Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina111
    19. Travanj 2020. 22:58

Mame dal zna koja ... vidjela sam slinceke one ko marama dole pokraj na etiketi pise miss cute.... znate možda u kojem dućanu se kupuje ?

Emax
    20. Travanj 2020. 13:24

Ayla zove se LA-ROCHE-POSAY 

20. Travanj 2020. 14:25

Emax

Ayla zove se LA-ROCHE-POSAY

Tenkju 😘

october30
    20. Travanj 2020. 14:59

Jel mozda netko bio skoro u dm-u sa onim trudnickim kuponima, vidim da na njima pise datum valjanosti 31.03. Neznam jel ce ih jos prihvatit.. 

• Noemi1
    20. Travanj 2020. 15:07

october30

Jel mozda netko bio skoro u dm-u sa onim trudnickim kuponima, vidim da na njima pise datum valjanosti 31.03. Neznam jel ce ih jos prihvatit..

Mislim da nece, to ima barkod, pa vjerujem da im u kompu nece proc 🤷

Emax
    20. Travanj 2020. 15:27

Ayla 🥰 a ja sam sad isla u dm kupila sprej jer je praktičniji krema se tesko eazmazuje ostanu fleke pa sam uzela sprej i kremu protiv komaraca vec jer sad ce i oni izac vani, uhhhh kako ih ne volim 🙄🙄

20. Travanj 2020. 16:42

october30

I ja mislim da nece, ja sam iskoristila 10* vise kupnju i par sam oni 30* vise bodova 

20. Travanj 2020. 16:43

Emax

Ayla 🥰 a ja sam sad isla u dm kupila sprej jer je praktičniji krema se tesko eazmazuje ostanu fleke pa sam uzela sprej i kremu protiv komaraca vec jer sad ce i oni izac vani, uhhhh kako ih ne volim 🙄🙄

I ja cu nes docim prode malo ovo ludilo 

Emax
    22. Travanj 2020. 10:56

Cureeeeee trebam vas ❤️ Moj sin je napunio sest mjeseci i treba aktivno da krenem sa kasicama mozete mi reci kako ste vi počele tj koliko je trajalo da kasica zamijeni obrok, jeste li uvijek davale npr u isto vrijeme i koliko su jeli na pocetku? Ja znam da to sve traje ali zelim da se informisem jos o toj temi 🥰🥰

22. Travanj 2020. 12:10

Emax

Cureeeeee trebam vas ❤️ Moj sin je napunio sest mjeseci i treba aktivno da krenem sa kasicama mozete mi reci kako ste vi počele tj koliko je trajalo da kasica zamijeni obrok, jeste li uvijek davale npr u isto vrijeme i koliko su jeli na pocetku? Ja znam da to sve traje ali zelim da se informisem jos o toj temi 🥰🥰

Pa oko mj dana da bas bas zamijeni, bilo je tu dana kada je zamjenila al bilo je kada nije bi htjela uopce pa je jela mljeko.. Vrijeme nikada isto niti dan danas, svaki dan je drugaciju nekada spava duze nekada krace kako koji dan, jela je po malo par zlicica dnevno dok nismo dogurali do obroka 150-200ml tada je i skroz zamjenila cijeli obrok.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.