Bas tako malci su sada jako teski i onda meni dode svekriva(da ju ne zaboravimo) da zasto ja nju ne nosam malo i drzim a meni leda pucaju, znaci dosta mi je sto ju podigni pa ju okreni ako se okrene i nece da vrati pa stavi ju na pod pa opet podigni i tako po cijele dane i onda ona kaze kako je ona njoj lagana normalno kad ju primis 5 min ajd nosi ti po cijele dane, mislim uzas
Hahaha joj vidjela bih ju da provede 2h s njom. Pa nek nosa 😒
Vec bi mi se jadala kako ona nije lagana 😅😅
Ooo daa, hahahahah
Meni je najjace bilo kad je svekrva nesto srackala kako nista ne damo vezano uz malog, ugl dodala ona tako i da joj se prigovara kako ga drzi, ispalo da ga ne dam a stvarno sam joj ga davala u ruke cim bi dosli kod nas. Samo mi ga je s nepunih mjesec dana doslovno uzela iz ruku, nisam se tome nadala i jos ga uhvatila za noge umjesto lijepo pod glavu i tad joj je sogorica rekla da ne radi to tako,da nije ok. I sad sveki sva bitna s jedne strane sracka tako, a druge joj ga tutnem u ruke cim dođe pa za nepunuh 10 min trazi kome ce ga dati jer ju bole leđa. Prvi put ga ja htjela preuzeti, a kaze mm "a ne, jesi ga htjela drzati? Sad ga lijepo drzi"🤣. A meni bas drago bilo…i sad kad se vidimo uzme ga na malo pa da sogorici pa ga opet uzme i tako…a sogorici ga hladno uzme, briga nju sto bi ga ona malo drzala. Kad se mali rodio rekla joj je "ti si samo teta, ja sam ipak baka"🤪. Eto da prijeđemo s corone na druge viruse (da ne kazem nesto ruznije🙈)…ovaj, teme😁
😂😂😂 e tako im i treba... ja sam sa svojom imala probleme, sjecate se vjerovatno, skoro ponovo dosla kao da se nista nije desilo 🙄🙄, ona je takav tip osobe, a ja ne mogu, meni kad stanes na zulj, ja mogu provesti godine da ne progovorim s tobom... svekar prije nekih 5-6 godina nesto zabrljao, ali posteno i ja nisam progovorila s njim vise od 3 godine, kasnije je on suprugu priznao da mu je zao i da nije ispravno postupio, meni nije htio nista reci, zato nisam s njim ni pricala... tad sam mogla slom zivaca dobiti koliko ljudi znaju biti bezobrazni...
Ja se jos nikad nisam posvadala sa svekrvom jer ja njoj odgovorim i nista, ona kao da nista nisam ni rekla 😅😅 al i ona meni kaze tj podbode me al ono isto ude izade al sve ja to isto radim njoj 😂😂 al pricamo i dalje nismo dosli u situaciju da ne pricamo, a svekar imalo smo supp odnos imamo i dalje, al znao je on da se naljuti na mene i to zbog gluposti i onda ne bi pricali ja jednostavno njemu necu da popustim i da prva krenem pricati jer misli da je pametnije i ok stoji to da je stariji i pametniji, al moja odluka je moja i sama snosim posljedice za nesto i ne zelim da se petlja u neke stvari i to je skuzio jer ako meni pune ja ode iz kuce a to odma znaci da i curka odlazi a on ju obozava tako da se mora prilagoditi dovoljno je sto dopustam da dode gore k meni kad hoce, al prorijedio je dolazke jer mislim da i meni treba malo privatnosti i da ne mogu i ja svaki dan biti dobre volje pogotovo kada me ona izludi s nespavanjen i onda bi ja trebala skakati od srece po kuci 🙄🙄 i pogotovo prije cim se ona probudi eto njega gore znaci nisam se ni umila niti oprala zube on je vec doso 🙄 al to vise ne radi
Ja se jos nikad nisam posvadala sa svekrvom jer ja njoj odgovorim i nista, ona kao da nista nisam ni rekla 😅😅 al i ona meni kaze tj podbode me al ono isto ude izade al sve ja to isto radim njoj 😂😂 al pricamo i dalje nismo dosli u situaciju da ne pricamo, a svekar imalo smo supp odnos imamo i dalje, al znao je on da se naljuti na mene i to zbog gluposti i onda ne bi pricali ja jednostavno njemu necu da popustim i da prva krenem pricati jer misli da je pametnije i ok stoji to da je stariji i pametniji, al moja odluka je moja i sama snosim posljedice za nesto i ne zelim da se petlja u neke stvari i to je skuzio jer ako meni pune ja ode iz kuce a to odma znaci da i curka odlazi a on ju obozava tako da se mora prilagoditi dovoljno je sto dopustam da dode gore k meni kad hoce, al prorijedio je dolazke jer mislim da i meni treba malo privatnosti i da ne mogu i ja svaki dan biti dobre volje pogotovo kada me ona izludi s nespavanjen i onda bi ja trebala skakati od srece po kuci 🙄🙄 i pogotovo prije cim se ona probudi eto njega gore znaci nisam se ni umila niti oprala zube on je vec doso 🙄 al to vise ne radi
Hahahha, do tvoje sveki ne dopire🤣. Ma skidam ti ja kapu, ne bi ja mogla zivjeti sa svekicima pod istim krovom…jesmo vikendima ali evo poslije srala kako sam gospođa dolazila na gotov rucak (a ona mi nije dala da sudjelujem, jedva sam se izborila da suđe perem jer mi bilo neugodno da nista ne radim)
Tako da….svaka ti cast. Jos to tako da mi dođu kad hoce…ma ispalila bi ja na zivce.
Moja nama svima kuha, ja nekada spremim i onda ona zna kao da od sutra nema vise rucka reko supp ni netreba nam ga misli da se ja ponuditi 😂😂 ja jos nisam zanovjetna osoba koja ce prigovarati i reci da rucak ne valja meni je uvijek dobro pa makar to i izgorilo 😂😂 ispilila sam i ja vjeruj mi al eto tako je kako je primucis i ides dalje kada mi pune onda planem i recem neke stvari i onda vise nista ne govore al uvijek podbodem
Djeste dns, sto ste osli po namirnice ako je sto i ostalo 😁
Bome mm isao jutros po piletinu za rucak kad ono nema je…a nista, kupio svinjetinu. 🤷♀️ Kaze ni za prvi maj ne budu tako mesnice opustosene
Ma bas gledam po int nema nista ljudi sve kupili 🤪🤪
Eoo nas
😂😂 Nema te ceo dan, vec gledam di si 😂
Eoo nas
Hahahaha citam vijesti pol dana 😅😂😂😂
Eoo nas
Hahahaha citam vijesti pol dana 😅😂😂😂