Pozdrav cure... samo da se javim. Povremeno se pojavljujem ali ne pišem. Klinci su nam bas porasli već. Ja tražim kišobran kolica za Mašu na netu pa sam Vas se setila. Maša je ranije rođena ali evo sad sa 8 mjeseci 8800kg 71 cm. Baš raste. Sjedi sama, polako vežba puzanje... preamješna je. Još ju dojim ali mi i jede ostale namirnice. Ja sam se, za razliku od većine, zboga korone vratila na posao pa mi Maška počesto pojede kupovnu kašicu ali jede vec skoro sve namirnice koje su za njezin uzrast.
Pozdrav cure… samo da se javim. Povremeno se pojavljujem ali ne pišem. Klinci su nam bas porasli već. Ja tražim kišobran kolica za Mašu na netu pa sam Vas se setila. Maša je ranije rođena ali evo sad sa 8 mjeseci 8800kg 71 cm. Baš raste. Sjedi sama, polako vežba puzanje… preamješna je. Još ju dojim ali mi i jede ostale namirnice. Ja sam se, za razliku od većine, zboga korone vratila na posao pa mi Maška počesto pojede kupovnu kašicu ali jede vec skoro sve namirnice koje su za njezin uzrast.
Pozz 🙋♀️, supp da si nas se sjetila 🥰 pa supp napreduje 🙂 nisu problem kupovne bitno da papa 🤗🤗 kako mislis zbog korone se vratila na posao?
Da se ubacim i ja malo u ovaj dio o papanju… Mi smo isto sa 4 mj poceli sa papanjem i brzo je sve to prihvatio beban voli papat sta rec.. 🤣😋 I sada vec imamo dva obroka kasice ujutro oko 8 mljekaca pa onda oko 12 rucak (povrce +piletina ili samo povrce) onda mljekaca nakon 4,5 h ovisi koliko pojede kasice i posljepodne papa neku vocku (banana, kruška jabuka) nakon voca nekad trazi malo mljeka jer mu to nije zasitno valjda i navece je mljekaca oko 8 i spavanje.. E sad nezeli svaki dan bas jest taj vocni obrok pa nekad bacim i dam mljeko umjesto toga.. Pa evo kontam jel prerano za dva obroka dnevno? I dalje kroz dan minimalno 600 ml mljeka popije plus caj nakon kasice..
Pa ovisi kad si krenila s dohranom. Ugl netko kazr da treba proc 2mj od uvodjenja prvog obroka, do drugog. A netko kaze da cim uvede prvi, mozes uvodit drugi. Ugl mom ne pase kad popodne jede voce. Stvara mu kiselinu i onda bljucka i to bas smrdi 😬 tak da mu ne dajem voce popodne.
Ma Liam je gurman ko i mama hahaha 🤣😜 njemu sve pase jedino krusku bas ne voli jakoo ali pojede.
A vidjet cu sta kaze doktorica idem 15.6 na kontrolu i cjepljenje. Mislim nebi rekla da je taj drugi obrok bas obrok umjesto mljeka kad on nakon pol sata ili sat trazi bocu i popije 200 ml mljeka vise bi rekla da mu to dodje kao medjuobrok. Ne zabrinjava me nista sto kazu jedni i drugi i doktorica je rekla radite kako vam Liam zeli oni sad vec sami pokazu sta zele a sta ne.. Sve dok on nema nikakvih reakcija i tegoba i ljepo napreduje sve je u redu..
Ma da, to je najbitnije da nema reakcije i da napreduje 🙂
Normalno to je najvaznije.. Kako ti i malac?
Ma mi smo super, raste malac ko gljiva 😅😂
Pozdrav cure… samo da se javim. Povremeno se pojavljujem ali ne pišem. Klinci su nam bas porasli već. Ja tražim kišobran kolica za Mašu na netu pa sam Vas se setila. Maša je ranije rođena ali evo sad sa 8 mjeseci 8800kg 71 cm. Baš raste. Sjedi sama, polako vežba puzanje… preamješna je. Još ju dojim ali mi i jede ostale namirnice. Ja sam se, za razliku od većine, zboga korone vratila na posao pa mi Maška počesto pojede kupovnu kašicu ali jede vec skoro sve namirnice koje su za njezin uzrast.
E ja bas prosli tjedan kupila kisobran kolica. Joie tourist, zadovoljna sam s njima. Lagana su (malo manje od 6kg), lako se sklope s jednom rukom, moze ici u nulti polozaj, jedna je rucka gore (sto je meni prednost, druga ruka ti slobodna 😅), dobijes uz njih kisnu navlaku, torbu platnenu za kolica i adaptere za jaje. I oko 12ookn su, sad su na akciji u magic babyu (ako si iz hr).
Oooo Manich dugo te nije bilo 😁 Sladak je Liam koliko mogu vidjet na profilnoj slicici 😍
Ja necu uzimat kisobran kolica, pitao sogor sta bi za krstenje pa ce nam kupit Smart Trike, onu verziju koja se preklapa pa mi to dodje ko kisobran kolica/guralica a poslije biciklic...
Jel netko od vas stavljao bebacima onu jantarnu ogrlicu za zubice? Jel to pomaze sta?
OoooManichdugo te nije bilo 😁 Sladak je Liam koliko mogu vidjet na profilnoj slicici 😍
Ja necu uzimat kisobran kolica, pitao sogor sta bi za krstenje pa ce nam kupit Smart Trike, onu verziju koja se preklapa pa mi to dodje ko kisobran kolica/guralica a poslije biciklic…
Jel netko od vas stavljao bebacima onu jantarnu ogrlicu za zubice? Jel to pomaze sta?
Ja nisam to probala, mozda kada bude veca.. Al ima ljudi koji ju bas bas hvale
OoooManichdugo te nije bilo 😁 Sladak je Liam koliko mogu vidjet na profilnoj slicici 😍
Ja necu uzimat kisobran kolica, pitao sogor sta bi za krstenje pa ce nam kupit Smart Trike, onu verziju koja se preklapa pa mi to dodje ko kisobran kolica/guralica a poslije biciklic…
Nisam ni ja probala, mom tek prvi zub izbija 😅
Al kuma kaze da je njenom malom pomagala 🤷
Opa eto zuba eto muke 😂 donji ili gornji?
Opa eto zuba eto muke 😂 donji ili gornji?
Donja jedinica 😅
Cure pazite svoje bebe, meni je mali danas pao sa kreveta, cekam muza pa idemo u bolnicu iako hvala Bogu sve izgleda normalno a ja umirem imala sam slom živaca ja mislim
Sortiraj odgovore
Najstariji