Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    16. Prosinac 2019. 20:21

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi tu sam, curka me zeza sa spavanjem pa se druskamo 😁😁 kako tvoj malac spava?
    Venus pree dobro, ja se nadam da cemo i mi jedne godine skupa otici u obilazak stvarno mi je zelja otici 😊😊

🙋 moj i dalje dobro spava. I po danu i po noci. Tu i tam zna koji dan manje spavat preko dana, ali noc nam bude super. 😁 bas ga jucer stavila u krevetic u polusnu, sam se uspavao s dudom. I inace se zna sam uspavat, rijetko kad ga moramo nosit da ga uspavamo😁

Ma zaspe moja bez uspavljivanja al navecer nekada nece jer spava po danu vecinu dana 😂😂 a meni ju zao buditi

A dobro, ni ja ne budim svog isto. Al znam ga izmorit s kupanjem i s vjezbanjem, pa onda super spava 😁

Ma vjezbam i ja s njom non stop i jos se ona sama zabavi i izmori al nedovoljno izgleda 😂😂

Hahaha a ne znam, nemoj ju pustit preko dana onda tak dugo da spava, probaj ju vise animirat

Animiram ja al dzaba, ja njoj i pricam i pricam ona samo zaspe ili postane zivcana i place i stocu stavim ju u krevet ona zaspe i bez dude koliko je umorna 😂

Hahahhaa a onda si osudjena da budes sovaa 😀

I men se cini ionako sam cijelu trudnocu glumila sovu 🙄🙄 a bit ce bolje tamo za 6,7 godina

Kad krene u skolu 😜

16. Prosinac 2019. 20:33

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi tu sam, curka me zeza sa spavanjem pa se druskamo 😁😁 kako tvoj malac spava?
    Venus pree dobro, ja se nadam da cemo i mi jedne godine skupa otici u obilazak stvarno mi je zelja otici 😊😊

🙋 moj i dalje dobro spava. I po danu i po noci. Tu i tam zna koji dan manje spavat preko dana, ali noc nam bude super. 😁 bas ga jucer stavila u krevetic u polusnu, sam se uspavao s dudom. I inace se zna sam uspavat, rijetko kad ga moramo nosit da ga uspavamo😁

Ma zaspe moja bez uspavljivanja al navecer nekada nece jer spava po danu vecinu dana 😂😂 a meni ju zao buditi

A dobro, ni ja ne budim svog isto. Al znam ga izmorit s kupanjem i s vjezbanjem, pa onda super spava 😁

Ma vjezbam i ja s njom non stop i jos se ona sama zabavi i izmori al nedovoljno izgleda 😂😂

Hahaha a ne znam, nemoj ju pustit preko dana onda tak dugo da spava, probaj ju vise animirat

Animiram ja al dzaba, ja njoj i pricam i pricam ona samo zaspe ili postane zivcana i place i stocu stavim ju u krevet ona zaspe i bez dude koliko je umorna 😂

I men se cini ionako sam cijelu trudnocu glumila sovu 🙄🙄 a bit ce bolje tamo za 6,7 godina

Kad krene u skolu 😜

Ili kad ju zavrsi 😂😂😂😂

• Noemi1
    16. Prosinac 2019. 20:48

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Kad krene u skolu 😜

Ili kad ju zavrsi 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

• Stelle123
    16. Prosinac 2019. 21:11

Ayla a jel ti bilo zelenih smrkljica? Uopce ne osjecam da njemu nesto curi, al na ovaj rucni sam izvukla par skorenih zelenih. On sise ok, ne smeta mu to zasad.

url=https://lilypie.com]

16. Prosinac 2019. 21:22

Stelle123

Ayla a jel ti bilo zelenih smrkljica? Uopce ne osjecam da njemu nesto curi, al na ovaj rucni sam izvukla par skorenih zelenih. On sise ok, ne smeta mu to zasad.

Mislim da je bilo par puta al nije svaki put vecinom su bijeli, moze biti od suhoh zraka.. Spricaj fizioloskom par puta dnevno imaa i sinomarin babies meni je pedijatrica preporucila 3 puta dnevno da kapam

17. Prosinac 2019. 11:34

Porodiljni sjeo u pbz 😁😁

• Noemi1
    17. Prosinac 2019. 13:37

ayla

Porodiljni sjeo u pbz 😁😁

I ja vidjela nedavno isto 👌

17. Prosinac 2019. 14:34

Noemi1

ayla

Porodiljni sjeo u pbz 😁😁

A men nikakvi povrat nije sjeo 🙄🙄 cak sam i karticu izgubila sad sam skuzila da je nema morat cu poslje potraziti malo 😂😂

• Noemi1
    17. Prosinac 2019. 14:42

ayla

Noemi1

ayla

Porodiljni sjeo u pbz 😁😁

A men nikakvi povrat nije sjeo 🙄🙄 cak sam i karticu izgubila sad sam skuzila da je nema morat cu poslje potraziti malo 😂😂

Hahahaha muz uzeo pa pegla karticu a? 😂

17. Prosinac 2019. 15:14

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Porodiljni sjeo u pbz 😁😁

Hahahaha muz uzeo pa pegla karticu a? 😂

Nije ne, nasla kad vise ni sama nezz di ju ostavim 😂😂😂 tako mi svaki mj ostavim ju poslje trg i onda ju trazim di sam ju stavila 🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.