Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Veljača 2020. 04:41

Na saphonia stranici na story-ju ☺️

29. Veljača 2020. 10:55

Milla

Na saphonia stranici na story-ju ☺️

Okee hvala ti 😘

• Noemi1
    29. Veljača 2020. 12:00

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Ayla kak stojite s kasicama? 😁

Dobro ima jedan obrok dnevno njih i toj to sada cu joj poceti navecer oko 5,6 davati onu kao za laku noc pa cu vidjti kako reagira.. Vi dal ste poceli s mesom?

Da, ja mu bas danas dala prvi put puretinu (bijelo meso) s mrkvom, tikvicom i pastrnjakom. Smazo svee, spavao 3h, mal vise 😅 a mi imamo sad 2 obroka. Taj u podne i oko 18h.

Oo supp ja jos nisam krenula s mesom i mislim da necu joj prvu cu uvesti daj drugi obrok pa cu onda 3 koji ce biti rucak oko 2,3 a sada planiram kao veceru

E al trebala bi meso uvest sto prije zbog zeljeza

Ma da?

Pa da, kao potrose sve zalihe zeljeza do 6mj. Iako nasi zapravo dobiju zeljezo i u ad-u 🤷 ja sam svom i ciklu davala, ona ima puno zeljeza 😊 al dobro, tjedan dana ne cini razliku, samo nemoj cekat jos mjesec dana npr.

Sutra sam planirala uvesti ciklu pa cu onda vidjeti meso davati moram malo angazirati se i poceti proucavati sto miksati, totalno sam dezinformirana 🤦‍♀️🤦‍♀️

😂😂

• Noemi1
    29. Veljača 2020. 12:01

ayla

Noemi s cim si sve dala ciklu?

Prvo sam samu, pa sam s kruskom, mrkvom, pastrnjakom, jabukom, tikvicom i mrkvom, palentom, ma sa svime 😅

• Noemi1
    29. Veljača 2020. 12:03

Emax

Noemi1

Emax

Noemi Daktar se zove gel a ima kao male puhice bijele unutra sutra idemo opet kod doktora!

A to je to

A to je to vjerojatno

Jest, bili smo kod pedijatra danas kaze nema gljivice u ustima a ja poslije otisla do Gin kandže prečesto ga dojim zato ne mogu zalijecit pa mi preporučila da pravim pauze od tri-cetiri sata izmedju dojenja ja kazem nema šanse ona kaze daj mu čaj a posto on nikad nije se susreo sa flašom dala sam mu danas tj pokušala sam ali ne nema šanse nece samo je izbacuje a ja evo ne znam nadam se da cu uspjet to sanirat bez da ga odbijam od sike 🙍‍♀️

Nadam se da ces uspjet 😊

• Noemi1
    29. Veljača 2020. 12:03

ayla

ayla

Milla

Ayla ono pakiranje u konzumi sto sam kupilanod nile je staro i valjda im ostalo na skladistu. I sad vidim na instagramu novo od nila baby 😍 predivno je, poslala sam poruku kad stize u trgovine.

Uzela sam odmah nilu 😍😍 hvala na obavjesti jedva cekam da joj robu operem s njom a i nama jastuke u dnevnoj 😍😍😍

Na kojoj stranici na instagramu si to vidjela sad me bas zanima kako izgleda 😂

Opaa ti to instagram imas 🤔😜

29. Veljača 2020. 12:09

Noemi1

ayla

Prvo sam samu, pa sam s kruskom, mrkvom, pastrnjakom, jabukom, tikvicom i mrkvom, palentom, ma sa svime 😅

I ja sam evo samu tj stavila malo i maslinovog ulja sve smazala bas joj se svida sutra budem s necim sto nije jela jer imam jos puno namirnica za uvesti

29. Veljača 2020. 12:10

Noemi1

ayla

ayla

Milla

Ayla ono pakiranje u konzumi sto sam kupilanod nile je staro i valjda im ostalo na skladistu. I sad vidim na instagramu novo od nila baby 😍 predivno je, poslala sam poruku kad stize u trgovine.

Uzela sam odmah nilu 😍😍 hvala na obavjesti jedva cekam da joj robu operem s njom a i nama jastuke u dnevnoj 😍😍😍

Yess 😂😂 

• Noemi1
    29. Veljača 2020. 12:23

ayla

Noemi1

ayla

I ja sam evo samu tj stavila malo i maslinovog ulja sve smazala bas joj se svida sutra budem s necim sto nije jela jer imam jos puno namirnica za uvesti

Daa, i moj voli ciklu 😁 kad im je slatka finaa 😃 

• Noemi1
    29. Veljača 2020. 12:24

ayla

Noemi1

ayla

ayla

Milla

Yess 😂😂

😱😱😱😱 si se tamo odala ili imas i tamo neki alijas 😶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.