Aurora baby love ti je obicni talk bez mirisa i icega i meni je super, a cijena jos bolja. Ali talk je tak koji je “stetan” al drugo ime za talk je puder kod nas haha 😂 ali necu mu nista biti... e mojoj curicu otkako puno prdi se crveni oko anusa bas tamo isto 😂 ja ti mazem mustelom i kokicu i guzicu a pregibe predem puderom i et 😂
Mojoj ti je stolica od rodenja vodenasta sa zrncima i bas ju dobro isprazni kad kaka 😂
Guzu* da nebudem nepristojna ( zaboravila sam da pisem na forum ) 😂😂😂
Hvala vam, curke😘. Probat cu ako kantarion ne upali. Sad sam mu prvi put s njim mazala. Teta u ljekarni rekla da ne moze naskoditi ali ne zna hoce li pomoci. I da pomijesamo pola pola s maslinovim.
Noemi, a i meni se nesto cini da bi mogli zubi opet. Nocas se budio svaki sat. U 23 ga spustila na krevet, budio se u 00,1,2,3,4,5, 6i15. Pukla mi kapilara u oku, uz ove podocnjake koje svakodnevno produbljujem, izgledam ko teski bolesnik, kao da ce mi brzo doci kraj…nemam boje u licu, uzas🤪. Nda, zubi…moguce. on ustao u 8 i do prije pola sata kad je zaspao (na meni je sad) je spavao 45 min sveukupno. Prvo 15 min, a onda pola sata. Krenuli u setnju, zaspao i kisa pala pa se vratili. Kako je u marami zaspao, bilo mu vruce kod kuce pa se probudio pa je zato samo pola sata, inace bi duze. Eto.. jesam svasta nadrobila🙈🤪🤣
Boome vise si budna neg sto spavas 😯 nadam se da su zubici u pitanju i da ve vam brzo proci 🤞
Aurora ja znam kako ti je i moj se tako skoro svaku noc budi nekad sastavim dva sata u komadu al rijetko! Sad smo stavili krevetac direktno uz krevet pa spava tu i bar imam malo slobode al svejedno mame spavaju sa jednim okom otvorenim! Ja i dalje muku mučim sa bolnim i upaljenim sikama 😩 sinoc gledam jedna strana bradavice pocela da se odvaja od sike 😳 bas sam se prepala stalno mazem kremu poslije svakog dojenja stavljam komprese tamam krene da bude bolje pa se vrti na staro a i bas boli.....danas imamo cijepljenje pa cu pitat doktora za dohranu i sta je najbolje da uradim ako se stanje ne popravi da li cu morat na flašu preci 🤷♀️
Ja nikako ne mogu citirati stalno me izbacuje 😒 mogu ja ovamo kod nas nazvati porodiljno uvijek ce me neka babica posavjetovati sta i kako a imam i kartu od one žene sto je kao samo za dojenje mogu joj napisati poruku il nazvati al sta da mi kaze uzmi kremu imam dvije uzmi komprese imam uzmi obloge imam uzmi sesiric imam 😂 sve sto mogu radit radim al kad malac Bogu hvala ipak svaki sat vremena doji nema to vremena nista da djeluje jos ojacao pa ne mogu ga ni da doji kako treba vec kako on hoce radi sta hoce vrti je vuče igra se 😩 mislim ne znam da li bih plakala il se smijala 😂 a vjeruj mi tri sata sna bez ometanja su i moja želja ali i kad ga mm uzme ja ipak samo cekam kad ce bit gdje je mama rvo me gladan sam 😂 moj je do sad spavao db a sad se prebacio kod nas ne moze vise 😁
Aurora zač ti bebaca ne ucis na spavanje u kindacu, bit ce ti lakse.. Ja sam svoju u pocetku drzala u kindacu e onda je pocela nervoza i nije tila spavati sama s menom bi zaspala odma i onda sam se tako isprebijala spavanja s njom jer bi samo spavala na boku ona bi me na kraj kreveta znala odgurati a ona se rasiri kao da joj treba toliko mjesta 😂 i sada spava opet u svome meni je lakse duplo ne moram misliti ocul ju prekriti al ujutro kada se probudi za hranjenje onda drugu turu spava s menom vise zbog toga da ja jos malo odspavam 😂
Cure, koji su vam malci imali simptome pred izbijanje zubica? Moja ima 3,5 mj ali vec danima jako slini, trpa rukice stalno u usta, nervozna, proizvodi svakakve zvukove ali kao da je boli pa zagrize sakicu, budi se svakih 1h....poslala sam danas mm u lavanda miu, imaju odlican homeopatski pripravak, koji sam davala i starijoj za zubice. Vrijeme da se naspavamo, tj.kako je netko napisao par postova vise, barem 3h u komadu.
Od kindaca davno odustali i prodali ga, kupili starijoj krevet u ikei i sad nas tri spavamo u sobi a mm je davno dobio izgon u db, pogotovi sto hrce da bi i mrtve probudio 😂🤪.
Laganini sam ko zombi, nista mi se ne da, samo non stop ves perem a da bi se dalo cistiti, bi.
Nego, malo off, trebamo nekoga za pokreciti stan od 50m2, u Zg a da ne racuna kao suho zlato. Bilo je nedavno na ponudi dana za 500 kn i naravno, pobjeglo mi dok sam se sjetila. Moramo okreciti stan gdje mi je bila podstanarka, radi daljnjeg iznajmljivanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji