Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    13. Prosinac 2019. 15:41

Jeja4

Mojanje od otpusta, u ova tri tjedna dobila skoro kilu i prerasla 56, vec nosimo 62. Isto mi je zao robice jer je nesto obukla tek koji put. Cuvam robicu frendici koja je trudna, ako bude curka a ima i unisex stvari.
    Isto imam jak otpust mlijeka pa se nekad zagrcne, nekad se mice da hvata zrak. Ne bljucka cesto.
    Danas ocito onaj skok s 3 tj, bidna od 4:30 do 6:30, zaspali do 8h, vodila stariju u vrtic, manja odspavala taj put i nazad i od onda zeza i nece spavati, tj ako zaspi, budi se za 5-10 min i zaje…va mamu🤪. Pokusavam pojesti nesto ali sve se svodi na cips od starije koji pobrstim usput s nogu

Tvoja i moja beba se bas prate, samo sto je moja par dana starija i znaci da ima i drugih beba koje su nosile 56, nismo mi jedine 🤪 kao sto neko rece da to vise niko ne nosi.... Taj skok smo i mi bas osjetile, 😊 i ona a Bgm i ja.. Kod nas je trajalo 2-3 dana, sad je vec bolja situacija, nadam se da ce i vama brzo proci..

Venus
    13. Prosinac 2019. 16:34

Stelle pojma nemam imena 😂 mozes na netu sigurno vidit

Venus
    13. Prosinac 2019. 16:34

Cini mi se da je Anita Ursic il tako nes, al uzv radi radiolog

• Stelle123
    13. Prosinac 2019. 17:26

Pokusat cemo rijesit Krizine, ali sama pomisao od vucaranja po bolnici u sijecnju mi je ono freek out. 

url=https://lilypie.com]

Venus
    13. Prosinac 2019. 17:27

Nama je ova rekla da je bolje sto prije, zato nismo htjeli cekat na uputnicu, a i zao mi bilo da bebu mucim jos dodatnih mjesec il dva s povojima u slucaju da je sve ok. I receno nam je ako nesto nije u redu, da treba duplo onoliko koliko je beba stara da se to ispravi. Tipa ako ima mjesec dana treba dva da se ispravi, ako ima 2mj treba 4 itd... jer su kosti vece i cvrsce kako rastu i duze vremena treba da se isprave kukovi valjda...

• renata.koscec
    13. Prosinac 2019. 19:56

lala3

Jeja4

Mojanje od otpusta, u ova tri tjedna dobila skoro kilu i prerasla 56, vec nosimo 62. Isto mi je zao robice jer je nesto obukla tek koji put. Cuvam robicu frendici koja je trudna, ako bude curka a ima i unisex stvari.
    Isto imam jak otpust mlijeka pa se nekad zagrcne, nekad se mice da hvata zrak. Ne bljucka cesto.
    Danas ocito onaj skok s 3 tj, bidna od 4:30 do 6:30, zaspali do 8h, vodila stariju u vrtic, manja odspavala taj put i nazad i od onda zeza i nece spavati, tj ako zaspi, budi se za 5-10 min i zaje…va mamu🤪. Pokusavam pojesti nesto ali sve se svodi na cips od starije koji pobrstim usput s nogu

Tvoja i moja beba se bas prate, samo sto je moja par dana starija i znaci da ima i drugih beba koje su nosile 56, nismo mi jedine 🤪 kao sto neko rece da to vise niko ne nosi…. Taj skok smo i mi bas osjetile, 😊 i ona a Bgm i ja.. Kod nas je trajalo 2-3 dana, sad je vec bolja situacija, nadam se da ce i vama brzo proci..

Nadam se da je ovo bio jedini dan za skok 🤪. Nije zaspala do 3 popodne, dok nismo isle po stariju u vrtic pa malo u setnju. Kad smo dosli, uspijela sam se istusirati pa dojenje pa jesti pa dojenje. Sad sam je okupala i spava ko beba 😁. Sad cekam da mm dodje s posla, da mu uvalim stariju i da se svalim u krevet 🤪

nopobo
    13. Prosinac 2019. 22:05

Mi pokušavamo sad već više puta dojiti se u bilo kojem drugom položaju osim ležećeg ali nikako se ne možemo uskladiti. Za sad nisam imala potrebu dojiti vani, ali svakako ćemo morati savladati sjedeći položaj u dogledno vrijeme 

Venus
    14. Prosinac 2019. 01:11

Aurora koje su to marame, moze link? 🙂

• Stelle123
    14. Prosinac 2019. 05:00

Jel imao ko iskustva s kihanjem i kasljucanjem odmah na pocetku? Cili mi je uspavan od zutice tako da ne znam je li mozda ima i neki raspiratorni problem. Vecinom dise povrsno ili skroz mirno, al na momente mi se cini da hropce. Nema nikakvih sekreta, ali isto mi se ovo ne svidja tj. nemam pojma jel normalno.

url=https://lilypie.com]

• Marina111
    14. Prosinac 2019. 11:15

Mame kako obuci bebu sad za van ? Ne u kolica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.