Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
Koliko ti je sjelo jesi dobila u 2 djela ako ti je islo pola porodiljnog
E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏
I meni je ja sam u šoku pa dobila sam crkavicu.. I ja se nadam da ce sutra
Daa i ja odma pitala u grupici, kaze frajla da ce u 2 dijela sjest. Pa sam i racunala. Taman mi je isplacen prvi dio porodiljne.
A ja nezz sto je isplaceno al znam da je malo
Da, ovisi kad si rodila. Ugl to ti valjd ne ide iz istog proracuna (prvih 6mj i drugih 6mj) pa zato sjeda u 2 dijela. Ti si isto isla produzit porodiljni pa zato.
Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
Koliko ti je sjelo jesi dobila u 2 djela ako ti je islo pola porodiljnog
E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏
I meni je ja sam u šoku pa dobila sam crkavicu.. I ja se nadam da ce sutra
Daa i ja odma pitala u grupici, kaze frajla da ce u 2 dijela sjest. Pa sam i racunala. Taman mi je isplacen prvi dio porodiljne.
A ja nezz sto je isplaceno al znam da je malo
Da, ovisi kad si rodila. Ugl to ti valjd ne ide iz istog proracuna (prvih 6mj i drugih 6mj) pa zato sjeda u 2 dijela. Ti si isto isla produzit porodiljni pa zato.
Da da isla sam produzivati i 2mj mi je pola pola
Sta trebam odnijeti za tih drugih 6 mjeseci, pokusavam izguglat pa ne nadjem... Kao da se sjecam da moram otici kad beba bude 5 mjeseci al neznam jel sta trebam pribavit od papira...
Sta trebam odnijeti za tih drugih 6 mjeseci, pokusavam izguglat pa ne nadjem… Kao da se sjecam da moram otici kad beba bude 5 mjeseci al neznam jel sta trebam pribavit od papira…
Poneses samo papir koji si dobila kad si otvarala porodiljni i mogi te traziti kopiju tekuceg i muz mora potpisati tako da i njega povedi
Curke da se nadovežem na ono svoje za drugu bebu. Mi smo rekli da bi bilo dobro da bude opet tam na jesen iduće godine. Taman da curka navrši 2 godine. 😁
Mi idući mjesec krećemo s kašicama. A taman sam htjela s pedijatricom o tome popričati idući tjedan na kontroli i pikici i sad dobijem poruku da se otkazuju sistematski pregledi do daljnjega. 😣
Tnx ayla.
Nama isto cijepljenje odgodjeno, rekla sestra da nazovem za mjesec dana.
Ja sam hvala Bogu rijesila cijepljnje i jos sam planirala odgoditi al sad mi drago sto nisam jer ko zna kada bi primila ovo dozu sa 6 mj, i izvadili krv prosli tj dok jos stanje nije bilo toliko opsadno sada smo smirom i ne moramo ici dok ne napuni god dana 🙏🙏 al bolje vam je da vam je odgodeno da ne poberete jos sto putem
Da i meni je draže da je odgođeno nego da pobere nešto.
A bude dobila kasnije. Bitno da budu zdravi svi.
Ja kupila jos paket pelena (unutra tri pakiranja), imam jos dva pakiranja doma, fizioloske, det za ves, za nas, det i omskaivac za malecku, wc papir xxl pakiranje (zezam svoje, sad kakajte na veliko 😂), uzet cemo joa beta glucan sirup za stariju, par paketa vl maramica, i nesto hrane. Nece svijet propasti valjda. Starija je od ponedjeljka doma naredna dva tjedna ili koliko vec bude. Cuvat cu i njenu frendicu, jer njeni rade. Ako bas jako zagusti, pokupim svoje cure i odemo sveki u daruvar
Lijepo od tebe da ces pricuvat jos i prijateljicu 😊 ma da, super da imas opciju da pobjegnes, ako zagusti
Na kraju nista od cuvanja jer je starija pokupila laganj laringitis 🙄
Starija je bolje, iako smo jucer vodili rat oko pijenja vode, nije htjela nikako jer je kasljala nakon vode pa je bilo usilu spricom. Danas ju je mm obradio pa dopusti svakih pol sata da joj damo spricu vode i odmah je zivnula i pala temperatura.
Mladja je trebala ici na pregled i cijepljenje sad 23.3. Ali je odgodjeno.
Meni sjelo nekih 800 kn manje, jel to do kraceg mjeseca ili ce jos razlika sjesti, ne znam.
Sortiraj odgovore
Najstariji