Cureee upomoc!!!! Javlja mi se herpes na usni 😩😩😩😩😩 ustala da dojim malog i osjetim u uglu usne znate taj osjecaj kao da je malo oteklo i svrbi 😳 stavila sam kremu od cinka al sta dalje kako da ne ljubim svoju bebicu???? 😔😔😔😔😔
Uzmi onu kremu za herpes i ne ljubi bebicu znam da je tesko al bolje ne
Krema od cinka pomogla ne osjecam vise nikakvo peckanje ni ista a bebu i dalje ne ljubim jer virus je mozda jos tu!
Ma bit ce to supp proce za par dana onda izljubi za sve dane sto nisi ☺️
Hocu vjeruj strpit cu se al tesko je baaaas jos njemu danas cetiri mjeseca a mi se svako jutro izgnjavimo za sve pare jer je uvijek pravi veseljak i maza mamina al sta da radim strpit cu se znam zasto!!!!
A znam tako i ja svoju gnjavim 0-24
Cureee upomoc!!!! Javlja mi se herpes na usni 😩😩😩😩😩 ustala da dojim malog i osjetim u uglu usne znate taj osjecaj kao da je malo oteklo i svrbi 😳 stavila sam kremu od cinka al sta dalje kako da ne ljubim svoju bebicu???? 😔😔😔😔😔
Slazem se. Mozda i da masku stavi 😷
Da to bi ja ucinila, mene su bili sinusi uhvatili i ja sam mislila da prehlada i ja sam nosila masku ja sam se nocima gusila i danima kada bi bila s njom da nebi slucajno od mene pokupila a ono samo sinusi 😁
🙈😂😂 a bolje sprijecit, nego lijecit
Slazem se. Mozda i da masku stavi 😷
Da to bi ja ucinila, mene su bili sinusi uhvatili i ja sam mislila da prehlada i ja sam nosila masku ja sam se nocima gusila i danima kada bi bila s njom da nebi slucajno od mene pokupila a ono samo sinusi 😁
🙈😂😂 a bolje sprijecit, nego lijecit
U svakom slucaju 😁😁
Proci ce od cinkcve odmah. Meni se nedavno javio taj osjecaj izbijanja herpesa, mazala jedan dan i sljedeci se povuklo. Nekako sam se morala suzdrzati da ne ljubim djecu 🙄
Cure, jel vama bebaci hoce u kolica? Moja dreci na najzesce, nece pa nece. Utovarim je u klokanicu pa kad zaspi, prebacim .
Ledja ce mi otpasti od nosenja a ona bi gledala samo kud ide i sto ima ili spavala na.meni. morat cu je u jaje probati, jedino mi krovic stalno pada pa gs izbjegavam osim za auto.
Ayla nije su uključio , praktički smo same od 0-24 . Kamo ja tamo i ona , bez mene ne može. Stalno smo same
Cure, jel vama bebaci hoce u kolica? Moja dreci na najzesce, nece pa nece. Utovarim je u klokanicu pa kad zaspi, prebacim .
Ledja ce mi otpasti od nosenja a ona bi gledala samo kud ide i sto ima ili spavala na.meni. morat cu je u jaje probati, jedino mi krovic stalno pada pa gs izbjegavam osim za auto.
Moja ne dreci u kolicima bas uziva u njima i jos smo u kosari
Ayla nije su uključio , praktički smo same od 0-24 . Kamo ja tamo i ona , bez mene ne može. Stalno smo same
Razumim u potpunosti, ja svoke uvalim docim mogu recem da moram na wc i nema me pol sata pa da mu, ne buse cudno odem par puta dnevno 😂😂 tamo imam svoj mir 😂😂
Moj se malo buni na kosaru jer ne vidi, dok je bio manji, stalno je bio u kosari. U jajetu hoce i u sportskom sjedalu isto hoce.
Emax, bome treba to izdrzat, al bolje par dana se strpit nego zalit. Ja svog isto toliko gnjavim i ljubim i kontam da mene netko tako, da bih gadno zamracila🤣 a on se smije❤. Danas smo oboje neki nadrndani, spavao mi 2 puta po pola sata i evo sad zaspao. Nesto je divlje u zraku. Da ne pricam da se nocas toliko puta budio da ja ne znam broja. U 1 sam pogledala na sat jer sam mislila da ce jutro koliko se budio. Pa u 3 ista prica🙄.
Jejo, moj voli biti u kolicima, jos smo u kosari iako mu je bas na knap. Ka ga stavim i kid kuce nekad u kosaru kad npr sirim ves u db pa on bude tako i igra se s nekom igrackom…ali i on bi samo na meni spavao. Od pon ga spustam da spava sam pa ne spava nikako. Evo i danas nula bodova. Ne znam sta mi gore. U tih 10min do pola sata sto odspava ne stignem bas nesto raditi, a on nervozan dok je budan. Kad odvali sat do 2 na meni, ubijem i ja oko i imam veselu bebu s kojom mogu svasta. Al eto, mm-a brine kako ce on spavati kad budem isla raditi pa ga pokusavam nauciti da sam…iako, za 7 mjeseci se svasta promijeni.
Ayla, ja nekad isto pokusam tu foru s wc-om🤣, sjednem na wc skoljku i cupam obrve npr, meditiram😁 i onda samo cujem kucanje, vrata se otvore, ugledam dvije faculje i cujem "Gdje je mama? Tuuuuu je mama"🤪. Jbg, nemamo kljuc🙄
Hahahahahaah ma wc je zakon za odmor 😂😂😂 i moj tako ide za menom s njom di je mama 🤯 mislim se u pm.. Pa ako ju odnesem k njemu u boravak i ona vristi i ja legnem u njenu sobu eto njih opet di je mama, zato mi najbolje ako odem kuda nema me da traze di sam 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji