Mame dal zna koja ... vidjela sam slinceke one ko marama dole pokraj na etiketi pise miss cute.... znate možda u kojem dućanu se kupuje ?
Jel mozda netko bio skoro u dm-u sa onim trudnickim kuponima, vidim da na njima pise datum valjanosti 31.03. Neznam jel ce ih jos prihvatit..
Jel mozda netko bio skoro u dm-u sa onim trudnickim kuponima, vidim da na njima pise datum valjanosti 31.03. Neznam jel ce ih jos prihvatit..
Mislim da nece, to ima barkod, pa vjerujem da im u kompu nece proc 🤷
Ayla 🥰 a ja sam sad isla u dm kupila sprej jer je praktičniji krema se tesko eazmazuje ostanu fleke pa sam uzela sprej i kremu protiv komaraca vec jer sad ce i oni izac vani, uhhhh kako ih ne volim 🙄🙄
I ja mislim da nece, ja sam iskoristila 10* vise kupnju i par sam oni 30* vise bodova
Ayla 🥰 a ja sam sad isla u dm kupila sprej jer je praktičniji krema se tesko eazmazuje ostanu fleke pa sam uzela sprej i kremu protiv komaraca vec jer sad ce i oni izac vani, uhhhh kako ih ne volim 🙄🙄
I ja cu nes docim prode malo ovo ludilo
Cureeeeee trebam vas ❤️ Moj sin je napunio sest mjeseci i treba aktivno da krenem sa kasicama mozete mi reci kako ste vi počele tj koliko je trajalo da kasica zamijeni obrok, jeste li uvijek davale npr u isto vrijeme i koliko su jeli na pocetku? Ja znam da to sve traje ali zelim da se informisem jos o toj temi 🥰🥰
Cureeeeee trebam vas ❤️ Moj sin je napunio sest mjeseci i treba aktivno da krenem sa kasicama mozete mi reci kako ste vi počele tj koliko je trajalo da kasica zamijeni obrok, jeste li uvijek davale npr u isto vrijeme i koliko su jeli na pocetku? Ja znam da to sve traje ali zelim da se informisem jos o toj temi 🥰🥰
Pa oko mj dana da bas bas zamijeni, bilo je tu dana kada je zamjenila al bilo je kada nije bi htjela uopce pa je jela mljeko.. Vrijeme nikada isto niti dan danas, svaki dan je drugaciju nekada spava duze nekada krace kako koji dan, jela je po malo par zlicica dnevno dok nismo dogurali do obroka 150-200ml tada je i skroz zamjenila cijeli obrok..
Sortiraj odgovore
Najstariji