Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emax
    23. Veljača 2020. 16:47

Noemi bas sam gledala o blisteru al ne vidim nista kod sebe vec osjetim i vidim dok mazem da je okolo koza ispucala i bradavica sama ispucala ono bas crveno, sutra odmah po sesirice idem bas boli ovako 🙅‍♀️

• Noemi1
    23. Veljača 2020. 17:29

Emax

Noemi bas sam gledala o blisteru al ne vidim nista kod sebe vec osjetim i vidim dok mazem da je okolo koza ispucala i bradavica sama ispucala ono bas crveno, sutra odmah po sesirice idem bas boli ovako 🙅‍♀️

Ja sam probala mam sesirice i ok su mi bili. Iako, ak je ranica, bolit ce te dok doji i kroz sesirice samo malo manje.

Emax
    23. Veljača 2020. 18:57

Noemi ja cu isprobati sutra nadam se da ce on prihvatit jer ovako se bojim da nekad ne reagujem pa ce se prepasti pa nece htjeti nikako a i nadam se da ce sa sesiricem htjeti! 🤷‍♀️ Aurora sve su prilike da ce mu zubi sve sto dohvati trpa u usta ponekad cijela šaka u ustima i pokušava jos i drugu utrpati 😂 sladak ko šećer 🥰 a poceo nekako da razvlači siku dok jede ono bas da nateze ja kazem kao pracku 😂 ne znam da li mu je to neka faza il sta vec al znam da boli 😳

Emax
    23. Veljača 2020. 19:00

I da komprese su predobre ja sam ih koristila povremeno i prije ovoga i kad ih onako hladne staviš tacno osjetis kako izvlace temperaturu i ublažavaju tkivo meni su bas bas dobre! U bolnici gdje sam ja rodila ima jedna zena kojoj je posao da pokaže mamama kako da pravilno doje i trikove da izbjegnu mastitis! Dodje do svake žene popriča objasni i preporučila mi je te komprese i ja sam ih odmah nabavila i stvarno su za preporuku!

• Noemi1
    23. Veljača 2020. 19:04

Emax

Noemi ja cu isprobati sutra nadam se da ce on prihvatit jer ovako se bojim da nekad ne reagujem pa ce se prepasti pa nece htjeti nikako a i nadam se da ce sa sesiricem htjeti! 🤷‍♀️ Aurora sve su prilike da ce mu zubi sve sto dohvati trpa u usta ponekad cijela šaka u ustima i pokušava jos i drugu utrpati 😂 sladak ko šećer 🥰 a poceo nekako da razvlači siku dok jede ono bas da nateze ja kazem kao pracku 😂 ne znam da li mu je to neka faza il sta vec al znam da boli 😳

Sretno 🤞

Emax
    24. Veljača 2020. 22:00

Da razbijem tišinu 😂 sesiric nije upalio 🤷‍♀️

Emax
    25. Veljača 2020. 07:54

Aurora87

Emax

Da razbijem tišinu 😂 sesiric nije upalio 🤷‍♀️

Zasto? Sto je poslo po

Nista 😂 jednostvno nece sa sesiricem 🤷‍♀️

25. Veljača 2020. 12:39

Aurora87 mozes probati od mustele kremicu za pelensko podrucje? ☺️ 

Emax
    25. Veljača 2020. 13:11

Kantarionovo ulje posebno ako je domaće smijes jer je 100% prirodno bar bih ja sa tim smjela namazati a nama je puder pomogao kad ga presvlacis pusti da se dobro osuši guza ako nisi sigurna malo fenom prosuši ja sam tako i onda samo baby puder i kod nas je preko noci otišlo!! I naravno sto češće ga ostavi bez pelene da se malo izluftira

• Noemi1
    25. Veljača 2020. 14:10

Aurora87

Mi muku mucimo s crvenilom na guzi🙄. Probala bepanthen, ne pomaze. Sudocrem, ne pomaze. Cak mislim da mu je napravio ranicu na spolovilu. Ranicu sam mazala lanolinom i proslo. Mazala i guzu lanolinom, ne pomaze. Mazala guzu sos niveinom kremom, ne pomaze iako sam samo jucer mazala i jutros zakljucila da previse fino mirise sto znaci da ima dodanih mirisa pa odustala. Imate kakvu preporuku? Sto mislite bi li smjelo kantarionovo ulje ici na guzu?

Ja sam pregibe mazala s bepanthen masti pa sudokremom, obje kreme odjednom, kad su bili crveni i ispucali. A ovisi zast se crveni, ak su neke gljivice, a kontam da bi mogle bit jer je imao i ranicu, onda od ped trebas trazit kremu na recept (garamicin za spolovilo ugl daju, a klotrimazol za guzu il tak nest, ugl sto ti ped napise). Za ulje stvarno ne znam jel smije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.