Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Studeni 2019. 09:53

Venus

Ja tek sad odoh spavati, curku nahranila i samo nastavila spavati u 3, a ja do maloprije njenu robicu kacila susit i slagala 😅

Ima na Etherealu bodija dugih rukava s tim “prvi bozic”, al za tren odu velicine, ja nijedan 62 nisam nasla na zalihi. Next jos ima bozicnih stvari i tako kompletic s natpisom. Gledala sam i C&A online, super stvarcice bozicne, al mi je nes blokiralo s karticom i na kraju se prodalo 😐

Daa vidijela sam nadam se da cu uhvatiti nesto meni bi trebao 74 😁

28. Studeni 2019. 09:54

Venus

ayla

Toliko o mome spavanju 😂😂 ona budna valjda je 100 put probudila se i zaspala 🤯🤯 lezi evo kraj mene i spijunira sto pisem ponovno nemajka jer sam luda.. Vani kisica pada sto ju lipo slusat 😁😁

I ja slusam kisu, ne pada jako, al se jako cuje i bas divno sad za spavati… nadam se da cu bar dva sata u komadu sad uhvatit. I vi ste vjerojatno vec u slatkim snovima. Laku noc cure ☺️

Kod mene je bas padala i jos nanosilo na prozor pa je ljepo tuklo po roletama, milina 😊😊

28. Studeni 2019. 09:59

Martina0204

Jutro mamice!
    Ja otkad sam rodila bacam oko na forum ali iskreno nisam mogla nista pratiti a kamoli pisati.
    Ova nova grupa je super taman sam stigla procitati zaostake i nadam se da ih vise necu toliko nakupiti 🙈
    Cestitam svima mamicama koje su dobile svoje bebice otkad sam se odmetnula 😂

Dobrodosla nazad u klub 😊😊 
    Ma nek si se ti nama javila pa makar i nakon 3 mj, nadam se da nas vise ne napusta.. Svaki savjet dobro dosao 😊

28. Studeni 2019. 10:02

I tako je ona zaspala u 3 i nis ja reko idem zapaliti kad vec spava i vracam se ja ona se trzne i probudi 🙄🙄🙄 i iducih pol sata vracala dudicu samo da zaspe i jedva i u 9 se probudila sto mi je draze neg li ista kad spavamo do podne sva sam pogubljena... I da sinoc se prvi put okrenula dok sam ja osla presvuci majicu jer me zabljuvala i jutros odem napraviti bocicu ona se okrenula al joj ruka smeta pa sam joj pomogla al odma je krenulo vristanje jer je na trbuhu 😊😊😊 sad ju ne ispustam iz vida 

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 10:05

ayla

I tako je ona zaspala u 3 i nis ja reko idem zapaliti kad vec spava i vracam se ja ona se trzne i probudi 🙄🙄🙄 i iducih pol sata vracala dudicu samo da zaspe i jedva i u 9 se probudila sto mi je draze neg li ista kad spavamo do podne sva sam pogubljena… I da sinoc se prvi put okrenula dok sam ja osla presvuci majicu jer me zabljuvala i jutros odem napraviti bocicu ona se okrenula al joj ruka smeta pa sam joj pomogla al odma je krenulo vristanje jer je na trbuhu 😊😊😊 sad ju ne ispustam iz vida

I meni se cini da je okretanje na vidiku. Bori se sama sa sobom ko na klackalici ali ne odustaje sva se zajapuri 😂

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 10:27

Zenske, kak se borite s kilama, meni je od 23 ostalo nekih 5 6kila, nije da se trudim nesto da ih skinem. Veci problem mi je sto su mi stopala i dalje za broj veca tako da sam arhivirala svu obucu u nadi da ce mi ipak jednom biti dobre 🙈

• Jeja4
    28. Studeni 2019. 10:29

Venus

Toliko o filmu…
    Muz gleda i masira mi noge, a ja narucujem baby robu na nextu 😂
    Uzela joj ovu haljinicu sad za bozicno vrijemehttps://www.nextdirect.com/hr/en/g99306s12?itm=424042#424042

I bijelu pom pom kapicu pletenu, hulahopke pletene i plisanu crvenu masna traku 😂😍♥️
    Ne mogu odolit, a ova Next roba je predivna i vec ce bit dostavljeno u ponedjeljak

Ja neki dan narucivala za stariju, par tajici, par haljinica, dvije kape i tri pack rukavica, 740 kn 🤪. A moram jer je sve prerasla od rujna za cijeli broj.

• Jeja4
    28. Studeni 2019. 10:31

Martina0204

Zenske, kak se borite s kilama, meni je od 23 ostalo nekih 5 6kila, nije da se trudim nesto da ih skinem. Veci problem mi je sto su mi stopala i dalje za broj veca tako da sam arhivirala svu obucu u nadi da ce mi ipak jednom biti dobre 🙈

Skinula 10 kg dobivenih u trudnoci plus jos dodatno 3 kg. Mozda se uspijem vratiti na staru tezinu.

• Jeja4
    28. Studeni 2019. 10:34

Moja se nocas budila svakih sat vremena pa borbe s cicom pa kakala pa mjenjaj pelene, cini se da je svaka druga noc takva.
    Malo sam uspijela sa kupusom smanjiti nalet mlijeka ali morat cu izgleda jos staviti jer joj cica valjda bude prevelika pa se bori s njom. Malo je po noci i grcici muce ali nista strasno. Podignem je, privijem uz sebe i prestane joj.
    Sad spava, ja cekam patronaznu da dodje a tako bi i ja zakrmila s njom....

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 10:39

Jeja4

Moja se nocas budila svakih sat vremena pa borbe s cicom pa kakala pa mjenjaj pelene, cini se da je svaka druga noc takva.
    Malo sam uspijela sa kupusom smanjiti nalet mlijeka ali morat cu izgleda jos staviti jer joj cica valjda bude prevelika pa se bori s njom. Malo je po noci i grcici muce ali nista strasno. Podignem je, privijem uz sebe i prestane joj.
    Sad spava, ja cekam patronaznu da dodje a tako bi i ja zakrmila s njom….

I ja sam imala puno mlijeka i smetalo joj je jer doslovno joj bila puna usta nije stigla ni progutat. Onda kad bi prije hranjenja vidjela da su mi cice prepune bi sama malo pustila par mlazova da taj pritisak popusti i bilo je super. Poslije nisam imala takvih problema jer se manje stvaralo odnosno koliko ke trebalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.