Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    08. Ožujak 2020. 16:52

Marina111

Tako se i meni čini 🤣🤣🤣 a ono svi već imaju zubiće . Da file oslića od lede sam uzela . I narezala ne kockice i spremila za dalje

Maa sto kasnije to bolje 😅 e supp, si cistila kosti prvo pa smiksala ili samo smiksala?

Emax
    08. Ožujak 2020. 19:57

Eh bas si nedostajala ovdje!!! 🥰 zao mi je da si imala tak stresan period ali drago mi je da je sve dobro, i ja ponekad preko noci ne pijem vode pa ujutro kad ustanem osjecam se tako prazno izmuzeno 😂 a i ovo vrijeme katastrofa čas sune čas kisa 🤷‍♀️ I moj isto nemirno spava okreće se traži dudu mlati nogama ne znam ni ja sta mu je! Ali uglavnom vise ne zeli u kolica samo nosiljka dolazi u obzir, ja sam kriva pocela sa tim u stanu da ga nosim jer voli d se nosi a mene ruke boooole pa hajd rekoh ovako i et sad 😩😩😩

Emax
    08. Ožujak 2020. 21:02

Kultura je precijenjena 😂😂 ma i ja isto citiram kad treba da pošaljem uvijek me izbaci sva se na nerviram ionako imam bas dobre živce zadnjih dana 🤦‍♀️ Ma et luftam i dalje bolje jest ali jos uvijek tu sad sam vec na drugoj tubi kreme a i malome moram sutra po novu jer ova je prazna a glupa i dosadna gljiva jos tu kod oboje! Hajd sto ti kazes lako je za mene zao mi njega! Isla da mu kupim veću banjicu kazu nema ta sto je vec imam je kao standardna i nemaju vece narucim na internetu neku kao xxl kad je stiglo Boze sacuvaj manje od moje jos se i preklapa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Vracaj nazad jos kosta preko 50€ ja mislila sigurno je dobra aha malo sutra sreca primili nazad iako sam je raspakovala al imala srecu! I danas sta cu moram ga kupat i ja sa njim u nasu kadu veliku skupa ja i on ma te srece i radosti Boze kako se veselio igrao sa vodom bas bam dobrodošlo obome, poslije toga je zaspao nisam morala ni ljuljat i evo jos spava 👶 ja sam ga vozala i u kosari i jajetu,sportski jos ne mozemo jer ne sjedi jos sam al nadam se da ce mu to bit zanimljivo jer moja ledja me ubiše 🙄

• Noemi1
    08. Ožujak 2020. 21:07

Aurora87

Uglavnom, nije mi bilo dobro, pozlilo mi jer sam dehidrirala. Imala tempwraturu i dojila.malog.po noci a ujutro mi se zacrnilo pred ocima i nisam mogla.tlak izmjeriti. Tek nakon case hladne vode iz frizidera sam progledala. Muz htio hitnu zvat al nisam dala. Kaze dr da sam dehidrirala jer nisam pila. A muzu opet tlak skocio…bas smo bili ocaj, ali srecom trajalo 2 dana. Sve u svemu, dojilje, pijte puno tekucine😉

😯😬 joj uzas.. Aj bitno da si sad dobro 😊 iii kakva si to pravila mogla prekrsit? Svaasta 🙄 

Emax
    08. Ožujak 2020. 21:30

Neka piši ti ovako zanimljivije je citat 😂 ima vas cool stvari al tek kad počne sjedit ima ona sjedaljka sto pluta ili onaj slauf mali sto ide oko vrata al na njemu pise od sest mjeseci pa se bojim jos sa tim al bas je bilo fora, ja sam čitala o tome puno mama to radi i onda neke jos i doje tako u vodi kao to stvara jos jaču vezu mi nismo dobili jer je bio tako okupiran nečim novim da je bilo bitno samo da ga držim da ne potone ostalo mama nebitna si 😂😂 mene nervira moj mobitel sam mi ubacuje neke rijeci stalno moram ispravljat ja sad napisala jos pokušavam luftom on ubaci liftom 😂 i jos tako vise puta mislim si sad da ovako pošaljem mene bi izbacilo skroz jer pišem nebuloze 😂😂😂🤦‍♀️

09. Ožujak 2020. 01:16

Aurora vidim bilo ti "veselo" ovih dana 😐 bitno da ste sada ok 😊
    Vidim da ovdje svi muku muce da komentiraju ja za sada nisam imala problema 😂 

09. Ožujak 2020. 01:17

Taman sto rekoh evo ni meni nedaju a bas sam bila fina 😂😂

09. Ožujak 2020. 01:18

Uglavnom moja vec 3 noc za redom zeza sa spavanjem, okrece se, baca noge, dere se 😰😰 a ja bi spavala 😂😂

• Marina111
    09. Ožujak 2020. 01:34

Noemi nisam vadila kosti , samo smiksala . Al nisu veliki komadi. Vidjela sam u grupi na fejsu da ima dosta kosti, tako da ću ubuduće odvojit i smrvit prstima a onda miksat 

• Marina111
    09. Ožujak 2020. 01:36

noemi i Ayla znam da su vaše bebe na ad 
    Prekršila sam pravila 🤣🤣🤣 pa moram tako pisati . Očito je predugačko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.