Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Svibanj 2020. 21:06

Heloo curke da se i ja ubacim oko hrane. Liki je do sada papao povrce: brokula, karfiol, mrkva krompir malo celera probao uz mrkvu nevoli jedino korabicu ni da cuje..iz gotovih kasica od hippa je probao cak i rajcicu bilo je okej samo mu se poslje kakanja guza malo crvenila pa sam odustala od toga.. Nemam ideja za povrce e da i tikvicu probao u gotovoj kasici.. Voce sam davala jabuka, banana kruška.. Probali smo breskvu i marelicu u gotovoj kasici to nevoli. Nemam ideja.. Uveli smo meso zasad je probao domacu piletinu u komb sa mrkvom i krumpirom. Uzela sam od hippa kasice sa puretinom i janjetinom 🤤🤤🤤🤤. Nekada mi prodje 3 dana da papa samo gotove kasice za rucak a popodne neku vocku sa rizolinom ili kornelinom. Jer evo ja nemam nekad vremena kuhat a nekad ostanem bez ideja i glupo mi da stalno isto jede.. Ayla bome se tipkalo do kasno u noc.. Moramo opet. 

21. Svibanj 2020. 21:08

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Vec sam 2 put napisala za komorac i nikako poslat 🤯🤯🤯 uglavnom ja za njega nisam ni znala da se jede do sada, a za caj sam cula prije par godina i tad mi miris bio tako poznat a znam da mi se svida, 🙈🙈 griz i ja kuham njoj s vodom dok ne krene na normalno mljeko pa cu onda na mljeku joj

Meni cak caj i biljka nisu slicni. Caj mi je ok, a biljka mi ko bronhi bomboni 🤢

Nije meni ima isti miris ko caj, ali citala sam da miris moze biti po menti

Daa, meni se ne svidja 🤢

Meni je bas fin miris, ja sam ionako cudna 😂😂

Hahahaha 😂😂
    E kak napredujes sa svojim planom skidanja kila/prehrane?

Ayla na dijeti si ili? Imaa neku dobru i ja moraaam al nikak krenut. E da curke jel vi nosite u klokanici bebe? Liam jako voli nasu kupili smo mei tai safari ali sad kako je tezi stalno mi klizi nekako neznam zasto bas pazim da se dobro povezemo. 

Mila12
    21. Svibanj 2020. 23:14

Noemi imam aventovu za vodu koristim samo, mozda bi mogo neki sisac drugih bocica nemam pojma 🤷🏻‍♀️
    Ayla ja bi u bocu da joj prije spavanja dam to, da bude sita a ak ju hranim umrljsat cemo se cijele i tak ju nemg uspavat s bocom bi mogla kontam. 

Mila12
    21. Svibanj 2020. 23:20

Manich zato moja curka obozava marelicu i breskvu. Mi smo dosta voca uveli: jabuka, kruska, sljiva, banana, jagoda, malina, borovnica, grozdje, mango, ananas, naranda, marelica, breskva
    Od povrca: mrkva, krompir, batat, brokula, grasak, luk, tikvica, bundeva i vise se nesjecam sta
    Od mesa: piletina, puretina i teletina. Uskoro cu i ribu
    Kakao sam uvela, djecji keks, rizu, neke vrste zitarica i tak 🤷🏻‍♀️ Mislim da je okusila i vise nego dovoljno haha

• Noemi1
    22. Svibanj 2020. 00:03

Mila12

Noemi imam aventovu za vodu koristim samo, mozda bi mogo neki sisac drugih bocica nemam pojma 🤷🏻‍♀️
    Ayla ja bi u bocu da joj prije spavanja dam to, da bude sita a ak ju hranim umrljsat cemo se cijele i tak ju nemg uspavat s bocom bi mogla kontam.

Avent ti ima y sisac za gustu hranu (6+). Pa ak se odlucis ubacit u bocicu nesto od zitarica, svakako ga uzmi.

22. Svibanj 2020. 00:06

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Vec sam 2 put napisala za komorac i nikako poslat 🤯🤯🤯 uglavnom ja za njega nisam ni znala da se jede do sada, a za caj sam cula prije par godina i tad mi miris bio tako poznat a znam da mi se svida, 🙈🙈 griz i ja kuham njoj s vodom dok ne krene na normalno mljeko pa cu onda na mljeku joj

Meni cak caj i biljka nisu slicni. Caj mi je ok, a biljka mi ko bronhi bomboni 🤢

Daa, meni se ne svidja 🤢

Hahahaha 😂😂

Sutra ce biti tj dana tek pa ne mogu jos nista pouzdano reci na vagu nisam stala tako da nezz mislim da cu za tj dana stati da vidim ima li pomaka mislim da bi tada vec trebalo biti nekakav pomak ali nezz, energije bas da imam nemam nesto pretjerano jer idu curki zubici pa je nervozna i lose spava pa i ja uz nju al javim za tj dana kad se izvazem 😁

22. Svibanj 2020. 00:08

Manich

Heloo curke da se i ja ubacim oko hrane. Liki je do sada papao povrce: brokula, karfiol, mrkva krompir malo celera probao uz mrkvu nevoli jedino korabicu ni da cuje..iz gotovih kasica od hippa je probao cak i rajcicu bilo je okej samo mu se poslje kakanja guza malo crvenila pa sam odustala od toga.. Nemam ideja za povrce e da i tikvicu probao u gotovoj kasici.. Voce sam davala jabuka, banana kruška.. Probali smo breskvu i marelicu u gotovoj kasici to nevoli. Nemam ideja.. Uveli smo meso zasad je probao domacu piletinu u komb sa mrkvom i krumpirom. Uzela sam od hippa kasice sa puretinom i janjetinom 🤤🤤🤤🤤. Nekada mi prodje 3 dana da papa samo gotove kasice za rucak a popodne neku vocku sa rizolinom ili kornelinom. Jer evo ja nemam nekad vremena kuhat a nekad ostanem bez ideja i glupo mi da stalno isto jede.. Ayla bome se tipkalo do kasno u noc.. Moramo opet.

Ooo da bas je i bilo nam je super 😁😊😊

22. Svibanj 2020. 00:10

Manich

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Daa, meni se ne svidja 🤢

Hahahaha 😂😂

Ayla na dijeti si ili? Imaa neku dobru i ja moraaam al nikak krenut. E da curke jel vi nosite u klokanici bebe? Liam jako voli nasu kupili smo mei tai safari ali sad kako je tezi stalno mi klizi nekako neznam zasto bas pazim da se dobro povezemo.

A kao na nekom planu prehrane, nema pice, cipsa, slatkisa ama bas nista sada i kruh izbacujem tako da trudim se skinuti ovo, bas sam ko div gadim se sama sebi u ormar ni nejdem nosim uvik dvi kombinacije, kada idem do trg idem u ovome u cemu sam u kuci samo majicu nabacim na sebe, kakvu ti imas? 

22. Svibanj 2020. 00:13

Mila12

Ahaa kontam to 

Mila12
    22. Svibanj 2020. 09:18

Noemi jel to neki poseban 6+ ili jer znam da sam najveci joj uzela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.