Cure cure 🙋♀️🙋♀️🙋♀️ Pratim vas ali kao ni ayla ji ja sama ne znam sta da pišem nekad tako da mudro cutim haha uglavnom kad smo vec kod dijete time sam okupirana zadnje sedmice pocela sam sa weight watchers dijetom i super sam zadovoljna izgubila sam 2 kg za pet dana 💪💪 jos imam 10 hahah uglavnom super je jer mozes da jedes svo voće i povrće (osim krompira) koliko zelis i imas super super recepte i ako dojis bebu orijentišu se prema tebi i tvojim potrebama! Kod njih je hrana po bodovima i malo je reci cijelu noc sanjam bodove i idem sa mobitelom kroz kucu skenijem namirnice gledam koliko sta ima bodova 😂😂😂 bebac je hvala Bogu super, mada ja mislim da ga zubi opasno muče bas mi zna biti kenjav nece nista sve trpa u usta place gleda me kao pomozi mi a ja ne znam vise sta da radim!? Sve mu dam i gel i kuglice i onaj vrag za zube ohladim pa mu dam imam par pa uvijek mijenjam da m drugi tako da je uvijek ledeno al et mora kroz to proci 🥺 ja kazem nemam sta da kzem a raspisala se ko neka tetka 😂😂😂🤦♀️
Opet neko zatisje 😁 di ste cure nemam sta citat 😊
Mi bili jucer na cijepljenju, bas se naplakala, svi u maskama plus jos boc boc… Al dok smo izasli smirila se 😁 Imamo 7600/69,skoro smo duplo od porodjajne
Kad ste vi mijenjali velicinu sisaca na bocici? Preko dana mi se ne buni, jedino bocicu od 150 pocucla za 7 min a prije joj je trebalo 12…navecer pred spavanje se buni i gura bocu kao da joj slabo ide..
Poceli smo prosli tjedan s kasicama, probala sam prvo gnjecit vilicom, al jos ne zna jest tako da joj miksam, zadovoljna sam kako jede
Ja ak nisam u trudnoci bila nespretna sad to nadoknadjujem… Zalila sam salicu svjeze skuhane kave po nozi imam opeklinu velicine bebine glave 🙄., dan prije toga sam si odrezala komadic prsta, neki dan nabila mali prst na krevet… Imala upalu ramena prije dva tjedna… Sve je to od korone 😅
Bravo za Zoe 😊😊 super su te mjere 😊
Ja sam mjenjala sa njenih 3 mj i prije neg je napunila 6mj mi koristimo avent natural bocice i trenutno smo na 4 zadnji put kada sam bila u dm i gledala sisace do 4 je samo bilo to je kao 6+ al dalje nisam nalazila sad dal postoji jos koji nezz 🤔 bome te je ljepo snaslo sve, licis mi na mene kada krene e onda krene te ovo te ono 😐😐 al ja sam uz to sve hipohondar tako da i sto mi nije to mi je 😂😂
Sjecam se kad si od afte zahalirala da imas rak 😂😂😂😂😂😂😂😂
Svaki dan ja sebi postavim neku dijagnozu jedino pozitivno u tome svemu sto sam odustala od guglanja sto mi je sada pomirila sam se sa sudbinom kakva je takva je ako je sudeno sudeno, mislim previse se opterecivam sa time svima kao i s koronom s njom sam se isto pomirila jer par noci sam imala nocne more od nje i nije mi bilo ni malo ugodno, i jos potovo ocel mi ju tko donjeti, zabranila dolaske u kucu a muz uredno radi i onda skuzim pa moze ju on donjeti, on kada dolazi kuci otvaram mu masinu da sve odmah operem dezinfekcija odma svega al reko kako je tako je sto Bog da tako ce biti samo razbijam glavu sa tim svime
Ma ne vrijedi se zivcirat. Mozes ju donijet kuc na kutiji novalaca 🤷 kak bude bude..proc ce i to
Pa da znam 😐
Noemi dal tvoj malac puze i jeli se posjeo sam?
E nije se posjeo jos. Bude u onoj pozi vrtnog patuljka, al ne posjeda se. A sto se puzanja tice, ni to. Zna malo gmizat, al ne puze jos
I ona men vec pozude i jos se drzi u toj pozi patuljka al nista od sjedenja
Ee da neznam dal znate al dns je bila penzija 😂😂
Daaaa e razveselila sam joj se ko nikad do sad 😁 dobila sam puuno vise neg sto sam ocekivala 😁😁😁😁😁
Ja nisam i dalje dobila vise 😣
Ja se nisam nesto javljala nez sto da pisem 😂😂😂 curka je dosta aktivna idemo u setnje jednom dnevno i to mi je previse, osjecam se dosta ne organizirano oko nje i oko kuce, boze sacuvaj koji mi je nered ja sam u šoku, ja sam tako lina nesto pocistiti da je to cudo, odem u kuhinju i idem pocistiti i sama sebi govorim ti to mozes ti to hoces i onda ju ajd donekle dovedem u red i svaki dan se moram naganjati da nesto ucinim bas sam troma 🙄🙄🙄 jos kada se pogledam u ogledalo i vidim ovu trbusinu ispred sebe i koliko sam se zbicala, kada prode ova korona i kada napokon izadem medu ljude rece da sam trudna 😂😂😂 moram se aktivirati pod hitno 🙈🙈 ima li ko kakav recept neke dobre dijete da stopim ovo salo sa trbuha i da se dovedem u red 😂😂😂
Super ti je dijeta bez glutena, jaja i mlijeka (no u tragovima)🤪. Onda shvatisnda ne mozes zivjeti ni na kruhu i vodi ako si ne napravis sam kruh bez glutena…i stalno ti se svasta jede, al jbg, nemas bas puno izbora pa jedes zitarice i povrce kao i beba🤣, i tako…sve u svemu nemas puno sta jesti i kile idu dolje🙄.
Najbolje ti izbaciti grickalice, slatko i kruh i ici ce to dolje😉
Ee to je najveci problem sto jedem slatko i grickalice i sto dnevno imam dva obroka, ujutro ne jedem nikada a to bi trebala.. A kruh njega stvarno puno jedem 😅😅 a sto najgore od svega trebala bi izbaciti veceru
Ma kruh, grickalice i slatko su najgori. Cak da si ostavis neku laganu veceru tipa svjezi sir i rajcica, paprika ili krastavac bi ti bilo super. Ne bi te debljalo a bila bi sita.
Da mi je netko rekao da cu se ovako hraniti, rekla bih nema sanse. Znam kad sam prije pokusavala na dijete pa ma kakvi…izdrzim dan dva i prekrsim. Al evo, sad kad je malac u pitanju nema odustajanja. Valjda covjek treba imati dobar motiv a i sad kad gledam, mislim da mora i sebe voljeti i zeljeti si dobro da bi bio tako ustrajan u necemu. Za dijete bi sve napravio a sebe ko sisa😁. Tako da, ili potrazi motiv koji ce ti biti vezan uz bebu ili jednostavno ucini nesto dobro ua sebe, budi sama sebi malo na prvom mjestu i potrudi se da se bolje osjecas😊😘
(A sto sam ga danas pametna i puna savjeta🙈🤪😂)
😂😂😂 Imam ja motiva npr da stanem ponovno u hlace koje sam nosila prije il da stanem u svoju najdrazu haljinicu koju sam uzela cak u 36 br ostala sam u šoku prvi put kada sam uopce stala u taj broj ne pamtim kada sam si sto kupila sa tim brojem al jednostavno nejde nisam karakter 🙄
Cure cure 🙋♀️🙋♀️🙋♀️ Pratim vas ali kao ni ayla ji ja sama ne znam sta da pišem nekad tako da mudro cutim haha uglavnom kad smo vec kod dijete time sam okupirana zadnje sedmice pocela sam sa weight watchers dijetom i super sam zadovoljna izgubila sam 2 kg za pet dana 💪💪 jos imam 10 hahah uglavnom super je jer mozes da jedes svo voće i povrće (osim krompira) koliko zelis i imas super super recepte i ako dojis bebu orijentišu se prema tebi i tvojim potrebama! Kod njih je hrana po bodovima i malo je reci cijelu noc sanjam bodove i idem sa mobitelom kroz kucu skenijem namirnice gledam koliko sta ima bodova 😂😂😂 bebac je hvala Bogu super, mada ja mislim da ga zubi opasno muče bas mi zna biti kenjav nece nista sve trpa u usta place gleda me kao pomozi mi a ja ne znam vise sta da radim!? Sve mu dam i gel i kuglice i onaj vrag za zube ohladim pa mu dam imam par pa uvijek mijenjam da m drugi tako da je uvijek ledeno al et mora kroz to proci 🥺 ja kazem nemam sta da kzem a raspisala se ko neka tetka 😂😂😂🤦♀️
Kakva je to dijeta? Jel to neka app ilii
Ma s zubima nema pomoci moja se toliko zna raskriviti da joj isto nezz kako pomoci i isto hladim ote i dajem i mazem gelom al nju par dana to muci i onda nista reko eto zuba a od zuba ni z 😣
Ayla to ti je jedna app koja se placa svaki mjesec ali ja se drugacije ne bih natjerala na to jer znam ok plaćam za to ajd da to iskoristim i dala sam sebi rok od tri mjeseca i mogu rec za sad sam oduševljena! Moja drugarica ima neku app koja je besplatna jako je slična mojoj ali tu brojis kalorije a ja brojim bodove 😂 sto mi se posebno svidja je sto su mi poslali predlog za narednih pet dana po pet obroka i sve je super ukusno uglavnom fora je da koristiš namirnice bez bodova i kombinuješ ih sa sto manje ovih sa bodovima 😋 ja sam recimo jucer napravila supu od povrća sve sto sam imala u kuci u lonac stavila (krompir ne on je kalorican bas) i stavila kocku za jugu sol biber kurkumu djumbir, poslije pirirala iscijedila narandzu i to je to! U cijeloj supi nemam nijedan bod jer nisam ulje koristila ni ista i onda mozes recimo dvopek sa tim jesti ili malo pavlake stavit ili ja sam isjekla dvije hrenovke i eto tako kombinujem 💪💪
Noemi dal tvoj malac puze i jeli se posjeo sam?
E nije se posjeo jos. Bude u onoj pozi vrtnog patuljka, al ne posjeda se. A sto se puzanja tice, ni to. Zna malo gmizat, al ne puze jos
I ona men vec pozude i jos se drzi u toj pozi patuljka al nista od sjedenja
Ma ima vremena 🤷
Ee da neznam dal znate al dns je bila penzija 😂😂
Daaaa e razveselila sam joj se ko nikad do sad 😁 dobila sam puuno vise neg sto sam ocekivala 😁😁😁😁😁
Ja nisam i dalje dobila vise 😣
Od iduceg mj ce dic navodno na 5 i nest 🤷
Ayla to ti je jedna app koja se placa svaki mjesec ali ja se drugacije ne bih natjerala na to jer znam ok plaćam za to ajd da to iskoristim i dala sam sebi rok od tri mjeseca i mogu rec za sad sam oduševljena! Moja drugarica ima neku app koja je besplatna jako je slična mojoj ali tu brojis kalorije a ja brojim bodove 😂 sto mi se posebno svidja je sto su mi poslali predlog za narednih pet dana po pet obroka i sve je super ukusno uglavnom fora je da koristiš namirnice bez bodova i kombinuješ ih sa sto manje ovih sa bodovima 😋 ja sam recimo jucer napravila supu od povrća sve sto sam imala u kuci u lonac stavila (krompir ne on je kalorican bas) i stavila kocku za jugu sol biber kurkumu djumbir, poslije pirirala iscijedila narandzu i to je to! U cijeloj supi nemam nijedan bod jer nisam ulje koristila ni ista i onda mozes recimo dvopek sa tim jesti ili malo pavlake stavit ili ja sam isjekla dvije hrenovke i eto tako kombinujem 💪💪
Citajuci meni je to jako komplicirano 😂😂 al drago mi je da se tebi svida pa zelim ti uspjeh 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji