Hahaha jesam zadrobila, valjda cete skontati sta je pisac htio reci 😂.. oktober je li ti to imas 50? 🙃
Ne, ali blizu 😁 U svibnju 42. Izvlaci me muz 8 godina mladji 🤣
Jeste krenule pripremat zalihe? 🤣Ja cu jedino nakupovat Hipp-a ne zato jer me strah korone nego da ljudi ne polude i sve pokupuju ili da ne bude nabave 😕
Ma kako blizu, pusti to, mlada si ti 😘
E juceh vam posah za porodilju u tuzli.. umrla je od sepse, generalni direktor ukc je rekao da ce pojedinci na klinici snositi odgovornost i evo tek sad se pocelo pricati o stanju na klinici.. i red je vise i bio da se rijese mnoge stvari koje se desavaju.. mogu samo reci hvala Bogu pa sam s njima zavrsila...
Bokić curke. Ja se nisam dugo javljala. Moja će curka sad 25.3 imat 5 mjeseci. Rekoh ne znam kud prije je to vrijeme proletilo.
Muž i ja planiramo iduće godine drugo. Ja ću ove 34 a on 38 tako da ono. A i ne bi htjeli preveliku razliku u godinama a i kad smo već ufurani rekli smo da nećemo čekat.
🙋♀️, ublizu sa mojom, njoj ce 15-tog puna 4 mjeseca.. sretno, stignes jos da budes i u jesenskim 😊 2020..
😂 sutra je 15-ti, ni na kraj pameti mi 😂
Hahaha jesam zadrobila, valjda cete skontati sta je pisac htio reci 😂.. oktober je li ti to imas 50? 🙃
Ne, ali blizu 😁 U svibnju 42. Izvlaci me muz 8 godina mladji 🤣
Jeste krenule pripremat zalihe? 🤣Ja cu jedino nakupovat Hipp-a ne zato jer me strah korone nego da ljudi ne polude i sve pokupuju ili da ne bude nabave 😕
Ja sam uzela hippa za njega, da imam za mj dana. Mogu ti rec da jucer u kauflandu i u dmu nije bilo niti jedne kutije hipp 2. Na kraju nasla u mulleru, al ni tamo vise nije bilo kad sam uzela. E sad, mozda su dobili u medjuvremenu, ne znam. U mulleru su rekli da u sub stize roba, a u dmu u petak. I da, hipp 1 je bilo dosta kutija.
Ja imam 11kutija novaleca mislim uzeti jos, najvise mi zbog toga sto ako nestane ljudi pokupuju sve a nisam u metropoli da bi mogla bas sad naci svagdi
Da, ma e u vecim gradovima bude ista stvar. Vise ljudi, vise beba, veca potraznja 🙄

E juceh vam posah za porodilju u tuzli.. umrla je od sepse, generalni direktor ukc je rekao da ce pojedinci na klinici snositi odgovornost i evo tek sad se pocelo pricati o stanju na klinici.. i red je vise i bio da se rijese mnoge stvari koje se desavaju.. mogu samo reci hvala Bogu pa sam s njima zavrsila…
Joj groznoo, jadna bebica i obitelj 😭😭 uzas zivii. Ma jooj

Noemi, tako sam cula a jel to netko siri paniku, ne znam. Mene nije toliko strah tog virusa nego panike koja se siri. Ljudi nisu normalni.
E pa eo u novinama 2 ljudi iz ernestinova zarazeno, u kbc os su. Navodno su obitelj zarazenog iz zg, pa su tako pokupili. Da, najgora je ta panika..

Pozdrav cure nisam se javila ima dva dana 😂 čitam vas al ne stižem jer pripremam zalihe 💪💪💪 ne bas tako ekstremno kao neki al eto ono glavno da se ima jer ovamo u Njemackoj ljudi su kao mihe bez glave, sve trgovine prazne!!! U gradu gdje živimo ima vec zaraženih tako da nije vise jednostavno! Sa malim isla sad malo kroz sumu prošetala stavila ga u kengur i tako i zaspao. Mene ledja razbise bole me, ne znam navece kad treba da se okrenem dodje mi da placem, stavljala kremu masirala ne pomaže 🤷♀️🤦♀️
Pozdrav cure nisam se javila ima dva dana 😂 čitam vas al ne stižem jer pripremam zalihe 💪💪💪 ne bas tako ekstremno kao neki al eto ono glavno da se ima jer ovamo u Njemackoj ljudi su kao mihe bez glave, sve trgovine prazne!!! U gradu gdje živimo ima vec zaraženih tako da nije vise jednostavno! Sa malim isla sad malo kroz sumu prošetala stavila ga u kengur i tako i zaspao. Mene ledja razbise bole me, ne znam navece kad treba da se okrenem dodje mi da placem, stavljala kremu masirala ne pomaže 🤷♀️🤦♀️
Si se opremila? 😁 da, teski su sad vec malci pa bole ledja 😬

Bas tako malci su sada jako teski i onda meni dode svekriva(da ju ne zaboravimo) da zasto ja nju ne nosam malo i drzim a meni leda pucaju, znaci dosta mi je sto ju podigni pa ju okreni ako se okrene i nece da vrati pa stavi ju na pod pa opet podigni i tako po cijele dane i onda ona kaze kako je ona njoj lagana normalno kad ju primis 5 min ajd nosi ti po cijele dane, mislim uzas
Sta je reci opremila nemas ti sta ni kupiti vise 🤷♀️ Vjerujte da nema toalet papira da se kupi 🙄 sve otišlo,🙅♀️ ja jucer ujutro vidim jednu ženu nosi 4 vreće toalet papira 😳😳😳 ne pakovanja nego vreće! Ne znam ni da li da se smijem il da placem, nadam se da ce na dobro na kraju ipak izaći 🙏 ja imam ono normalno kao i uvijek stvari, bitno da ima makarona i rize 😁 jesu da, bas su postali teški jos ovaj moj ne bi silazio sa ruku samo setanje! Ne mogu ja reci nosa njega svak pomalo al većina toga je na meni plus ostale obaveze!! Ajmeee užas!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji