Djeste dns, sto ste osli po namirnice ako je sto i ostalo 😁
Eoo nas
😂😂 Nema te ceo dan, vec gledam di si 😂
Hahahaha citam vijesti pol dana 😅😂😂😂
I ja takoder, vise me glava boli od vijesti i korone 🤯
😅 znaam 😒 al sta ces, to je sad aktualno, treba pratit
Da da, sto kazu necemo umrijeti od korone nego od straha 😂😂
Djeste dns, sto ste osli po namirnice ako je sto i ostalo 😁
Eoo nas
😂😂 Nema te ceo dan, vec gledam di si 😂
Hahahaha citam vijesti pol dana 😅😂😂😂
I ja takoder, vise me glava boli od vijesti i korone 🤯
😅 znaam 😒 al sta ces, to je sad aktualno, treba pratit
Da da, sto kazu necemo umrijeti od korone nego od straha 😂😂
😂😂

Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
Koliko ti je sjelo jesi dobila u 2 djela ako ti je islo pola porodiljnog
Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏

Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏
I meni je ja sam u šoku pa dobila sam crkavicu.. I ja se nadam da ce sutra
Ja kupila jos paket pelena (unutra tri pakiranja), imam jos dva pakiranja doma, fizioloske, det za ves, za nas, det i omskaivac za malecku, wc papir xxl pakiranje (zezam svoje, sad kakajte na veliko 😂), uzet cemo joa beta glucan sirup za stariju, par paketa vl maramica, i nesto hrane. Nece svijet propasti valjda. Starija je od ponedjeljka doma naredna dva tjedna ili koliko vec bude. Cuvat cu i njenu frendicu, jer njeni rade. Ako bas jako zagusti, pokupim svoje cure i odemo sveki u daruvar
Ne znam samo gdje ces naci vl maramice ako mislis na dezinfekcijske…mm danas gledao da naruci online jer ih nigdje ne nađemo pa nema u web shopu🤦♀️. A mi inace jednom mjesecno obavimo shoping za malog sta sve treba kad je portasticna srijeda. Tako da imamo sve za njega… za ves sam njegov uzela kad je u bipi bila akcija, becutan…za nas smo nedavno isto kupili na akciji…ali to nista vezano uz virus. Wc papir kupujemo uvijek u lidlu ljubicasto pakiranje 4 slojni. Isao mm kupiti jer smo ostali na 2 role, nema. A reko sad su poceli kupovati 4slojne, a uvijek bude cijela paleta…kaze mm vj ce koristiti po listic da im potraje🤣.
Mislim na obicne vlazne za brisati bebi guzu 😊. I inace kupimo 4 sloji wc papir u mulleru a sad nije bilo tog, samo xxl pakiranje. Sogorica zivi u svedskoj, slikala u trgovinama nema wc papira 🙄.
Jucer starija pocela kuriti, do navecer eskaliralo na 39,7 , kasalj ko lavez, nece jesti i piti, mm je usred noci vodio na hitnu, ima blagi laringitis. Odmah sam ujutro razdvojila cure da ne bi bilo. Bas nam je sad to trebalo.
Jucer starija pocela kuriti, do navecer eskaliralo na 39,7 , kasalj ko lavez, nece jesti i piti, mm je usred noci vodio na hitnu, ima blagi laringitis. Odmah sam ujutro razdvojila cure da ne bi bilo. Bas nam je sad to trebalo.
Ojooj jebemu 😰😰 bas te snaslo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji