebino perem i peglam a za nas peglam samo po potrebi inače. Htjela sam vas pitati cure jeste li se cijepile vi i vaši ukućani protiv gripe? Mene malo strah još po novinama pišu da je dosta oboljele novorođenčadi i komplikacija ove sezone…. Muž se cjepio, ja nisam… Inače se nikad nismo cijepili niti imali gripu ali sad me baš strah za bebu
Mi nismo, ni necemo. A ako se zelis cijepiti, mozes, primis jedno cjepivo svake godine. Sad su cjepiva cetverovalentna, nisu kao prije. Npr cijepis se protiv gripe tipa A, a dobijes gripu tipa B. Tako da je sad bolje. A sto se tice male djece, ona se u pravilu ne cjepe, osim ako nemaju kronicnih bolesti. Mala.djeca ti se cijepe npr sada i u razmaku od mjesec dana opet. 😯
Joj ja isto sve živo bebino perem i peglam a za nas peglam samo po potrebi inače. Htjela sam vas pitati cure jeste li se cijepile vi i vaši ukućani protiv gripe? Mene malo strah još po novinama pišu da je dosta oboljele novorođenčadi i komplikacija ove sezone…. Muž se cjepio, ja nisam… Inače se nikad nismo cijepili niti imali gripu ali sad me baš strah za bebu
Mi se nitko ne cijepi i nadam se da nece nitko nista pokupiti, kod nas jos nisam cula da je itko dobio gripu.. S njom sada ni nejdem van bas zbog toga jer to ide zrakom al ni to mi nije sigurno i ako se tko prehladi k njoj nejde jer za mene je to gripa.. Al tko je u vecem gradu mislim da bi ipak trebao preventivno se cijepiti
Mislis na kucnu temperaturu? A grijemo mi stalno al je vlaga visoka
Ostavi u kupatilu obisi negdje i otvori prozor jednu noc a poslje stavi u boravak ili negdje.. Ja ostavim u boravku i samo je prebaceno bilo i osusilo se kao i jaknica koju smo dobili
Sortiraj odgovore
Najstariji