Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    14. Ožujak 2020. 07:19

Nensy0308

Bokić curke. Ja se nisam dugo javljala. Moja će curka sad 25.3 imat 5 mjeseci. Rekoh ne znam kud prije je to vrijeme proletilo.
    Muž i ja planiramo iduće godine drugo. Ja ću ove 34 a on 38 tako da ono. A i ne bi htjeli preveliku razliku u godinama a i kad smo već ufurani rekli smo da nećemo čekat.

🙋‍♀️, ublizu sa mojom, njoj ce 15-tog puna 4 mjeseca.. sretno, stignes jos da budes i u jesenskim 😊 2020.. 

lala3
    14. Ožujak 2020. 07:21

october30

lala3

Hahaha jesam zadrobila, valjda cete skontati sta je pisac htio reci 😂.. oktober je li ti to imas 50? 🙃

Ne, ali blizu 😁 U svibnju 42. Izvlaci me muz 8 godina mladji 🤣
    Jeste krenule pripremat zalihe? 🤣Ja cu jedino nakupovat Hipp-a ne zato jer me strah korone nego da ljudi ne polude i sve pokupuju ili da ne bude nabave 😕

Ma kako blizu, pusti to, mlada si ti 😘

lala3
    14. Ožujak 2020. 07:29

E juceh vam posah za porodilju u tuzli.. umrla je od sepse, generalni direktor ukc je rekao da ce pojedinci na klinici snositi odgovornost i evo tek sad se pocelo pricati o stanju na klinici.. i red je vise i bio da se rijese mnoge stvari koje se desavaju.. mogu samo reci hvala Bogu pa sam s njima zavrsila...

lala3
    14. Ožujak 2020. 07:30

lala3

Nensy0308

Bokić curke. Ja se nisam dugo javljala. Moja će curka sad 25.3 imat 5 mjeseci. Rekoh ne znam kud prije je to vrijeme proletilo.
    Muž i ja planiramo iduće godine drugo. Ja ću ove 34 a on 38 tako da ono. A i ne bi htjeli preveliku razliku u godinama a i kad smo već ufurani rekli smo da nećemo čekat.

🙋‍♀️, ublizu sa mojom, njoj ce 15-tog puna 4 mjeseca.. sretno, stignes jos da budes i u jesenskim 😊 2020..

😂 sutra je 15-ti, ni na kraj pameti mi 😂

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 13:58

ayla

Noemi1

october30

lala3

Hahaha jesam zadrobila, valjda cete skontati sta je pisac htio reci 😂.. oktober je li ti to imas 50? 🙃

Ne, ali blizu 😁 U svibnju 42. Izvlaci me muz 8 godina mladji 🤣
    Jeste krenule pripremat zalihe? 🤣Ja cu jedino nakupovat Hipp-a ne zato jer me strah korone nego da ljudi ne polude i sve pokupuju ili da ne bude nabave 😕

Ja sam uzela hippa za njega, da imam za mj dana. Mogu ti rec da jucer u kauflandu i u dmu nije bilo niti jedne kutije hipp 2. Na kraju nasla u mulleru, al ni tamo vise nije bilo kad sam uzela. E sad, mozda su dobili u medjuvremenu, ne znam. U mulleru su rekli da u sub stize roba, a u dmu u petak. I da, hipp 1 je bilo dosta kutija.

Ja imam 11kutija novaleca mislim uzeti jos, najvise mi zbog toga sto ako nestane ljudi pokupuju sve a nisam u metropoli da bi mogla bas sad naci svagdi

Da, ma e u vecim gradovima bude ista stvar. Vise ljudi, vise beba, veca potraznja 🙄 

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 14:01

lala3

E juceh vam posah za porodilju u tuzli.. umrla je od sepse, generalni direktor ukc je rekao da ce pojedinci na klinici snositi odgovornost i evo tek sad se pocelo pricati o stanju na klinici.. i red je vise i bio da se rijese mnoge stvari koje se desavaju.. mogu samo reci hvala Bogu pa sam s njima zavrsila…

Joj groznoo, jadna bebica i obitelj 😭😭 uzas zivii. Ma jooj

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 14:02

Aurora87

Noemi, tako sam cula a jel to netko siri paniku, ne znam. Mene nije toliko strah tog virusa nego panike koja se siri. Ljudi nisu normalni.

E pa eo u novinama 2 ljudi iz ernestinova zarazeno, u kbc os su. Navodno su obitelj zarazenog iz zg, pa su tako pokupili. Da, najgora je ta panika..

Emax
    14. Ožujak 2020. 14:22

Pozdrav cure nisam se javila ima dva dana 😂 čitam vas al ne stižem jer pripremam zalihe 💪💪💪 ne bas tako ekstremno kao neki al eto ono glavno da se ima jer ovamo u Njemackoj ljudi su kao mihe bez glave, sve trgovine prazne!!! U gradu gdje živimo ima vec zaraženih tako da nije vise jednostavno! Sa malim isla sad malo kroz sumu prošetala stavila ga u kengur i tako i zaspao. Mene ledja razbise bole me, ne znam navece kad treba da se okrenem dodje mi da placem, stavljala kremu masirala ne pomaže 🤷‍♀️🤦‍♀️

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 17:15

Emax

Pozdrav cure nisam se javila ima dva dana 😂 čitam vas al ne stižem jer pripremam zalihe 💪💪💪 ne bas tako ekstremno kao neki al eto ono glavno da se ima jer ovamo u Njemackoj ljudi su kao mihe bez glave, sve trgovine prazne!!! U gradu gdje živimo ima vec zaraženih tako da nije vise jednostavno! Sa malim isla sad malo kroz sumu prošetala stavila ga u kengur i tako i zaspao. Mene ledja razbise bole me, ne znam navece kad treba da se okrenem dodje mi da placem, stavljala kremu masirala ne pomaže 🤷‍♀️🤦‍♀️

Si se opremila? 😁 da, teski su sad vec malci pa bole ledja 😬

14. Ožujak 2020. 17:38

Bas tako malci su sada jako teski i onda meni dode svekriva(da ju ne zaboravimo) da zasto ja nju ne nosam malo i drzim a meni leda pucaju, znaci dosta mi je sto ju podigni pa ju okreni ako se okrene i nece da vrati pa stavi ju na pod pa opet podigni i tako po cijele dane i onda ona kaze kako je ona njoj lagana normalno kad ju primis 5 min ajd nosi ti po cijele dane, mislim uzas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.