Ne znam jesam li prozujala ili je bilo rijeci o tome…jeste li stogod od povrca zaledile? Mislim, ne treba sad ne znam sta, ali cisto da se ne hoda po trgovinama bzvz. Ja se malo kasno sjetila pa danas spremila tikvicu i mm kupio cvjetacu. Nista nije nasao. A valjda ce i taj cirkus proci.
Jesam, tikvicu, buternu, cikle, spinata, blitve, korabe, brokule i cvjetace imam ovako batata njega nemogu, kumpira imamo 😁 a vocne kasice sam uzela
Ne znam jesam li prozujala ili je bilo rijeci o tome…jeste li stogod od povrca zaledile? Mislim, ne treba sad ne znam sta, ali cisto da se ne hoda po trgovinama bzvz. Ja se malo kasno sjetila pa danas spremila tikvicu i mm kupio cvjetacu. Nista nije nasao. A valjda ce i taj cirkus proci.
Ja sam zamrzavala svaast 😅 i mrkvu i tikvicu i ciklu i bundevu i batat i korabu i pastrnjak 😅 napravim si npr mrkva koraba i pastrnjak, izrezem na kockice, odvojim za 1 obrok i zamrznem. Pa sam batat ciklu tikvicu i tak.. 😅
Sjeo drugi dio
I meniii 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Men samo 1500 teb
E ma ja ti na minimalcu jer nemam dovoljno staza iako sam zaposlena 😒😒😒😒😒
Sjeo drugi dio
I meniii 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Men samo 1500 teb
Nisam ni ja puno bolja i kod mene kao da je minimalac
Sjeo drugi dio
I meniii 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Men samo 1500 teb
Nisam ni ja puno bolja i kod mene kao da je minimalac
😒
Nensy, mi cemo skupa onda iducu jesen opet tipkati😉.
A istina, danas je sve umjetno…sad kad muzeva baka uzgoji povrca, jest ce domace…ona i tako ostavlja svoje sjeme… preko 80g, ali je vrt pod spagom…samo sto ga ne usisava🤣
Danas je papao batat i pio vode…presladak je bio❤. Bas je slatko jeo i uopce se nije uprljao jer nije pljuvao. Kako sam mu stavila u usta, tako je to promrljao po ustima i gutnio.😊 A vodu je pio iz male staklene casice za jeger…crne boje😁. E tu se malo okupao ali ok je proslo. Bit ce da voli vodu u svim oblicima😁.
A mene boli grlo😬
To bi bilo super 😊ja nisam ništa pripremila za dohranu niti zaledila. 😣 Probati ću nabavit dok mogu i zalediti ako ima šta 🤔sam što nemam baš mjesta u frižideru kad je mali. 🤪
Znam da je mozda blesavo pitanje, ali kako sam sama po sebi zbunjena, bolje da pitam nego da nesto zeznem.
Isla sam danas po papire za rodiljni produzit. Mali mi ima sad 5 mj. tamo di piše da treba datum stavit otkad da produzim pišem kad napuni 6 mj u 4 mj.? Ne pišem sad ovaj datum. Mislim logixno mi je nekako, ali bolje pitat.
Znam da je mozda smijesno ali eto...haha 🤦♀️
Znam da je mozda blesavo pitanje, ali kako sam sama po sebi zbunjena, bolje da pitam nego da nesto zeznem.
Isla sam danas po papire za rodiljni produzit. Mali mi ima sad 5 mj. tamo di piše da treba datum stavit otkad da produzim pišem kad napuni 6 mj u 4 mj.? Ne pišem sad ovaj datum. Mislim logixno mi je nekako, ali bolje pitat.
Znam da je mozda smijesno ali eto…haha 🤦♀️
Istice ti onog dana kada beba napuni 6 mj prvi dio porodiljnog, tako da napisi da krece onog datuma kad se rodio.. To ti je trebala ona gospoda koja radi tamo reci i pomoci ti da to napises, ja sam isla prije nego li je napunila 5 mj i ona je samo stavila da krece mi drugi dio kada ona napuni 6 mj i muz doso nakon par dana potpisati, posto smo malo mjesto pa nije stvarala paniku da mora odma
Sortiraj odgovore
Najstariji