Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    11. Prosinac 2019. 01:10

Venus

A sta ispod skafandera? Jel dosta body i plisano odjelce, il tipa body i neki outfit pamucni…

E da, ispod ja obucem body dugih rukava i plisano odjelce. Al ja mu samo to furam. Rijetko kad oblacim hlacice i majcu. Ovo mi je jednostavnije za obuc. 😅

• ReginaP
    11. Prosinac 2019. 12:23

Venus

Curke, mi planiramo za vikend u Zagreb malo na advent s obitelji. Idemo sutra ili prekosutra kupiti skafander, prva postaja C&A i nadam se da cemo ga pronaci.
    Moze savjet vas sto zivite gore sta obuci bebi dok smo vani, mislimo je nosati najvise u ergobabyu.
    Vidim za vikend prognoze izmedju -1 i 6 stupnjeva 😬

Ja obucem bodi dugih rukava, plisano odjelce, medo odjelcea, kapicu i dekicu, ali ja imam vunenu vrecu u kolicima i do sad nisam bila vise sati vani. Za advent planiram isto samo cu uzet skafander

• Jeja4
    11. Prosinac 2019. 12:54

Venus

Curke, mi planiramo za vikend u Zagreb malo na advent s obitelji. Idemo sutra ili prekosutra kupiti skafander, prva postaja C&A i nadam se da cemo ga pronaci.
    Moze savjet vas sto zivite gore sta obuci bebi dok smo vani, mislimo je nosati najvise u ergobabyu.
    Vidim za vikend prognoze izmedju -1 i 6 stupnjeva 😬

Ja svojoj obucem body dr, stramplice, majicu, plis odjelce, skafander, deblju kapicu, u kolicima imam vrecu s krznom unutra i stavim tetru preko otvora da ne ide hladan zrak

• Jeja4
    11. Prosinac 2019. 12:58

Nama danas bila patronazna, vagala je malecku, ima 4750 g, dobila je skoro kilu u tri tjedna, pupkic je zarasao pa je gospodicna imala wellnes s kojim bas nije bila odusevljena pa se derala za vrijeme kupanja 😂. 19.12. smo naruceni na prvi pregled kod pedijatra.

Matea26
    11. Prosinac 2019. 13:27

Ja svojem oblacim body dugi rukav, stramplice, majica hlace, medo odijelo i pod deku u kolica naravno kapicu na glavu i carapice
    Ali nismo duze od 30,40 min vani 

Venus
    11. Prosinac 2019. 14:49

Hvala, e sad jos jedno pitanje 😃 

Je li perete skafandere i te pufaste jakete ili ih samo prebrisete/pocistite prije upotrebe. I da ga perem sad ne bi mi se osusio 10 dana, a nezz ni bil ga unistila perilica/susilica. Tako da sam mislila mokru krpu i prebrisati

Matea26
    11. Prosinac 2019. 14:58

Ja medo odijelo perem na 40 i u susilicu, za sad mu nista nije bilo, skafander jos nismo stavili u upotrebu ali mislim da njega necu u susilicu 

• Noemi1
    11. Prosinac 2019. 15:12

Venus

Je li perete skafandere i te pufaste jakete ili ih samo prebrisete/pocistite prije upotrebe. I da ga perem sad ne bi mi se osusio 10 dana, a nezz ni bil ga unistila perilica/susilica. Tako da sam mislila mokru krpu i prebrisati

Ja oprala u perilici na baby programu (60 stupnjeva, 2x ispiranje) i osusila u susilici. Ostao je isti, nije ni zguzvao ni smanjio ni nista 🤷

• ReginaP
    11. Prosinac 2019. 15:28

Venus

Ja oprala na 40 i susila na radijatoru 🤷

11. Prosinac 2019. 17:32

Perem sve od reda ko god izmislio perilicu svaka mu cast.. Prala sam skafander na programu rucnog pranja i osusila tako da sam prebacila preko onog stalka za ves preko noci se osusilo samo jos nije bio u pogonu jer van nejdemo, kod nas brije bura pogano ledeno je za popi.... danas je cak i sunca bilo ali je bilo - 3  i jako puhalo, pingvini vani mole za caj koliko je ledeno a ja jos zimogrozna cak sam i baby gym prala i onu igracku sto svira 😂😂 nije svirala 15 dana sad svira 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.