Ee da neznam dal znate al dns je bila penzija 😂😂
Daaaa e razveselila sam joj se ko nikad do sad 😁 dobila sam puuno vise neg sto sam ocekivala 😁😁😁😁😁
Ja nisam i dalje dobila vise 😣
Od iduceg mj ce dic navodno na 5 i nest 🤷
Mislim da meni uopce nece 😣😣
Zasto ne bi?
Jer nisam na puno radno vrijeme prijavljena a to sto je moja placa inace veca nego li od onih koji rade na puno radno vrijeme to njima nema nikakve veze 🙄
A joooj 😬 bas bezvezee 😧
I ja kazem 😖
Ee da neznam dal znate al dns je bila penzija 😂😂
Daaaa e razveselila sam joj se ko nikad do sad 😁 dobila sam puuno vise neg sto sam ocekivala 😁😁😁😁😁
Ja nisam i dalje dobila vise 😣
Od iduceg mj ce dic navodno na 5 i nest 🤷
Mislim da meni uopce nece 😣😣
Zasto ne bi?
Jer nisam na puno radno vrijeme prijavljena a to sto je moja placa inace veca nego li od onih koji rade na puno radno vrijeme to njima nema nikakve veze 🙄
A joooj 😬 bas bezvezee 😧
I ja kazem 😖
😟

Jel mazete bebace kremom sa zasitnim faktorom kad idete van? Jucer je bas picilo sunce, zarumenila mi se po obrazima al to mozda jer joj je bilo vruce...

Jel mazete bebace kremom sa zasitnim faktorom kad idete van? Jucer je bas picilo sunce, zarumenila mi se po obrazima al to mozda jer joj je bilo vruce…
Ja ne, nezz kakvom uopce da mazem pa ako netko zna neka kaze
Jel mazete bebace kremom sa zasitnim faktorom kad idete van? Jucer je bas picilo sunce, zarumenila mi se po obrazima al to mozda jer joj je bilo vruce…
Ja nisam jos mazala, budemo vani, al je on ugl u hladu 🤷

Heeeeej curkeee kako ste mi? Kako bebice?
Mi smo dobro Liki papa naveliko kasice sve je do sada prihvatio. Pravi je frajer ima divan karakter manje zeza a sve je vise sarmer... Pljeni paznju gdje god odemo doktorica i sestra ga obozavaju. Prvo cjepljenje nam je proslo okej bez temp i samo malo kenkanja dva dana.. Na prosloj kontroli bio je 69 cm i 7800 g...
Ja ne, nezz kakvom uopce da mazem pa ako netko zna neka kaze
Aylaaaa drugoooo mojaaa kako siii?
A kremica je i nama trenutna borba mozda neka ona zastitni faktor 50 ali koja?
Ja ne mazem, ali kad dodemo doma namazem uvijek obrascice uljem od hipp-a i prode. Ali budem uzela nekaj za sunce joj 🤗

Ja sam isto tako jedan dan bez kreme pa obrazi crveni sad mazem nekom iz apoteke za djecu sa zaštitnim faktorom 50
Heeeeej curkeee kako ste mi? Kako bebice?
Mi smo dobro Liki papa naveliko kasice sve je do sada prihvatio. Pravi je frajer ima divan karakter manje zeza a sve je vise sarmer… Pljeni paznju gdje god odemo doktorica i sestra ga obozavaju. Prvo cjepljenje nam je proslo okej bez temp i samo malo kenkanja dva dana.. Na prosloj kontroli bio je 69 cm i 7800 g…
Olaaaa i ti se nas sjetila 😊😊😊 ja dobro kao i curka 😊 zajebava papa i tako mazimo se i pazimo 😊 super da hoce kasice 😍😍 a mis slatki ljepo raste 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji