Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    27. Studeni 2019. 22:22

Yopa

Noemi1

Yopa

Cure, jeste li mozda primjetile da se nakon kapi K2D3 bebice mozda drugacije ponasaju- ja sam ih dosad dala dva puta- jedan dan izmedu sam zaboravila. Ta dva dana kad sam ih dala mali je bio posebno nemiran, preko dananije htio spavati, stalno je prdeckao kao da ga muce grcici. Mozda nema uopce veze s kapima, ali to je jedino drugacije sto se tih dana u dnevnoj rutini. Ili su mu mozda vec grcici poceli 😱
    Update s teznom- dobili smo 200g sto znaci da smo presli porodajnu tezinu 💪🏻
    I danas smo i mi uhvatili prve zrake ☀️

Mislis k1d3? Jel babytol marka? Moj je dobio grceve od njih i ja presla na oleovit i nije.mi vise imao grceve 😊

Da da, na njih sam mislila. Ma evo, jucer ih nisam dala pa je opet imao grcice, danas sam nastavila davati i uvela sam waya kapi pa se nadam da cemo kroz par dana imati poboljsanje.
    Muce ga grcici, najintezivnije navecer, ali mislim da sam i sama napravila taj problem jer ga nisam podizala na podrigivanje nikako..
    Danas otkad se dize na podrigivanje je drugo dite. Sad cemo vidjeti kako ce proci najkriticniji period od 20-00👏🏻👏🏻

Daa, dizi ga svakako. A ako npr dajes ujutro d3, onda ti vecernji grcevi nemaju veze s tim. Ovo navecer mogu biti kolike ili od zraka ako se naguta dok jede.

27. Studeni 2019. 22:49

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Evo meee u 2 smo se probudile jela i igrale se i scena vristanja 🤯🤯🤯 nezz sto joj je dal zbog nespavanja ili su zubici krenuli vise ni sama neznam sto joj je ja sam luda, sad je zaspala nadam se makar da ce sat dva odspavati jer ja nemam snage, kuca je u haousu nista ne stignem..
    Nopobu mene je bolio palac na lijevoj nozi i sad mi nokat vise ne raste nezz sto mu se desilo, a to sto ti dlake ne rastu to je super al ipak je za viditi sto se desava to jos nisam cula..
    Noemi ja nezz kad da ju vise stavim spavati a da odspava cijelu noc ovo je izcrpljujuce tako da sestro slatka 😂 razumimo se..
    Aurora veselo je veselo, nekad se zapitam di je ona mala uspavana princeza sto joj se desilo, pa to dijete je moglo spavati i dan i noc bez problema a sad je poludila a ja sam jos luda od nje

To valjda nakon tog skoka s 3mj polude 🤷 ili im jos traje taj skok 🤔

Nezz nema ona sad neku zelju za jelom, jucer je cak i slabo i jela pa kad se probudila u pol 3 smazala 210ml i poslje jos 60 i jos 60… Al dns opet normalno nije neka izjelica.. Mozda ce biti skok nezz 🙄🙄 al znam da mi snaga na izmaku

Valjda bude bolje kroz koji dan 🤞

Nadam se drzim i ja 🤞

Senci_i
    27. Studeni 2019. 22:51

Aurora87

E, kad su vam klinci poceli sliniti? Medeni sliNu 10ak dana i uziva praviti balone, ne curi mu slina bzvz i stalno nego kad napravi balon…i ja ga krenem obriaat a on ga uvuce u usta🤣

I moja curka pravi baloncice i gura rukice usta ili ih lize 😂😂 ja joj stavim dudu,  a ona pljucne i gura ruke.

• Noemi1
    27. Studeni 2019. 22:52

lalolitala

Ayla tvoja bas puno papa! Meni pojede 120 napravljeno tj.90 vode. I drzi ga svaka 3 sata. Sinoc pojeo u pol 9 120 i spavo do pol 6. Ja sam ostala paf inace oko 4 se budi. I da iskljucivo na trbuhu spava nikak drukcije ne zeli sta mi je malo šok jer prva curica niti minute nije htjela ispocetka na trbuhu.
    Mi stalno nekam idemo ne mogu bit doma podivljam. Jel ima ko dozator za AD? Onaj iz dma su povukli 😈 ne znam di da gledam bipa nema. Miler ima al u ovom u kojem sam bila nije bilo.

Koji dozator? Mislis zlicicu ili one posudice ili nesto trece? 

• Noemi1
    27. Studeni 2019. 22:53

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Evo meee u 2 smo se probudile jela i igrale se i scena vristanja 🤯🤯🤯 nezz sto joj je dal zbog nespavanja ili su zubici krenuli vise ni sama neznam sto joj je ja sam luda, sad je zaspala nadam se makar da ce sat dva odspavati jer ja nemam snage, kuca je u haousu nista ne stignem..
    Nopobu mene je bolio palac na lijevoj nozi i sad mi nokat vise ne raste nezz sto mu se desilo, a to sto ti dlake ne rastu to je super al ipak je za viditi sto se desava to jos nisam cula..
    Noemi ja nezz kad da ju vise stavim spavati a da odspava cijelu noc ovo je izcrpljujuce tako da sestro slatka 😂 razumimo se..
    Aurora veselo je veselo, nekad se zapitam di je ona mala uspavana princeza sto joj se desilo, pa to dijete je moglo spavati i dan i noc bez problema a sad je poludila a ja sam jos luda od nje

To valjda nakon tog skoka s 3mj polude 🤷 ili im jos traje taj skok 🤔

Nezz nema ona sad neku zelju za jelom, jucer je cak i slabo i jela pa kad se probudila u pol 3 smazala 210ml i poslje jos 60 i jos 60… Al dns opet normalno nije neka izjelica.. Mozda ce biti skok nezz 🙄🙄 al znam da mi snaga na izmaku

Valjda bude bolje kroz koji dan 🤞

Nadam se drzim i ja 🤞

Jel jos partijate? 😂

• Noemi1
    27. Studeni 2019. 22:54

Senci30

Aurora87

E, kad su vam klinci poceli sliniti? Medeni sliNu 10ak dana i uziva praviti balone, ne curi mu slina bzvz i stalno nego kad napravi balon…i ja ga krenem obriaat a on ga uvuce u usta🤣

I moja curka pravi baloncice i gura rukice usta ili ih lize 😂😂 ja joj stavim dudu, a ona pljucne i gura ruke.

Hahah moj to radi kad mu mijenjam pelenu 😂 palac strpa u usta i glupira se 😂

Senci_i
    27. Studeni 2019. 22:57

lalolitala

Ayla tvoja bas puno papa! Meni pojede 120 napravljeno tj.90 vode. I drzi ga svaka 3 sata. Sinoc pojeo u pol 9 120 i spavo do pol 6. Ja sam ostala paf inace oko 4 se budi. I da iskljucivo na trbuhu spava nikak drukcije ne zeli sta mi je malo šok jer prva curica niti minute nije htjela ispocetka na trbuhu.
    Mi stalno nekam idemo ne mogu bit doma podivljam. Jel ima ko dozator za AD? Onaj iz dma su povukli 😈 ne znam di da gledam bipa nema. Miler ima al u ovom u kojem sam bila nije bilo.

I mi smo se namucili u potrazi za dozatorom. Koga god sam pitala svi kazu vidi u dm 😤😤 na kraju narucili s ali expresa. Rekli su mi da ima u bebe nova (ne znam odakle si) navodno jane-ov za nekih 50ak kn. U tom trenutku bi dala i te novce samo da ne moram limenku Nana vuci sa sobom 🤣

Senci_i
    27. Studeni 2019. 23:01

Aurora87

E, da, kad planirate/ste krenuli ici s bebom u posjete nekome? Tipa do sestre, mame, SVEKRVE?🤣

Mi smo s mjesec dana isli kod mog tate na rodjendan, a cini mi se da smo vec prije toga islo kod njih i muzevih. Mozda s 3 tjedna. Ali nismo isli nigdje drugdje do unazad mjesec dana. I dalje nismo bili u shoping centru 😁

• lalolitala
    27. Studeni 2019. 23:02

Da ko mali kontenjercici . Nutra stavim 3 mjerice i bok ovak vuci sim tam pa se rasipa prah vec mi na zivce ide. Razmisljala sam i ja narucit al mi se neda cekat

Senci_i
    27. Studeni 2019. 23:04

lalolitala

Da ko mali kontenjercici . Nutra stavim 3 mjerice i bok ovak vuci sim tam pa se rasipa prah vec mi na zivce ide. Razmisljala sam i ja narucit al mi se neda cekat

Relativno brzo nam je stiglo, al sam izludila dok ga nisam imala. I sad si znam navecr napuniti dozu kad pravimo ranojutarnju bocicu.

Tocno mi fali opcija 'lajk' kad citam komentare 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.