Jutro curke! Cotala sam vas pomalo i sad sve zaboravila sta sam htjela reci. Jucer sam bila sva uspavana, koma.
Venus, iskljucivo dojene bebe nakon 6 tjedana mogu i ne imati stolicu po par dana jer sve iskoriste sto pojedu. A zelena moze biti i ako si nesto zeleno jela, tioa brokula, spinat itd…a i moj mali zna imati zelenu a da ne znam odncega, ali je vahno da nije stalno zelena.
Meni dosao nalaz krvi, povisene su mi masnoce i jetreni enzimi i nedostaje mi kalija. Moram dalje na pretrage provjeriti da nije hepatitis u pitanju i jesti banane, rajcice i krompir zbog manjka kalija.
A zas si radila nalaz krvi? Bilo ti slabo? Jel pijes postnatale?
Moja cijelu noc manevre, proizvodi zvukove, stenje, malo cica. …znam da imam jaki nalet mlijeka, postiskam malo da izadje ali joj smeta, naguta se zraka pa cesto stuca. Sinoc je imala grcice pa sam joj dala waya kapi. Cini mi se nekako prerano sa tjedan dana grcevi ali bas se grcila i na dodir buse je jako plakala. Sa koliko su ono dana skokovi u razvoju? Cini mi se da je nocas i danas taj dan. Danas joj je tjedan dana.
3,6,9 dana tjedana mjeseci
Cure, jeste li mozda primjetile da se nakon kapi K2D3 bebice mozda drugacije ponasaju- ja sam ih dosad dala dva puta- jedan dan izmedu sam zaboravila. Ta dva dana kad sam ih dala mali je bio posebno nemiran, preko dananije htio spavati, stalno je prdeckao kao da ga muce grcici. Mozda nema uopce veze s kapima, ali to je jedino drugacije sto se tih dana u dnevnoj rutini. Ili su mu mozda vec grcici poceli 😱
Update s teznom- dobili smo 200g sto znaci da smo presli porodajnu tezinu 💪🏻
I danas smo i mi uhvatili prve zrake ☀️
Mislis k1d3? Jel babytol marka? Moj je dobio grceve od njih i ja presla na oleovit i nije.mi vise imao grceve 😊
Mommy, ta tvoja sveki je strasna. Nisam pohvatala, otkud ona kod vas sad kad si rodila tek? Dosla pomoci ili da vidi bebu pa se pravi da je gost? Bas danas mm i ja pricamo o tome kako bi bilo da mi je njegova ili moja mama bila prvih mjesec nakon poroda…reko, ubila bi il nju il sebe. Tako da, mommy, svaka cast na zivcima.
Dosla ona i kcer joj(sestra od mm)koja je dobila godisnji sad...mi smo mislili da je dosla pomoci,a ispada ovo drugo..
Hahah meni mama isto zivi blizu al stvarno ne mogu se pozalit,dapace do neba sam zahvalna zbog toga..al svekrva je ne druga nego stota prica😅
Venus ja dudu nisam dala ni sinu ni sad njoj pa neznam kako odviknuti ali taj los hvat ti ne mora uopce biti vezan uz dudu. Mali mi je imao super hvat a ona uzak skroz, zvace mi bradavicu, usnice joj nisu onako lijepo okrenute prema van dok jede. Bilo me strah jel ona uopce lijepo vuce al evo danas ju vagali, dobila je preko 1000gr u 19 dana
Evo mene opet za update o mojoj sveki.sinoc smo imali mali show…evo ukratko-rekla ona mome muzu „škrta ti je u zadnje vrime“ nakon sto je mm provalio keku foru s prsutom sta opce nema veze sa tim vec eto nez zasto je imala potrebu to rec s jedva je docekala..ja ono „ko?ja?“ i ostala dosl posrana..osla dojit malu na krevet u sobu i revat😅jer sve mi se nakulilo svaki dan i sad je to bila zadnja kap..muz dosao i vidio ds placem i uporan da mu recem sto je bilo..i tako mi razgovarali js sve rekla i da joj nista ne govori(jer neda mi se kroz svade s njom prolazit i kroz cijelu situaciju…on je ipak isao pricat s njom i rec joj stogod..ona za neke stvari izokrenila kako je bilo i da ja previse uzimam stvari srcu…onda se zaprndecala i rekla mm da joj trazi kartu za kuci za danas jer ne zeli bit negdje gdje joj se svaka rijec važe…uglavnom ja plakala cijelu noc..zbog svega toga mi ni mlijeko nije islo,i sad se borim da mi ne nestane skroz..sveki se danas vec drugacije ponasa,skuhala mi juhu cak,dok sam prala sude rekka da ne perem ja da ce ona..i eto long story short..na kraju ajde opet bolje da joj je rekao i da ne triban trpit u toj mjeri,a evo da sad bar neato i napravi i opere casu za sobon..u nedjelju ide ca🙏🏼🤷🏽♀️🙈
Hhahaha hvala na updateu 😀 zanimao me nastavak svekrva sage 😜 haha aj bar je pomogao taj razgovor s muzem 👍 bar se malo upristojila. Al svedno joj masi s 2 ruke u nedjelju hahahahahahhahaha
Zna li netko do kad se piju probiotici tipa biogaia?
Par mjeseci, tipa 3,4mj. A do tad ionako sama crijeva sazriju. Ona sluzi za brze sazrijevanje crijeva i probiotik je. Tako da ne moze nist skoditi. Ali ja ne dajem svom, nema mi grceva niti ista. Reko za 3mj ce crijeva sama sazrijeti 🤷
Evo mene opet za update o mojoj sveki.sinoc smo imali mali show…evo ukratko-rekla ona mome muzu „škrta ti je u zadnje vrime“ nakon sto je mm provalio keku foru s prsutom sta opce nema veze sa tim vec eto nez zasto je imala potrebu to rec s jedva je docekala..ja ono „ko?ja?“ i ostala dosl posrana..osla dojit malu na krevet u sobu i revat😅jer sve mi se nakulilo svaki dan i sad je to bila zadnja kap..muz dosao i vidio ds placem i uporan da mu recem sto je bilo..i tako mi razgovarali js sve rekla i da joj nista ne govori(jer neda mi se kroz svade s njom prolazit i kroz cijelu situaciju…on je ipak isao pricat s njom i rec joj stogod..ona za neke stvari izokrenila kako je bilo i da ja previse uzimam stvari srcu…onda se zaprndecala i rekla mm da joj trazi kartu za kuci za danas jer ne zeli bit negdje gdje joj se svaka rijec važe…uglavnom ja plakala cijelu noc..zbog svega toga mi ni mlijeko nije islo,i sad se borim da mi ne nestane skroz..sveki se danas vec drugacije ponasa,skuhala mi juhu cak,dok sam prala sude rekka da ne perem ja da ce ona..i eto long story short..na kraju ajde opet bolje da joj je rekao i da ne triban trpit u toj mjeri,a evo da sad bar neato i napravi i opere casu za sobon..u nedjelju ide ca🙏🏼🤷🏽♀️🙈
Hhahaha hvala na updateu 😀 zanimao me nastavak svekrva sage 😜 haha aj bar je pomogao taj razgovor s muzem 👍 bar se malo upristojila. Al svedno joj masi s 2 ruke u nedjelju hahahahahahhahaha
Hahahah naravno
Hvala cure,
Aurora pitala sam na onoj roda SoS grupi na Facebooku i preporucaju rojazol, ako sumnjam/sumnjaju na Soor, poslala sam cak i sliku savjetnici i ona kaze da je hvat dobar al osjecaj mi je skroz drugaciji... ja ne zelim bezveze kemijat djetetu usta rojazolom na svoju ruku cak i ako pedica kaze da nije soor jer nema naslaga. Vjerojatno je do mog dermatitisa, osjetljive bradavice i suha koza plus imam i onaj vazospazam (kad se na hladno bradavice stisnu, vrh pobijeli i zabole)... a ja eto imam osjecaj da me bas reze po areoli, stalno mazem bradavice i opet nakon tipa dva sata od podoja znaju bit osjetljive na dodir, cak i na dodir odjece neke 😬 a onda jedan dan ne bole, pa drugi opet bole, ko ce znat...
A ona kad ogladni postane nervozna i cijela je halapljiva pa nema strpljenja da ja nju pomalo namjestam na cicu vec ono daj brze bolje 😅
Jutro curke! Cotala sam vas pomalo i sad sve zaboravila sta sam htjela reci. Jucer sam bila sva uspavana, koma.
Venus, iskljucivo dojene bebe nakon 6 tjedana mogu i ne imati stolicu po par dana jer sve iskoriste sto pojedu. A zelena moze biti i ako si nesto zeleno jela, tioa brokula, spinat itd…a i moj mali zna imati zelenu a da ne znam odncega, ali je vahno da nije stalno zelena.
Meni dosao nalaz krvi, povisene su mi masnoce i jetreni enzimi i nedostaje mi kalija. Moram dalje na pretrage provjeriti da nije hepatitis u pitanju i jesti banane, rajcice i krompir zbog manjka kalija.
A zas si radila nalaz krvi? Bilo ti slabo? Jel pijes postnatale?
Ne pijem postnatale. Kosa mi otpada, imam ogromne podocnjake i umorna sam vise nego bih trebala biti. U trudnoci imala manjak zeljeza. Ugl, pitala dr jel da pijem postnatale samo tako i jrl da nastavim zeljezo pa mi rekla da bi mi prvo krvnu sliku provjerila
Aha aha. Da i meni kosa otpada. Al to je normalno poslje trudnoce, dok se hormoni valjda stabiliziraju. Ja sam pila dok sam dojila 🤷 onda sam.prestala.
Sortiraj odgovore
Najstariji