Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2020. 17:27

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

lala3

ayla

Ko nas jos za sada nema korone, mada se prica kao da ima al nigdje nisu objavili pa ono ajd nekako i prezivljavam jer sam inace hipohondar koji umisli da ima simptome neke i vec umirem zato joj bolje da se kod nas ne pojavljiva 😂😂 strah me je jako nje ponajvise zbog curke i roditelja jer oni nisu u cvijetu mladosti a i muzevi roditelji s kojima zivimo mada dob u ovom slucaju nema veze bio star bio mlad jednako si u banani samo mladi organizam to kao lakse podnese

Ma i meni je zbog djece, ne daj Boze, da se zaraze…

Ajme ja bi poludila i naravno sada cujem da kod nas ima 400 ljudi u karanteni jer je jedna glupa gospoda radila i imala koronu mislim stvarno sad bi osla i tamo pucala u nju 🤯🤯🤯🤯 mi dns isli vaditi krv njoj i vise nikuda nejdem da kuca gori ja iz nje nejdem van 😂😂

😡😡😡😡

A uzas, citam da je jedno dijete u zg zarazeno gotovo je sad mozemo samo cekati brojke zarazenih i karantenu 🙄🙄

Daa, bas sam vidjela 😢😢 katastrofa.. A kod nas jos kao nema sluzbeno zarazenih

Bas bas ni kod nas sluzbeno samo se prica al cut ce se 😞

lala3
    13. Ožujak 2020. 17:44

Pa ni kod nas ovdje nema, nema ni u blizini, ali su preventivno zatvorili skole na 15 dana.. 

• Noemi1
    13. Ožujak 2020. 19:31

😵 Uzas.. Ma tko zna kakvo je pravo stanje 🤷 vidit cemo situaciju kroz par dana

october30
    13. Ožujak 2020. 21:01

lala3

Hahaha jesam zadrobila, valjda cete skontati sta je pisac htio reci 😂.. oktober je li ti to imas 50? 🙃

Ne, ali blizu 😁 U svibnju 42. Izvlaci me muz 8 godina mladji 🤣
    Jeste krenule pripremat zalihe? 🤣Ja cu jedino nakupovat Hipp-a ne zato jer me strah korone nego da ljudi ne polude i sve pokupuju ili da ne bude nabave 😕

• Nensy0308
    13. Ožujak 2020. 21:03

Bokić curke. Ja se nisam dugo javljala. Moja će curka sad 25.3 imat 5 mjeseci. Rekoh ne znam kud prije je to vrijeme proletilo.
    Muž i ja planiramo iduće godine drugo. Ja ću ove 34 a on 38 tako da ono. A i ne bi htjeli preveliku razliku u godinama a i kad smo već ufurani rekli smo da nećemo čekat. 

13. Ožujak 2020. 23:35

Aurora87

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

lala3

ayla

Ko nas jos za sada nema korone, mada se prica kao da ima al nigdje nisu objavili pa ono ajd nekako i prezivljavam jer sam inace hipohondar koji umisli da ima simptome neke i vec umirem zato joj bolje da se kod nas ne pojavljiva 😂😂 strah me je jako nje ponajvise zbog curke i roditelja jer oni nisu u cvijetu mladosti a i muzevi roditelji s kojima zivimo mada dob u ovom slucaju nema veze bio star bio mlad jednako si u banani samo mladi organizam to kao lakse podnese

Ajme ja bi poludila i naravno sada cujem da kod nas ima 400 ljudi u karanteni jer je jedna glupa gospoda radila i imala koronu mislim stvarno sad bi osla i tamo pucala u nju 🤯🤯🤯🤯 mi dns isli vaditi krv njoj i vise nikuda nejdem da kuca gori ja iz nje nejdem van 😂😂

😡😡😡😡

A uzas, citam da je jedno dijete u zg zarazeno gotovo je sad mozemo samo cekati brojke zarazenih i karantenu 🙄🙄

Nema sluzbeno al evo danas sam cula da je kao jedan 36 godisnji muskarac zarazen🤷‍♀️

Iskreno, mislim da nam lazu sve i da nam ne gine karantena i za nju sam da se to vise ne siri 

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 00:30

october30

lala3

Hahaha jesam zadrobila, valjda cete skontati sta je pisac htio reci 😂.. oktober je li ti to imas 50? 🙃

Jeste krenule pripremat zalihe? 🤣Ja cu jedino nakupovat Hipp-a ne zato jer me strah korone nego da ljudi ne polude i sve pokupuju ili da ne bude nabave 😕

Ja sam uzela hippa za njega, da imam za mj dana. Mogu ti rec da jucer u kauflandu i u dmu nije bilo niti jedne kutije hipp 2. Na kraju nasla u mulleru, al ni tamo vise nije bilo kad sam uzela. E sad, mozda su dobili u medjuvremenu, ne znam. U mulleru su rekli da u sub stize roba, a u dmu u petak. I da, hipp  1 je bilo dosta kutija. 

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 00:31

Aurora87

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

lala3

ayla

😡😡😡😡

Nema sluzbeno al evo danas sam cula da je kao jedan 36 godisnji muskarac zarazen🤷‍♀️

Stvarnoo? 😵😬😬😬😬😱😷

• Noemi1
    14. Ožujak 2020. 00:32

Nensy0308

Bokić curke. Ja se nisam dugo javljala. Moja će curka sad 25.3 imat 5 mjeseci. Rekoh ne znam kud prije je to vrijeme proletilo.
    Muž i ja planiramo iduće godine drugo. Ja ću ove 34 a on 38 tako da ono. A i ne bi htjeli preveliku razliku u godinama a i kad smo već ufurani rekli smo da nećemo čekat.

🙋 oo drzim fige da budes u zimskima 2o2o. 😁

14. Ožujak 2020. 00:41

Noemi1

october30

lala3

Ja sam uzela hippa za njega, da imam za mj dana. Mogu ti rec da jucer u kauflandu i u dmu nije bilo niti jedne kutije hipp 2. Na kraju nasla u mulleru, al ni tamo vise nije bilo kad sam uzela. E sad, mozda su dobili u medjuvremenu, ne znam. U mulleru su rekli da u sub stize roba, a u dmu u petak. I da, hipp 1 je bilo dosta kutija.

Ja imam 11kutija novaleca mislim uzeti jos, najvise mi zbog toga sto ako nestane ljudi pokupuju sve a nisam u metropoli da bi mogla bas sad naci svagdi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.