Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emax
    14. Ožujak 2020. 18:08

Sta je reci opremila nemas ti sta ni kupiti vise 🤷‍♀️ Vjerujte da nema toalet papira da se kupi 🙄 sve otišlo,🙅‍♀️ ja jucer ujutro vidim jednu ženu nosi 4 vreće toalet papira 😳😳😳 ne pakovanja nego vreće! Ne znam ni da li da se smijem il da placem, nadam se da ce na dobro na kraju ipak izaći 🙏 ja imam ono normalno kao i uvijek stvari, bitno da ima makarona i rize 😁 jesu da, bas su postali teški jos ovaj moj ne bi silazio sa ruku samo setanje! Ne mogu ja reci nosa njega svak pomalo al većina toga je na meni plus ostale obaveze!! Ajmeee užas!!!

• Jeja4
    14. Ožujak 2020. 18:41

Ja kupila jos paket pelena (unutra tri pakiranja), imam jos dva pakiranja doma, fizioloske, det za ves, za nas, det i omskaivac za malecku, wc papir xxl pakiranje (zezam svoje, sad kakajte na veliko 😂), uzet cemo joa beta glucan sirup za stariju, par paketa vl maramica, i nesto hrane. Nece svijet propasti valjda. Starija je od ponedjeljka doma naredna dva tjedna ili koliko vec bude. Cuvat cu i njenu frendicu, jer njeni rade. Ako bas jako zagusti, pokupim svoje cure i odemo sveki u daruvar

14. Ožujak 2020. 19:10

Ja umirem na ovo za papir 😂😂😂😂

Emax
    14. Ožujak 2020. 19:48

Ma i ja se danas mislim sta vam je Boze sacuvaj, u trgovinama vise nema papira 🙅‍♀️ Kvasca,vode,ulja, makaroni, rize, kafe, brašna.. uglavnom osnovno za zivot samo nisam znala da se bez toalet papira ne moze zivit 😂😂😂 jadna ova Njemacka ako njima sve samo nek nije prat neg brisat 😂 jedna zena meni danas u trg kaze ja kazem muzu ma hajd kad nestane papira uzet cemo zewu nema veze ako je za ruke a ja njoj kazem ma na kraju moze i peškirom ako vec i zewe nestane 😂😂😂😂😂 pa smijemo vodu koristit 🙄🙄🙄

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 20:31

ayla

Bas tako malci su sada jako teski i onda meni dode svekriva(da ju ne zaboravimo) da zasto ja nju ne nosam malo i drzim a meni leda pucaju, znaci dosta mi je sto ju podigni pa ju okreni ako se okrene i nece da vrati pa stavi ju na pod pa opet podigni i tako po cijele dane i onda ona kaze kako je ona njoj lagana normalno kad ju primis 5 min ajd nosi ti po cijele dane, mislim uzas

Hahaha joj vidjela bih ju da provede 2h s njom. Pa nek nosa 😒

october30
    14. Ožujak 2020. 20:50

Mi smo bili oko podne u setnji od hipodroma do kompe, tamo vani popili kavu, putem je bas bilo dosta ljudi sta s kolicima sta na biciklima... Putem kuci otisli u Spar, svega je bilo osim piletine i nesto je bilo drugog mesa sitno... I nije bilo kvasca ni svjezeg ni suhog, tj lazem bilo je suhog al ono veliko pakiranje od 100 gr. Ja mislila sutra radit kiflice pa isla u jos dvije trgovine i nigdje kvasca... A bome ni piletine... Cak ni u Perutnini apsolutno nis 🤣

14. Ožujak 2020. 21:49

Noemi1

ayla

Bas tako malci su sada jako teski i onda meni dode svekriva(da ju ne zaboravimo) da zasto ja nju ne nosam malo i drzim a meni leda pucaju, znaci dosta mi je sto ju podigni pa ju okreni ako se okrene i nece da vrati pa stavi ju na pod pa opet podigni i tako po cijele dane i onda ona kaze kako je ona njoj lagana normalno kad ju primis 5 min ajd nosi ti po cijele dane, mislim uzas

Hahaha joj vidjela bih ju da provede 2h s njom. Pa nek nosa 😒

Vec bi mi se jadala kako ona nije lagana 😅😅

• Noemi1
    15. Ožujak 2020. 01:28

Emax

Sta je reci opremila nemas ti sta ni kupiti vise 🤷‍♀️ Vjerujte da nema toalet papira da se kupi 🙄 sve otišlo,🙅‍♀️ ja jucer ujutro vidim jednu ženu nosi 4 vreće toalet papira 😳😳😳 ne pakovanja nego vreće! Ne znam ni da li da se smijem il da placem, nadam se da ce na dobro na kraju ipak izaći 🙏 ja imam ono normalno kao i uvijek stvari, bitno da ima makarona i rize 😁 jesu da, bas su postali teški jos ovaj moj ne bi silazio sa ruku samo setanje! Ne mogu ja reci nosa njega svak pomalo al većina toga je na meni plus ostale obaveze!! Ajmeee užas!!!

Joooj pa jel.moguce da ljudi toliko wc papira kupuju 😮😱😂😂😂😂

• Noemi1
    15. Ožujak 2020. 01:30

Jeja4

Ja kupila jos paket pelena (unutra tri pakiranja), imam jos dva pakiranja doma, fizioloske, det za ves, za nas, det i omskaivac za malecku, wc papir xxl pakiranje (zezam svoje, sad kakajte na veliko 😂), uzet cemo joa beta glucan sirup za stariju, par paketa vl maramica, i nesto hrane. Nece svijet propasti valjda. Starija je od ponedjeljka doma naredna dva tjedna ili koliko vec bude. Cuvat cu i njenu frendicu, jer njeni rade. Ako bas jako zagusti, pokupim svoje cure i odemo sveki u daruvar

Lijepo od tebe da ces pricuvat jos i prijateljicu 😊 ma da, super da imas opciju da pobjegnes, ako zagusti 

• Noemi1
    15. Ožujak 2020. 01:31

Aurora87

Noemi1

Aurora87

Noemi, tako sam cula a jel to netko siri paniku, ne znam. Mene nije toliko strah tog virusa nego panike koja se siri. Ljudi nisu normalni.

E pa eo u novinama 2 ljudi iz ernestinova zarazeno, u kbc os su. Navodno su obitelj zarazenog iz zg, pa su tako pokupili. Da, najgora je ta panika..

E, vidis, to nisam u tijeku….mi danas setali skoro 3 sata popodne a ono zive duse nema…ja ne kuzim gdje su svi ti ljudi…i prosle subote smo bili pa ih je bilo…ovo danas valjda jure po trgovinama. Mi nemamo nikakve zalihe osim 5kg brasna jer nije bilo pakiranja od kg. Setam danas i imam osjecaj kao da sam u nekom filmu. Jbt, pa rat je bio pa nismo bili gladni…koji k?

Hahahah ne znam stvarno 😂 nisam ni izasla iz kuce danas 😅 kontam da su ljudi harali po trgovinima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.