Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    11. Prosinac 2019. 22:25

Evo kupili joj neki modri na cvjetice u C&A I dobili ga za 100kn jer smo imali kupon -50% iz dma na jedan njihov proizvod. Nije bilo manjih, a 56 mi glupo uzimat, 62 nema nijedan... malo je veci al bar ce duze trajat, a rukavi se lako zavrnu.
    Stavila ga taman prat na program za svilu, na 40 i centrifuga 400, mogu cak i u spavacoj stavit susit jer ostavimo radijator da radi blago. I skupa s njim upalila deku iz lidla s akcije od proslog tjedna 😁

11. Prosinac 2019. 22:40

Venus

Evo kupili joj neki modri na cvjetice u C&A I dobili ga za 100kn jer smo imali kupon -50% iz dma na jedan njihov proizvod. Nije bilo manjih, a 56 mi glupo uzimat, 62 nema nijedan… malo je veci al bar ce duze trajat, a rukavi se lako zavrnu.
    Stavila ga taman prat na program za svilu, na 40 i centrifuga 400, mogu cak i u spavacoj stavit susit jer ostavimo radijator da radi blago. I skupa s njim upalila deku iz lidla s akcije od proslog tjedna 😁

Super ulov, ja sam sve dobila i skafander i robice jos 74 i 80 velicine i 2 jaknice.. Meni su fora one dormeo dekice i jastuk sto svijetle nezz jesi to vidjela 

Venus
    12. Prosinac 2019. 01:02

Nisam to vidila, to nesto za bebe?
    A deka iz Lidla je ona velika Meradiso za odrasle 😀 i to nije za jednu osobu vec 180x220 i mozemo se i muz i ja posteno pokrit 😂

12. Prosinac 2019. 01:21

Venus

Nisam to vidila, to nesto za bebe?
    A deka iz Lidla je ona velika Meradiso za odrasle 😀 i to nije za jednu osobu vec 180x220 i mozemo se i muz i ja posteno pokrit 😂

Nije za bebe al za djecicu https://www.dormeo.com.hr/pokrivaci/ ovaj warm hug ||| ima rozi i plavi bas su mi fora

• Stelle123
    12. Prosinac 2019. 09:17

Mi se nismo cijepili protiv gripe, a mislila sam se na kraju trudnoce jer navodno antijela bi presla na bebu, a na kraju opet nisam. Poceli smo lagano kasljucat, je li ko ima kakav savjer. A i jucer sam se prepala jer je bio vruc, al ocito mu bilo pretoplo. Zaboravila sam koji je strea rektalno mjerit temperaturu.

url=https://lilypie.com]

• Jeja4
    12. Prosinac 2019. 12:34

nopobo

Joj ja isto sve živo bebino perem i peglam a za nas peglam samo po potrebi inače. Htjela sam vas pitati cure jeste li se cijepile vi i vaši ukućani protiv gripe? Mene malo strah još po novinama pišu da je dosta oboljele novorođenčadi i komplikacija ove sezone…. Muž se cjepio, ja nisam… Inače se nikad nismo cijepili niti imali gripu ali sad me baš strah za bebu

Nismo se cijepili ali razmisljam stariju kcer cijepiti da ne bi bilo

• Jeja4
    12. Prosinac 2019. 12:44

Kakav je izbor bodija u vel.62/68 u C&A? Isto imam kupon pa bi uzela ono pakiranje od 5 kom. Vel.56 smo prerasli, nesto obicnih pidzamica uzela u nextu, plisane u pepcu.
    Inace, pazite kad narucujete next, da vam postar i donese.
    Starijoj sam narucila u vrijednosti 740 kn i nikako doci. 28.11. zadnji mail od nexta da je posiljka u hr i od tada nista. Odem jucer u postu i naravno, paket stoji tamo a nikakve obavijesti od njih. Sreca da nije vracen i da sam podigla.

nopobo
    12. Prosinac 2019. 14:28

Jeja, meni C&A ima super robicu za bebe, pa tako i bodije, kupila sam dosta stvari kod njih i jako sam zadovoljna. Imam dosta toga i od H&M za bebe, sve mi štima osim bodija koji su se razvukli ko žvakaće nakon par pranja...Za sada su nam se stvarno C&A i bodići iz Lidla pokazali najboljima

Venus
    12. Prosinac 2019. 15:27

Ja jucer u splitu u C&A najmanje velicine 62 vidila, a isto nam trebalo jer je 56 jako knap. 
    Ocito se najvise prodaje, od onih plisanih odjelaca i bozicnih stvari apsolutno nista u velicini 62 nije bilo. Al sam nasla neki novi outfit pa to kupila jer im je to tek stiglo. Pretpostavljam da je u zagrebu ista situacija

lala3
    12. Prosinac 2019. 16:08

Evo i nas da vas pozdravimo malo 🤗💕.. Danas isli na kontrolu kod pedijatrice u nedjelju mjesec dana, cura u dvadesetak dana dobila kilogram.. Napreduje super, samo sto nam je ped skrenula paznju na stopala koja mala i dalje uvrce prema unutra i moramo na kontrolu ortopedu da on to pogleda.. Je li vase bebe drze ravno stopala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.