Pregibe ja tijekom svakog mjenjala s puderom prasim, i kao sto je netko prethodno napisao, samo da se dobro posuse prije toga.. nevjerujem da ce ijedna krema pomoc s tim 🙈
Ayla, ja nekako ne dozivljavam zasad previse taj koronavirus. Mozda jer ne gledam bas tv😁.
Ma ni ja ne gledam tv, samo citam tu i tamo, al ono nije me svejedno
Aurora jesi probala kremicu? 😊
Sto se tice pudera, da kao nije dobro. Ni ja nisam prije stavljala ali sada stavljam. Ispod pazuha takoder jer joj se guli i nista ne pomaze neg puder. E sad jel ti pelenski osip neki jaci ili je crveno po pregibima ( kako vec kazes) 😂 ja kazem tamo di je debelo pa se crveni izmedu 😂 Mojoj samo tamo bude crveno i smiri se od pudera, a crveni se kak pelena stegne tamo. Jos smo na pampers pants jer su joj te najbolje i bas stegne nekad al sto cu 🙈 jos ti samo s vodicom peres bas cudno :(
A poslje kupanja kad ju sredim nista nije crveno niti poslje prve pelene neg tek kasnije krene
Ja nisam cula nista za puder iskreno i koristim ga i pokazao mi se najbolji od svega! I mi smo isto bili kod doktora kad je mali imao crvenilo na spolovilu i na testisima i dr kaze gljivična infekcija dao kremu samo se pogoršalo raširilo se svuda i ja jedno vece samo stavim puder sutradan nista al bas nista nema i od tad stavljam samo puder ponekad kremu. I ja svoga isto perem svaki puta kad mijenjam pelenu ostavim ga desetak minuta onako bez da se malo proluftira a opet se povremeno zacrveni!
Ja koristim penaten puder plavo klasično pakovanje a imas sad od penaten a novu liniju bez parfema i dodatnih stvari znaci skroz je bio ja imam sve od te linije (osim pudera tad kad sam kupovala nije bilo al sad ima) i stvarno je super! Ja svog malca okupam tim samponom i namazem poslije losionom ili uljem izmasiram nema nikakav miris znaci bas mirise sam na sebe ne primijetis da se okupao 😂 nemoj se previse mislit oko toga pelena vjr nije alergija nego jednostavno previse vremena u peleni provedu i normalno je da imaju osip nemoj se brinuti proci ce al znam kako se osjecas prosla sam i ja to prije par dana sve al krema od dokt za gljivice nama je pogoršala stanje tako da ja je vise necu kod svog koristit!
Mi muku mucimo s crvenilom na guzi🙄. Probala bepanthen, ne pomaze. Sudocrem, ne pomaze. Cak mislim da mu je napravio ranicu na spolovilu. Ranicu sam mazala lanolinom i proslo. Mazala i guzu lanolinom, ne pomaze. Mazala guzu sos niveinom kremom, ne pomaze iako sam samo jucer mazala i jutros zakljucila da previse fino mirise sto znaci da ima dodanih mirisa pa odustala. Imate kakvu preporuku? Sto mislite bi li smjelo kantarionovo ulje ici na guzu?
Ja sam pregibe mazala s bepanthen masti pa sudokremom, obje kreme odjednom, kad su bili crveni i ispucali. A ovisi zast se crveni, ak su neke gljivice, a kontam da bi mogle bit jer je imao i ranicu, onda od ped trebas trazit kremu na recept (garamicin za spolovilo ugl daju, a klotrimazol za guzu il tak nest, ugl sto ti ped napise). Za ulje stvarno ne znam jel smije
E, pa ranicu je imao na korijenu spolovila, sto je relativno daleko od guze. Ali da, i ja sumnjam da nisu gljivice, a znam da kantarion djeluje i protiv gljivica. Pedijatrici sam se javila vezano i uz osip na vratu, i rekla i za ranicu i osip na guzi (slala mail da ne idemo bzvz među gripu). Zena poslala kremu za osip na vratu, rekla da spolovilo i dalje mazem lanolinom a guzu nije spominjala. Rekla da ima osjetljivu kozu i da ga kupamo u aderma uljnoj kupki. E, da, kad mu se spolovilo pocelo crveniti, prvo sam ga mazala s kremom protiv gljivica koju je dobio ranije (bila crvena tockica na testisu kad je imao 2 mjeseca pa dobili kremu) i uopce nije pomogla.
A onda nisu gljivice valjda. Cek jesi mijenjala mozda marku pelena?
Ayla, ja nekako ne dozivljavam zasad previse taj koronavirus. Mozda jer ne gledam bas tv😁.
Da ni ja isto ne dozivljavam bas😅
Mi muku mucimo s crvenilom na guzi🙄. Probala bepanthen, ne pomaze. Sudocrem, ne pomaze. Cak mislim da mu je napravio ranicu na spolovilu. Ranicu sam mazala lanolinom i proslo. Mazala i guzu lanolinom, ne pomaze. Mazala guzu sos niveinom kremom, ne pomaze iako sam samo jucer mazala i jutros zakljucila da previse fino mirise sto znaci da ima dodanih mirisa pa odustala. Imate kakvu preporuku? Sto mislite bi li smjelo kantarionovo ulje ici na guzu?
Ja sam pregibe mazala s bepanthen masti pa sudokremom, obje kreme odjednom, kad su bili crveni i ispucali. A ovisi zast se crveni, ak su neke gljivice, a kontam da bi mogle bit jer je imao i ranicu, onda od ped trebas trazit kremu na recept (garamicin za spolovilo ugl daju, a klotrimazol za guzu il tak nest, ugl sto ti ped napise). Za ulje stvarno ne znam jel smije
E, pa ranicu je imao na korijenu spolovila, sto je relativno daleko od guze. Ali da, i ja sumnjam da nisu gljivice, a znam da kantarion djeluje i protiv gljivica. Pedijatrici sam se javila vezano i uz osip na vratu, i rekla i za ranicu i osip na guzi (slala mail da ne idemo bzvz među gripu). Zena poslala kremu za osip na vratu, rekla da spolovilo i dalje mazem lanolinom a guzu nije spominjala. Rekla da ima osjetljivu kozu i da ga kupamo u aderma uljnoj kupki. E, da, kad mu se spolovilo pocelo crveniti, prvo sam ga mazala s kremom protiv gljivica koju je dobio ranije (bila crvena tockica na testisu kad je imao 2 mjeseca pa dobili kremu) i uopce nije pomogla.
A onda nisu gljivice valjda. Cek jesi mijenjala mozda marku pelena?
Ma nisam, od pocetka koristi pampers pc ili obicni pa nine imao takvih reakcija. Zato pitam jel moguce da odjednom dobije reakciju. Danas sam vidjela da mu je stolica malo vodenasta, dio ne sve, pa vjerojatno ga nagrize. Siroce prdnio i udri u dreku dok sam ga presvlacila kad ono tekuce🙄
A pa sumnjam da je onda od pelena. Moze ti to od zubica bit, ak mu opet idu 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji