Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Studeni 2019. 02:07

Toliko o mome spavanju 😂😂 ona budna valjda je 100 put probudila se i zaspala 🤯🤯 lezi evo kraj mene i spijunira sto pisem ponovno nemajka jer sam luda.. Vani kisica pada sto ju lipo slusat 😁😁

28. Studeni 2019. 02:09

Venus

Toliko o filmu…
    Muz gleda i masira mi noge, a ja narucujem baby robu na nextu 😂
    Uzela joj ovu haljinicu sad za bozicno vrijemehttps://www.nextdirect.com/hr/en/g99306s12?itm=424042#424042

I bijelu pom pom kapicu pletenu, hulahopke pletene i plisanu crvenu masna traku 😂😍♥️
    Ne mogu odolit, a ova Next roba je predivna i vec ce bit dostavljeno u ponedjeljak

Jako je ljepa 😊😊 ja kontala da uzmem nes s natpisom moj prvi bozic 

Venus
    28. Studeni 2019. 04:21

Ja tek sad odoh spavati, curku nahranila i samo nastavila spavati u 3, a ja do maloprije njenu robicu kacila susit i slagala 😅

Ima na Etherealu bodija dugih rukava s tim “prvi bozic”, al za tren odu velicine, ja nijedan 62 nisam nasla na zalihi. Next jos ima bozicnih stvari i tako kompletic s natpisom. Gledala sam i C&A online, super stvarcice bozicne, al mi je nes blokiralo s karticom i na kraju se prodalo 😐

Venus
    28. Studeni 2019. 04:22

ayla

Toliko o mome spavanju 😂😂 ona budna valjda je 100 put probudila se i zaspala 🤯🤯 lezi evo kraj mene i spijunira sto pisem ponovno nemajka jer sam luda.. Vani kisica pada sto ju lipo slusat 😁😁

I ja slusam kisu, ne pada jako, al se jako cuje i bas divno sad za spavati... nadam se da cu bar dva sata u komadu sad uhvatit. I vi ste vjerojatno vec u slatkim snovima. Laku noc cure ☺️

luce35
    28. Studeni 2019. 04:56

Venus bravo za uzv, super da ste se rijesile povoja 😀. Ja isto planiram ici privatno, u Ivanisevica najvjerovatnije iako vecina ide kod Drnasin jer je jeftinije ali ona je pedijatar a ne ortoped pa necu zalit 100 kn vise dati njemu.
    ....
    Moja cura je nocas prvi put napravila razmak izmedju podoja 6,5 sati, pojela i odmah nastavila spavati. Imam osjecaj da ce cijeli dan nadoknadjivati i visiti na sisi 🤣.
    Dok sam ju nosila da podrigne i presvukla ju, razbudila sam se skroz 😥

• MonaL.
    28. Studeni 2019. 06:15

Senci30

lalolitala

Ayla tvoja bas puno papa! Meni pojede 120 napravljeno tj.90 vode. I drzi ga svaka 3 sata. Sinoc pojeo u pol 9 120 i spavo do pol 6. Ja sam ostala paf inace oko 4 se budi. I da iskljucivo na trbuhu spava nikak drukcije ne zeli sta mi je malo šok jer prva curica niti minute nije htjela ispocetka na trbuhu.
    Mi stalno nekam idemo ne mogu bit doma podivljam. Jel ima ko dozator za AD? Onaj iz dma su povukli 😈 ne znam di da gledam bipa nema. Miler ima al u ovom u kojem sam bila nije bilo.

I mi smo se namucili u potrazi za dozatorom. Koga god sam pitala svi kazu vidi u dm 😤😤 na kraju narucili s ali expresa. Rekli su mi da ima u bebe nova (ne znam odakle si) navodno jane-ov za nekih 50ak kn. U tom trenutku bi dala i te novce samo da ne moram limenku Nana vuci sa sobom 🤣

U mullera ima super dozator😊

• MonaL.
    28. Studeni 2019. 06:23

Aurora87

E, da, kad planirate/ste krenuli ici s bebom u posjete nekome? Tipa do sestre, mame, SVEKRVE?🤣

Moj ima 2 mj i bili smo jednom do mojih,a u svekrve smo bili bar 5 puta,al ona je tu blizu. U šetnji smo svaki dan kad je ☀️

Venus
    28. Studeni 2019. 06:39

Moja ko svicarski sat, ogladni svako 3 sata, i naravno ukakala se pa sve skupa traje 30-40min. dojenje i mijenjaje i rutanje, umjesto 10ak min 😬🤣
    Eto bar sam dvi ure zaspala, sad stuca dok ne zaspe a odoh i ja nazad

A ono neki dan spavala curka 6-7 u komadu, ja se ponadala sad ce se to nastavit...yeah right
    Maks 4ure u komadu nocu

Luce bili smo u poliklinici Pediatri i uzv je radila radiologica, pa onda pogledala i doktorica na kraju, rekla je da se na prvu vidi da je sve “savrseno”

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 08:10

Jutro mamice!
    Ja otkad sam rodila bacam oko na forum ali iskreno nisam mogla nista pratiti a kamoli pisati.
    Ova nova grupa je super taman sam stigla procitati zaostake i nadam se da ih vise necu toliko nakupiti 🙈
    Cestitam svima mamicama koje su dobile svoje bebice otkad sam se odmetnula 😂

• Martina0204
    28. Studeni 2019. 08:19

Aurora87

Martina0204

Jutro mamice!
    Ja otkad sam rodila bacam oko na forum ali iskreno nisam mogla nista pratiti a kamoli pisati.
    Ova nova grupa je super taman sam stigla procitati zaostake i nadam se da ih vise necu toliko nakupiti 🙈
    Cestitam svima mamicama koje su dobile svoje bebice otkad sam se odmetnula 😂

Dobrodosla nazad🤗
    Kako ste ti i bebica? Jel bilo kakvih problema kad kazes da nisi stigla nas pratiti ili si se jednostavno prepustila i uzivala u bebici?😊

Super smo, necu je hvaliti previse da se ne pokvari, sisa ko pravi sisoljubac po noci je za pozeljet jednom se budi da papa. Na ultrazvuku kukova pedijatar je vidio da ima kriva stopala, tako da je tjedan dana nosila gipsice a sad svaki dan vjezbamo, pa cemo vidjeti na kontroli.
    Dani jednostavno lete, ko da smo prije koji tjedan dosle iz bolnice a skoro ce 3 mjeseca 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.