Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce35
    28. Studeni 2019. 11:25

Martina0204

Zenske, kak se borite s kilama, meni je od 23 ostalo nekih 5 6kila, nije da se trudim nesto da ih skinem. Veci problem mi je sto su mi stopala i dalje za broj veca tako da sam arhivirala svu obucu u nadi da ce mi ipak jednom biti dobre 🙈

Ja sam u trudnoci dobila 4 kg, u porodu otislo 9 tako da se drzim jos uvijek na tih -5 a trebala bi skinuti jos 5 kg starih zaliha.
    Kako sam cijelu trudnocu bila na gestacijskoj dijeti sad si dam oduska i brljavim a mrsavit cu "od ponedjeljka" 🤣🤣🤣.

28. Studeni 2019. 11:57

Martina0204

ayla

I tako je ona zaspala u 3 i nis ja reko idem zapaliti kad vec spava i vracam se ja ona se trzne i probudi 🙄🙄🙄 i iducih pol sata vracala dudicu samo da zaspe i jedva i u 9 se probudila sto mi je draze neg li ista kad spavamo do podne sva sam pogubljena… I da sinoc se prvi put okrenula dok sam ja osla presvuci majicu jer me zabljuvala i jutros odem napraviti bocicu ona se okrenula al joj ruka smeta pa sam joj pomogla al odma je krenulo vristanje jer je na trbuhu 😊😊😊 sad ju ne ispustam iz vida

I meni se cini da je okretanje na vidiku. Bori se sama sa sobom ko na klackalici ali ne odustaje sva se zajapuri 😂

Tako i moja, ja sam prvo ostala u soku reko sto joj je sada a ona se zaliće da se okrene 

28. Studeni 2019. 12:00

Martina0204

Zenske, kak se borite s kilama, meni je od 23 ostalo nekih 5 6kila, nije da se trudim nesto da ih skinem. Veci problem mi je sto su mi stopala i dalje za broj veca tako da sam arhivirala svu obucu u nadi da ce mi ipak jednom biti dobre 🙈

Ja se nit borim nit trudim, skinula sam 10 odma i sad 1 i sad ce to tesko ici jer bi trebala vjezbat a ja se jedva dignem s kreveta kamo li da vjezbam  😂😂 upisi se s menom i normi na iducu sezonu žnv

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 12:10

ayla

Martina0204

Ja se nit borim nit trudim, skinula sam 10 odma i sad 1 i sad ce to tesko ici jer bi trebala vjezbat a ja se jedva dignem s kreveta kamo li da vjezbam 😂😂 upisi se s menom i normi na iducu sezonu žnv

Bacim oko tu i tamo na znv i uvijek usput nesto grickam hahaha 

Venus
    28. Studeni 2019. 12:43

Meni otislo 7-8 kg do sada i stagniram na 60 vec dva tjedna bice, ostala trudna s 57.

Stomak ne mice s mjesta, mogu samo jedne elasticne hlace i one trudnicke zakopcat 😭 doma zivim u tajicama i pidzami
    A bome ima i dana kad sam gladna ko rupa bez dna, il zbog dojenja il cega. Nezz

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 12:47

Ma ja sam i vise nego zadovoljna s obzirom kolko sam natukla 😂🙈 ja sam isto u trenirkama kupila si trapke broj vece da sd ponekad i upristojim 😂

28. Studeni 2019. 12:57

Martina0204

ayla

Martina0204

Ja se nit borim nit trudim, skinula sam 10 odma i sad 1 i sad ce to tesko ici jer bi trebala vjezbat a ja se jedva dignem s kreveta kamo li da vjezbam 😂😂 upisi se s menom i normi na iducu sezonu žnv

Bacim oko tu i tamo na znv i uvijek usput nesto grickam hahaha

Hahahhah i ja sam takva pa oni to moraju staviti malo ranije ne tako kasno 😂😂😂 

28. Studeni 2019. 12:59

Martina0204

Ma ja sam i vise nego zadovoljna s obzirom kolko sam natukla 😂🙈 ja sam isto u trenirkama kupila si trapke broj vece da sd ponekad i upristojim 😂

Ja imam trapki jos od prije, posto nisu ni jedne razderane kad sam bila na ovoj kilazi sada i sad su mi taman tako da nemam potrebu kupovati imam robe 😂😂😂 al moram se vratit na staru kilazu da mogu i ove nositi sto sam prije 😂

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 13:04

A obuca? Sam ja jedina kojoj su narasla stopala? 🙈

28. Studeni 2019. 13:50

Martina0204

A obuca? Sam ja jedina kojoj su narasla stopala? 🙈

Obuca normalno nije se povecalo 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.