E, da, kad planirate/ste krenuli ici s bebom u posjete nekome? Tipa do sestre, mame, SVEKRVE?🤣
Jos nisam i nemam u planu tako skoro mislim da ove godine nece ici nikuda 😂😂 nemajka neda ditetu iz kuce
Evo jos jedne!🙋♀️😂
Isli smo s nepunih mjesec dana kod sogorice jer smo kao trebali ostati par dana jer su babe islod nas jele ono sto nijr u jelovniku da im curi voda od nas. I to je srecom ipak bio jedan dan. A iskreno, ne sviđa mi se to lajsanje s njim, nisam uopce opustena. Na krstenju sam sad bila sva pogubljena jer nemamo komociju naseg doma. Pa hoce li sisa spricati jsr onda moram leci, pa ovo pa ono…i eto, ne znam kad cemo, kontam za Bozic😁
Hahahha, ni ja ne volim jer doma mi najbolje a ne ju vuci tamo amo i ja bi za Bozic otisla do svojih al vidjet cu ako bude snijeg onda necu, nebi rada riskirati po snijegu s njom ikuda kad naraste lajsat ce svakuda a sad je jos mala za bazanje
Do kad ste osjecale kontrakcije maternice kod dojenja? Ja jos povremeno osjetim...
Cure, jeste li mozda primjetile da se nakon kapi K2D3 bebice mozda drugacije ponasaju- ja sam ih dosad dala dva puta- jedan dan izmedu sam zaboravila. Ta dva dana kad sam ih dala mali je bio posebno nemiran, preko dananije htio spavati, stalno je prdeckao kao da ga muce grcici. Mozda nema uopce veze s kapima, ali to je jedino drugacije sto se tih dana u dnevnoj rutini. Ili su mu mozda vec grcici poceli 😱
Update s teznom- dobili smo 200g sto znaci da smo presli porodajnu tezinu 💪🏻
I danas smo i mi uhvatili prve zrake ☀️
Mislis k1d3? Jel babytol marka? Moj je dobio grceve od njih i ja presla na oleovit i nije.mi vise imao grceve 😊
Da da, na njih sam mislila. Ma evo, jucer ih nisam dala pa je opet imao grcice, danas sam nastavila davati i uvela sam waya kapi pa se nadam da cemo kroz par dana imati poboljsanje.
Muce ga grcici, najintezivnije navecer, ali mislim da sam i sama napravila taj problem jer ga nisam podizala na podrigivanje nikako..
Danas otkad se dize na podrigivanje je drugo dite. Sad cemo vidjeti kako ce proci najkriticniji period od 20-00👏🏻👏🏻
Haha, ni mi necemo nikud ako bude snijega🙈😂. A imamo u obitelji 2 rođendana na Bozic, plus moji i svekici🙄. Ne znam kako i to planiramo izvest. Kid svakog pola sata i to je to😁
Hahaha da se nebi nad dvi druzile vcrs 😂😂😂 aj makar cu imat drustvo, moja je budna za sada odrzavamo ju da ne zaspe ako zaspe mogu u pm i vcrs
Ayla tvoja bas puno papa! Meni pojede 120 napravljeno tj.90 vode. I drzi ga svaka 3 sata. Sinoc pojeo u pol 9 120 i spavo do pol 6. Ja sam ostala paf inace oko 4 se budi. I da iskljucivo na trbuhu spava nikak drukcije ne zeli sta mi je malo šok jer prva curica niti minute nije htjela ispocetka na trbuhu.
Mi stalno nekam idemo ne mogu bit doma podivljam. Jel ima ko dozator za AD? Onaj iz dma su povukli 😈 ne znam di da gledam bipa nema. Miler ima al u ovom u kojem sam bila nije bilo.
Ayla tvoja bas puno papa! Meni pojede 120 napravljeno tj.90 vode. I drzi ga svaka 3 sata. Sinoc pojeo u pol 9 120 i spavo do pol 6. Ja sam ostala paf inace oko 4 se budi. I da iskljucivo na trbuhu spava nikak drukcije ne zeli sta mi je malo šok jer prva curica niti minute nije htjela ispocetka na trbuhu.
Mi stalno nekam idemo ne mogu bit doma podivljam. Jel ima ko dozator za AD? Onaj iz dma su povukli 😈 ne znam di da gledam bipa nema. Miler ima al u ovom u kojem sam bila nije bilo.
Da al moja je mj dana i starija 😂😂😂 to nekada pojede 210 al inace manje 180/150 nekad joj i 90 puno 😂 kakvi dozator mislis ona kasikica u pakovanju? Il sam ja glupa
Haha, ni mi necemo nikud ako bude snijega🙈😂. A imamo u obitelji 2 rođendana na Bozic, plus moji i svekici🙄. Ne znam kako i to planiramo izvest. Kid svakog pola sata i to je to😁
Hahaha da se nebi nad dvi druzile vcrs 😂😂😂 aj makar cu imat drustvo, moja je budna za sada odrzavamo ju da ne zaspe ako zaspe mogu u pm i vcrs
A iskreni, nadam se da cemo nocas obje spavati🤪. Mm bi ga budio a sve se nadam da ce ga udariti nocas na spavanje…da ce se uspavati. Kao, sto vise spavas, vise ti se i spava😁. Ako je na mene, spavat ce nocas…neka barem u necemu pokupi mulj na mene, i tako je pljunuti otac.
I ja se nadam moja je budna samo neka potraje da mi nebi potrajalo do jutra 😂😂😂😂😂 ako potraje riknut cu
E, kad su vam klinci poceli sliniti? Medeni sliNu 10ak dana i uziva praviti balone, ne curi mu slina bzvz i stalno nego kad napravi balon…i ja ga krenem obriaat a on ga uvuce u usta🤣
E moj je poceo prije neka 2,3tj 😊 isto pirii baloncice 😁😆
E, da, kad planirate/ste krenuli ici s bebom u posjete nekome? Tipa do sestre, mame, SVEKRVE?🤣
Pa ja imam pjeske do mojih nekih 10min, tako da smo s mjesec i pol otprilike bili do njih, prosetali malo 😊😊
Evo meee u 2 smo se probudile jela i igrale se i scena vristanja 🤯🤯🤯 nezz sto joj je dal zbog nespavanja ili su zubici krenuli vise ni sama neznam sto joj je ja sam luda, sad je zaspala nadam se makar da ce sat dva odspavati jer ja nemam snage, kuca je u haousu nista ne stignem..
Nopobu mene je bolio palac na lijevoj nozi i sad mi nokat vise ne raste nezz sto mu se desilo, a to sto ti dlake ne rastu to je super al ipak je za viditi sto se desava to jos nisam cula..
Noemi ja nezz kad da ju vise stavim spavati a da odspava cijelu noc ovo je izcrpljujuce tako da sestro slatka 😂 razumimo se..
Aurora veselo je veselo, nekad se zapitam di je ona mala uspavana princeza sto joj se desilo, pa to dijete je moglo spavati i dan i noc bez problema a sad je poludila a ja sam jos luda od nje
To valjda nakon tog skoka s 3mj polude 🤷 ili im jos traje taj skok 🤔
Nezz nema ona sad neku zelju za jelom, jucer je cak i slabo i jela pa kad se probudila u pol 3 smazala 210ml i poslje jos 60 i jos 60… Al dns opet normalno nije neka izjelica.. Mozda ce biti skok nezz 🙄🙄 al znam da mi snaga na izmaku
Valjda bude bolje kroz koji dan 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji