Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2020. 16:55

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Emax

I da moj sincic uzivaaa u kolicima 🥰 jucer sam ga stavila u jaje i na kuhinju dok sam pravila rucak 😁 a ja se ni u wc ne mogu sakrit 😩😩😩 imam kljuc al ne pomaže 😂

Ja imam ključ al se ne volim kljucati imam strah da necu moci otkljucati di god da sam

Hahahahah pa provalis, izadjes kroz prozor i sl. Ionak uvijek nosis mob u wc, pa neces 3 god bit zakljucana u wcu 😂

😂😂😂 To bi se meni desilo kada ga nebi ponila sa sobom 😂

Hahahahah

Kao sto sam vec pisala davni dana baksuz sam 😂

Emax
    22. Veljača 2020. 20:10

Ja uzivam ležati u kadi staviti masku na lice i najbolje jos kafu ponineti sa sobom 😂 kao sto sam rekla volim to i rado se toga sjećam 😂😂😂

22. Veljača 2020. 20:16

Emax

Ja uzivam ležati u kadi staviti masku na lice i najbolje jos kafu ponineti sa sobom 😂 kao sto sam rekla volim to i rado se toga sjećam 😂😂😂

😂😂😂😂 Dal i mob poneses u kadu pa da jos upane u kadu, ajme kako mene toga strah da ce upasti.. Ja sam prije 3 god razbila mob slucajno, ja sam plakala ko kisna godina, poslje zovem muza da sam mob razbila i placem i dode on kuci i on mene psuje kako sam mogla razbiti ja u plac 😂😂😂 a on mene zajebava al men to nista nije znacilo ja sam i dalje plakala 😂

• Noemi1
    22. Veljača 2020. 21:01

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Emax

I da moj sincic uzivaaa u kolicima 🥰 jucer sam ga stavila u jaje i na kuhinju dok sam pravila rucak 😁 a ja se ni u wc ne mogu sakrit 😩😩😩 imam kljuc al ne pomaže 😂

Ja imam ključ al se ne volim kljucati imam strah da necu moci otkljucati di god da sam

Hahahahah pa provalis, izadjes kroz prozor i sl. Ionak uvijek nosis mob u wc, pa neces 3 god bit zakljucana u wcu 😂

😂😂😂 To bi se meni desilo kada ga nebi ponila sa sobom 😂

Hahahahah

Kao sto sam vec pisala davni dana baksuz sam 😂

🙈🙈🙈

• Noemi1
    22. Veljača 2020. 21:02

Emax

I ja volim lezat u kadi. Navecer lijepo kad bebac ode spavat 😁 

• Noemi1
    22. Veljača 2020. 21:03

ayla

Emax

😂😂😂😂 Dal i mob poneses u kadu pa da jos upane u kadu, ajme kako mene toga strah da ce upasti.. Ja sam prije 3 god razbila mob slucajno, ja sam plakala ko kisna godina, poslje zovem muza da sam mob razbila i placem i dode on kuci i on mene psuje kako sam mogla razbiti ja u plac 😂😂😂 a on mene zajebava al men to nista nije znacilo ja sam i dalje plakala 😂

Hahaha da, par komada sam tak i unistila. Al jedan je prezivio 😅

Emax
    22. Veljača 2020. 21:18

Noemi1

ayla

Emax

Prije jesam nosila al nikad nije nijedan pao unutra sreca 💪 a sad ne bi ponijela nista samo mir i tišina i uživanje 😂 zelje moje pusti snovi 😁 da vas pitam jel neka od vas imala problema sam ispucalim i bolnim bradavicama ono okolo bradavice kao da je nateklo malo zacrvenilo se? Mene malac razvlači kao pracku i sad me bas ono baaaaas zaboli kad dojim dodje mi da vrisnem nekad a do sad nikad nisam
    Bogu hvala imala problema sa dojenjem a sad razmisljam da kupim one silikonske kape dok malo ne zalijepim jer ovako nikako ne mogu zalijecit imam i kremu i komprese al nedovoljno vremena za zamladjivanje! 🤷‍♀️ 

Emax
    23. Veljača 2020. 08:07

Aurora i ja imam i lanolin i neku mamacare od Topfer ta je ovdje kod nas ocijenjena kao najbolja i bas i jest dobra al kad svakih sat vremena dojis inda nema vremena da zacijeli 🤷‍♀️ A imam i komprese od multi mum one su isto baaas dobre ali jos traje oporavak zato razmisljam o tim kapicama 🙍‍♀️

• zuti_14
    23. Veljača 2020. 11:58

Pozz ekipa, moze malena pomoc. Beba 4 mj prije 10 ak dana je imala 2 dana temperaturu 39.1 koje smo se rijesili uz pomoc cepica ali i dalje imamo problema sa kasljom i nosi e. Rijesavamo i jedno i drugo sa inhaliranjem i usisavacem za nos
    Nos ide na bolje Al kasalj nikako..... Pa me zanima ima li jos koji nacin osim inhaliranja da suzbijemo/rijesimo se kaslja

• Noemi1
    23. Veljača 2020. 16:37

Emax

Noemi1

ayla

Emax

Prije jesam nosila al nikad nije nijedan pao unutra sreca 💪 a sad ne bi ponijela nista samo mir i tišina i uživanje 😂 zelje moje pusti snovi 😁 da vas pitam jel neka od vas imala problema sam ispucalim i bolnim bradavicama ono okolo bradavice kao da je nateklo malo zacrvenilo se? Mene malac razvlači kao pracku i sad me bas ono baaaaas zaboli kad dojim dodje mi da vrisnem nekad a do sad nikad nisam
    Bogu hvala imala problema sa dojenjem a sad razmisljam da kupim one silikonske kape dok malo ne zalijepim jer ovako nikako ne mogu zalijecit imam i kremu i komprese al nedovoljno vremena za zamladjivanje! 🤷‍♀️

Mozda imas mlijecni blister, procitaj si na netu malo o tome 😯 ili ak je rana, probas sa sesiricima dojit dok ne prodje. I mazi lanolin svaki put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.