Noemi evo da javim da sam se ja ipak izvagala znaci skinula sam 1,6 kg u tj dana i 1 cm u prsima, struku, bokovima, trbuhu sada sam u fazi izbacivanja kruha koji sam jela svaki dan za rucak al sada cu bez njega biti ocekujem vecu promjenu iduci tj 😊
Vec sam 2 put napisala za komorac i nikako poslat 🤯🤯🤯 uglavnom ja za njega nisam ni znala da se jede do sada, a za caj sam cula prije par godina i tad mi miris bio tako poznat a znam da mi se svida, 🙈🙈 griz i ja kuham njoj s vodom dok ne krene na normalno mljeko pa cu onda na mljeku joj
Meni cak caj i biljka nisu slicni. Caj mi je ok, a biljka mi ko bronhi bomboni 🤢
Nije meni ima isti miris ko caj, ali citala sam da miris moze biti po menti
Daa, meni se ne svidja 🤢
Meni je bas fin miris, ja sam ionako cudna 😂😂
Hahahaha 😂😂
E kak napredujes sa svojim planom skidanja kila/prehrane?
Sutra ce biti tj dana tek pa ne mogu jos nista pouzdano reci na vagu nisam stala tako da nezz mislim da cu za tj dana stati da vidim ima li pomaka mislim da bi tada vec trebalo biti nekakav pomak ali nezz, energije bas da imam nemam nesto pretjerano jer idu curki zubici pa je nervozna i lose spava pa i ja uz nju al javim za tj dana kad se izvazem 😁
Mozee
Noemi jel to neki poseban 6+ ili jer znam da sam najveci joj uzela
Da, za gustu hranu, y sisac
Noemi evo da javim da sam se ja ipak izvagala znaci skinula sam 1,6 kg u tj dana i 1 cm u prsima, struku, bokovima, trbuhu sada sam u fazi izbacivanja kruha koji sam jela svaki dan za rucak al sada cu bez njega biti ocekujem vecu promjenu iduci tj 😊
Supeeer, bravo 👍onda ces nam javit rezultate 😄
Moze, pa mozes i probati ako zelis na mail ti mogu pisati o tome ne zelim ovdje
Sad sam bila u dmu i nemg nac taj sisac 😢
A da prosiris neki stari sisac, sa iglom? Neke mame su to radile🤷
Moze, pa mozes i probati ako zelis na mail ti mogu pisati o tome ne zelim ovdje
Aaaj posalji, imas moj mail? 🤔
Noemi, ma nebi, potrudit cu se naci sisac ako nista onda ce na kasiku i dalje da ga jede haha
Noemi, ma nebi, potrudit cu se naci sisac ako nista onda ce na kasiku i dalje da ga jede haha
E imas u magic babyu, sad sam ti htjela link stavit. Al ne smijem 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji