Djeste dns, sto ste osli po namirnice ako je sto i ostalo 😁
Eoo nas
😂😂 Nema te ceo dan, vec gledam di si 😂
Hahahaha citam vijesti pol dana 😅😂😂😂
I ja takoder, vise me glava boli od vijesti i korone 🤯
😅 znaam 😒 al sta ces, to je sad aktualno, treba pratit
Eoo nas
Da da, sto kazu necemo umrijeti od korone nego od straha 😂😂
Eoo nas
Da da, sto kazu necemo umrijeti od korone nego od straha 😂😂
😂😂
Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
Koliko ti je sjelo jesi dobila u 2 djela ako ti je islo pola porodiljnog
Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏
Jel tko dobio placu?
Da, sjela je
E da, meni je jedan dio sjeo. Ja gledam wtf 😱 al onda mi jos drugi dio mora sjest. Kontam da ce sutra 🙏
I meni je ja sam u šoku pa dobila sam crkavicu.. I ja se nadam da ce sutra
Ja kupila jos paket pelena (unutra tri pakiranja), imam jos dva pakiranja doma, fizioloske, det za ves, za nas, det i omskaivac za malecku, wc papir xxl pakiranje (zezam svoje, sad kakajte na veliko 😂), uzet cemo joa beta glucan sirup za stariju, par paketa vl maramica, i nesto hrane. Nece svijet propasti valjda. Starija je od ponedjeljka doma naredna dva tjedna ili koliko vec bude. Cuvat cu i njenu frendicu, jer njeni rade. Ako bas jako zagusti, pokupim svoje cure i odemo sveki u daruvar
Ne znam samo gdje ces naci vl maramice ako mislis na dezinfekcijske…mm danas gledao da naruci online jer ih nigdje ne nađemo pa nema u web shopu🤦♀️. A mi inace jednom mjesecno obavimo shoping za malog sta sve treba kad je portasticna srijeda. Tako da imamo sve za njega… za ves sam njegov uzela kad je u bipi bila akcija, becutan…za nas smo nedavno isto kupili na akciji…ali to nista vezano uz virus. Wc papir kupujemo uvijek u lidlu ljubicasto pakiranje 4 slojni. Isao mm kupiti jer smo ostali na 2 role, nema. A reko sad su poceli kupovati 4slojne, a uvijek bude cijela paleta…kaze mm vj ce koristiti po listic da im potraje🤣.
Mislim na obicne vlazne za brisati bebi guzu 😊. I inace kupimo 4 sloji wc papir u mulleru a sad nije bilo tog, samo xxl pakiranje. Sogorica zivi u svedskoj, slikala u trgovinama nema wc papira 🙄.
Jucer starija pocela kuriti, do navecer eskaliralo na 39,7 , kasalj ko lavez, nece jesti i piti, mm je usred noci vodio na hitnu, ima blagi laringitis. Odmah sam ujutro razdvojila cure da ne bi bilo. Bas nam je sad to trebalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji