Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Ožujak 2020. 20:16

Jeja4

Jucer starija pocela kuriti, do navecer eskaliralo na 39,7 , kasalj ko lavez, nece jesti i piti, mm je usred noci vodio na hitnu, ima blagi laringitis. Odmah sam ujutro razdvojila cure da ne bi bilo. Bas nam je sad to trebalo.

Ojooj jebemu 😰😰 bas te snaslo 

LollyBB
    16. Ožujak 2020. 21:05

Aurora87

Jejo, nadam se da ce curka brzo ozdraviti…neka je to najgore u ovom cirkusu.
    Sto se tice place, malo mi je manje sjelo nego inace…valjda jer veljaca ima manje dana ili sto? Zna li netko koliko cemo dobiti od 1.4.? Jel nas kaci taj novi zakon? Mama moja nacula da ce se odnositi na bebe koje su rođene u listopadu 2019 pa nadalje…a mi taman u rujnu😖. Ali ne znam jel to dobro cula.

Mislim da to sve kači, bez obzira kad se beba rodila. Max bi trebao biti oko 5600, čini mi se. Naravno, ako ti je plaća bila nešto viša. :)

LollyBB
    16. Ožujak 2020. 21:07

A što se tiče hrane, nešto sam nabavila bio, pa nešto od OPG, a buču npr. iz Spara. Sad je sve razgrabljeno, vidjet ću koliko će biti prilike nabavljati bio, pogotovo ako skrate radno vrijeme dućana i sl.

16. Ožujak 2020. 21:20

Ja sam skoro 2tis dobila manje neznam ocel biti ista vise 😞 ja kupujem normalno za nju hrana sve vam je to isto, kada npr pogledam jabuka bio cista ko suza nema piknice na sebi, kako? Eno kod mojih domaca jabuka ima piknice i di je crv i svasta nesto i to je zdravo bio je glupost za mene to samo izvlace novac tako da za mene ne znaci bio nista.. 

• Noemi1
    16. Ožujak 2020. 23:00

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Jel tko dobio placu?

Da, sjela je

Koliko ti je sjelo jesi dobila u 2 djela ako ti je islo pola porodiljnog

E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏

I meni je ja sam u šoku pa dobila sam crkavicu.. I ja se nadam da ce sutra

Daa i ja odma pitala u grupici, kaze frajla da ce u 2 dijela sjest. Pa sam i racunala. Taman mi je isplacen prvi dio porodiljne.

• Noemi1
    16. Ožujak 2020. 23:01

Jeja4

Jucer starija pocela kuriti, do navecer eskaliralo na 39,7 , kasalj ko lavez, nece jesti i piti, mm je usred noci vodio na hitnu, ima blagi laringitis. Odmah sam ujutro razdvojila cure da ne bi bilo. Bas nam je sad to trebalo.

A joooj 😢 nadam se da ce brzo ozdraviti 

• Noemi1
    16. Ožujak 2020. 23:05

Aurora87

Mi ovih dana krecemo s batatom…mozda vec sutra. Danas zvala dr jer ima dosta rijetku stolicu i smrdi kiselkasto, a i malo krvi sam vidjela i kaze da je krv vj od eksplozivne stolice. Savjetovala da izbacim sve mlijecno, reko jesam i nema nikakvog ucinka. Pa kao trebalo bi na analizu stolicu al ne bi nas sad po bolnici slala…neka krenemo s dohranom pa ce to ukrutiti stolicu…i to neka krenemo s mrkvom, krompirom…meni je malo besmisleno to jer ce mu svakako kruta hrana stvrdniti stolicu jer sad ima tecnu i kaka 4-5 puta dnevno. Samo mi treba da se zastopa pa 4-5 puta dnevno tiska i napreze se a ono tvrda stolica. Ugl, mi cemo krenut s batatom pa tikvica pa cu dalje vidjeti…mm kupio to danas. Jel vi kupujete bio povrce ili kupite tako u trgovini? Mi kontali kupovati bio al kako je sad ovaj cirkus, nekako mm otisao u lidl i kupio🤷‍♀️. Iznenadio me, al ajd…

Ja kupim nest na trznici, nesto u kauflandu, lidlu, plodinama. Ugl ne kupujem bio 🤷 a sto se stolice tice, npr kruska bas protjera zesce, tak da ne mora dohrana znacit da ce stvrdnut stolicu. To ovisi o namirnicama. Mog i tikvica protjera 😅 dok batat, mrkva, riza i banana zatvore ajmee..tak da ih kombiniram s palentom,prosom, kruskom il tak necim sto otvara

16. Ožujak 2020. 23:48

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Jel tko dobio placu?

Da, sjela je

Koliko ti je sjelo jesi dobila u 2 djela ako ti je islo pola porodiljnog

E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏

I meni je ja sam u šoku pa dobila sam crkavicu.. I ja se nadam da ce sutra

Daa i ja odma pitala u grupici, kaze frajla da ce u 2 dijela sjest. Pa sam i racunala. Taman mi je isplacen prvi dio porodiljne.

A ja nezz sto je isplaceno al znam da je malo

• Noemi1
    17. Ožujak 2020. 00:20

Aurora87

Sad gledam, dobila sam 800kn manje🤔

E valjda je zbog manje radnih dana u veljaci 🙁

• Noemi1
    17. Ožujak 2020. 00:21

ayla

Ja sam skoro 2tis dobila manje neznam ocel biti ista vise 😞 ja kupujem normalno za nju hrana sve vam je to isto, kada npr pogledam jabuka bio cista ko suza nema piknice na sebi, kako? Eno kod mojih domaca jabuka ima piknice i di je crv i svasta nesto i to je zdravo bio je glupost za mene to samo izvlace novac tako da za mene ne znaci bio nista..

Ma sjest ce ti jos jedan dio.. Sigurno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.