Dobro jutroo,
Citah vas jucer al nisam stigla pisati, jer je gospođica odlucila da nece bas nesto puno spavati i naravno sinoc mada se to meni cini kao maloprije 🙄🙄 pol 10 ju okupala i igrale se i nahranila i u pol 11 ona je vec spavala i u pol 3 odluci probuditi se a ja oka sklopila nisam evo sad kao zaspiva 🤯🤯🤯 izpizdila sam na zivce vise mi se ni ne spava 🙄🙄 najrađe bi skuhala lončinu kave i pila ju koliko sam ljuta i zivcana i na sebe i nju i oko mene sviju,.. Mm spava veli on meni da je njemu zao mene al da docim ja spomenem da ju pazi navecer da njega umor svlada da on zaspa ja sam umirala od smijeha i nis maloprije ja njoj idem dati jesti jer trlja okice i vec vidim da zivcani da bi ona spavala i kako je derala se tako se mm probudi i ode do nje i nis ja njemu da nisam oka sklopila on meni da kako pa reko probudla se on a u pm ja nemogu maknut ja sam se smijala ko luda na kraju mi suze potekle od muke kao sto ona pjesma kaze smejem se a place li se... Uzas
Mommy neka je muz rekao dragoj mamici da to tako nejde i nek je izvadla prst iz guzice i pokrenula se mogla je tako i kod kuce sjediti a ne doci smetat i jos biti bahata i bezobrazna..
A sad odoh probat zaspat 😘 laku noc
Nekom laku noc a nekom dobro jutro 😀.
Moja cura se sinoc nikako nije dala smiriti, sat ipo je bila na sisi jer je jedino to palilo. Ispraznila ih naravno i onda zvakala moje jadne bradavice koje ni dodir s donjom majicom ne podnose koliko su iziritirane.
Al danas je novi dan, nadam se da ce mirnije proci
Aurora i ja sam ukočena od svih nemogućih pozicija u kojima spavam ili zaglavim dok mala doji. Neke dane bi baš bila na cici po sat vremena a ja u položaju u kojem me ni 10 kiropraktičara ne bi znalo složiti, užas. Počela sam pred dva tjedna ići na masaže i to mi jedino pomogne tih sat vremena me barem malo presloži. Što se duda tiče iako sam mislila da ih nikad neću dati kad je imala 2-3 tjedna jedan dan je bila toliko nervozna i toliko je vrištala a meni su cice bile pune ragada, nisam više znala šta bi od očaja pa sam joj dala dudu i prihvatila ju je. U međuvremenu sam nastojala ne davati je non stop ali eto zadnja tri dana dijete se samo odviknulo i sad je dudica državni neprijatelj broj 1.
Što se tiče babytol k1d3 kapi i moja mala se čudno ponašala prvih 2-3 puta šta sam joj ih dala bila je sva nervozna i teško je kakala i prdila ali sad se valjda navikla tako da je sve ok.
I meni je kosa još ok nije mi počela primjetno više padati ali zato sam primjetila nešto drugo a to je da mi dlake ne rastu. Depilirala sam pazuhe zadnji put pred više od mjesec dana i ništa...inače nakon 3-4 dana već su dlačice...Prije tjedan sam sredila i pipicu prije nego sam išla prvi put kod ginekologa i to britvicom a obično mi se odmah idući dan sve upali i počnu mi rast dlačice, sad evo 8. dan ništa...isto je s nogama.
Koliko god to zvučalo super, malo me i brine moram priznat ... pretpostavljam da mi onda ni kosa ne raste nova?? Nemam pojma....
Dobro jutroo,
Citah vas jucer al nisam stigla pisati, jer je gospođica odlucila da nece bas nesto puno spavati i naravno sinoc mada se to meni cini kao maloprije 🙄🙄 pol 10 ju okupala i igrale se i nahranila i u pol 11 ona je vec spavala i u pol 3 odluci probuditi se a ja oka sklopila nisam evo sad kao zaspiva 🤯🤯🤯 izpizdila sam na zivce vise mi se ni ne spava 🙄🙄 najrađe bi skuhala lončinu kave i pila ju koliko sam ljuta i zivcana i na sebe i nju i oko mene sviju,.. Mm spava veli on meni da je njemu zao mene al da docim ja spomenem da ju pazi navecer da njega umor svlada da on zaspa ja sam umirala od smijeha i nis maloprije ja njoj idem dati jesti jer trlja okice i vec vidim da zivcani da bi ona spavala i kako je derala se tako se mm probudi i ode do nje i nis ja njemu da nisam oka sklopila on meni da kako pa reko probudla se on a u pm ja nemogu maknut ja sam se smijala ko luda na kraju mi suze potekle od muke kao sto ona pjesma kaze smejem se a place li se… Uzas
Mommy neka je muz rekao dragoj mamici da to tako nejde i nek je izvadla prst iz guzice i pokrenula se mogla je tako i kod kuce sjediti a ne doci smetat i jos biti bahata i bezobrazna..
A sad odoh probat zaspat 😘 laku noc
Moj se isto nocaa probudio u pol 5, a ja jos bila budna 🤦 nahranila ga ii do pol 10 odmorila 😅 al nije mi se sad u zadnje vrijeme budio preko noci, ne znam sta mu je sinoc bilo. Mora da sam ga prerano stavila spavat 🤷
Moja je nocas relativno fino spavala osim grceva pred jutro.
Zato jucer do popodne bilo veselje, nikako zaspati, borbe s cicom, jak nalet mlijeka, na kraju stavila listove kupusa i sad je lakse. Jucer otkrmila skupa s njom, da imam bar malo snage. Starija mi danas ima rodjendan pa smo sinoc pakirale poklone za vrtic. Na kraju se mrtva strovalila u 21h u krevet.
Danas mi trebali doci brat i sogica ali je ona dobila neku crijevnu virozu pa nista od toga. Proslavit cemo danas s malom tek toliko rockas a onda za vikend s ostalima.
Konacno mi se razgradio konac od epiziotomije pa me vise ne bode. Jos me boli podlijev koji imam dolje ali je podnosljivo. Vise me smeta ta iscrpljenost, mislim da cu se od ovog poroda oporavljati dulje nego od carskog. Vec sam zaboravila koja je imala kakav porod, ali vi koje ste imali tezi, koliko vam je trebalo da se oporavite?
Evo meee u 2 smo se probudile jela i igrale se i scena vristanja 🤯🤯🤯 nezz sto joj je dal zbog nespavanja ili su zubici krenuli vise ni sama neznam sto joj je ja sam luda, sad je zaspala nadam se makar da ce sat dva odspavati jer ja nemam snage, kuca je u haousu nista ne stignem..
Nopobu mene je bolio palac na lijevoj nozi i sad mi nokat vise ne raste nezz sto mu se desilo, a to sto ti dlake ne rastu to je super al ipak je za viditi sto se desava to jos nisam cula..
Noemi ja nezz kad da ju vise stavim spavati a da odspava cijelu noc ovo je izcrpljujuce tako da sestro slatka 😂 razumimo se..
Aurora veselo je veselo, nekad se zapitam di je ona mala uspavana princeza sto joj se desilo, pa to dijete je moglo spavati i dan i noc bez problema a sad je poludila a ja sam jos luda od nje
Evo meee u 2 smo se probudile jela i igrale se i scena vristanja 🤯🤯🤯 nezz sto joj je dal zbog nespavanja ili su zubici krenuli vise ni sama neznam sto joj je ja sam luda, sad je zaspala nadam se makar da ce sat dva odspavati jer ja nemam snage, kuca je u haousu nista ne stignem..
Nopobu mene je bolio palac na lijevoj nozi i sad mi nokat vise ne raste nezz sto mu se desilo, a to sto ti dlake ne rastu to je super al ipak je za viditi sto se desava to jos nisam cula..
Noemi ja nezz kad da ju vise stavim spavati a da odspava cijelu noc ovo je izcrpljujuce tako da sestro slatka 😂 razumimo se..
Aurora veselo je veselo, nekad se zapitam di je ona mala uspavana princeza sto joj se desilo, pa to dijete je moglo spavati i dan i noc bez problema a sad je poludila a ja sam jos luda od nje
To valjda nakon tog skoka s 3mj polude 🤷 ili im jos traje taj skok 🤔
To valjda nakon tog skoka s 3mj polude 🤷 ili im jos traje taj skok 🤔
Nezz nema ona sad neku zelju za jelom, jucer je cak i slabo i jela pa kad se probudila u pol 3 smazala 210ml i poslje jos 60 i jos 60... Al dns opet normalno nije neka izjelica.. Mozda ce biti skok nezz 🙄🙄 al znam da mi snaga na izmaku
E, kad su vam klinci poceli sliniti? Medeni sliNu 10ak dana i uziva praviti balone, ne curi mu slina bzvz i stalno nego kad napravi balon…i ja ga krenem obriaat a on ga uvuce u usta🤣
Moja od kad se rodila pravi balone, sad malo i slini al ne puno.. Ruke papa non stop a nije gladna
E, da, kad planirate/ste krenuli ici s bebom u posjete nekome? Tipa do sestre, mame, SVEKRVE?🤣
Jos nisam i nemam u planu tako skoro mislim da ove godine nece ici nikuda 😂😂 nemajka neda ditetu iz kuce
Sortiraj odgovore
Najstariji