Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2020. 15:36

Noemi1

Ayla kak stojite s kasicama? 😁

Dobro ima jedan obrok dnevno njih i toj to sada cu joj poceti navecer oko 5,6 davati onu kao za laku noc pa cu vidjti kako reagira.. Vi dal ste poceli s mesom? 

27. Veljača 2020. 15:38

Jeja4

Cure, koji su vam malci imali simptome pred izbijanje zubica? Moja ima 3,5 mj ali vec danima jako slini, trpa rukice stalno u usta, nervozna, proizvodi svakakve zvukove ali kao da je boli pa zagrize sakicu, budi se svakih 1h….poslala sam danas mm u lavanda miu, imaju odlican homeopatski pripravak, koji sam davala i starijoj za zubice. Vrijeme da se naspavamo, tj.kako je netko napisao par postova vise, barem 3h u komadu.
    Od kindaca davno odustali i prodali ga, kupili starijoj krevet u ikei i sad nas tri spavamo u sobi a mm je davno dobio izgon u db, pogotovi sto hrce da bi i mrtve probudio 😂🤪.
    Laganini sam ko zombi, nista mi se ne da, samo non stop ves perem a da bi se dalo cistiti, bi.
    Nego, malo off, trebamo nekoga za pokreciti stan od 50m2, u Zg a da ne racuna kao suho zlato. Bilo je nedavno na ponudi dana za 500 kn i naravno, pobjeglo mi dok sam se sjetila. Moramo okreciti stan gdje mi je bila podstanarka, radi daljnjeg iznajmljivanja.

Mojoj jedino sto su se obrazi crvenili nikakve naznake nije bilo, kad je vec doslo do izbijanja 4 dana nervoze i gotovo.. Ona je isto oko 3mj i nes pocela ruke trpati i sliniti al od zuba tada ni z

27. Veljača 2020. 16:36

Ayla sad sam vidjela nilu baby u konzumu! I na snizenju ti je cak! A nisam uocila nikakav novi dizajn 😂 

Emax
    27. Veljača 2020. 17:59

Aurora pričala sam ja sa njim nece da sluša 😂 samo se smije 🥰🥰 danas smo imali trece cijepljenje i sad imamo sest mjeseci mira Bogu hvala danas mi se opet srce slomilo na komadiće kad je plakao! Aaaaa imam i update sto se tice mojih grudi 😁 zvala sam onu ženu za dojenje i objasnila joj sve kako je i ona pota jel mali skoro imao crvenilo oko guze ja kazem da čak i sad povremeno ona kaze da smo dobili gljivicu! Prvo on pa je prenio na mene tj na grudi i sad ne mozemo nijedno se oporavit jer stalno jedno na drugo prenosimo! Rekl mi da kupim jedan gel i da mazem njemu usta i sebi bradavice tj podrucje koje stavlja u usta! Danas dosli kuci na testisima ponovo crvenilo kao da se ispeklo place ne da se pipnuti opet srce puca nego sutra ponovo do doktora mozda mora antibiotik sad uzet jer se vec et vuče dobre dvije sedmice 🙅‍♀️

• Noemi1
    27. Veljača 2020. 19:36

ayla

Noemi1

Dobro ima jedan obrok dnevno njih i toj to sada cu joj poceti navecer oko 5,6 davati onu kao za laku noc pa cu vidjti kako reagira.. Vi dal ste poceli s mesom?

Da, ja mu bas danas dala prvi put puretinu (bijelo meso) s mrkvom, tikvicom i pastrnjakom. Smazo svee, spavao 3h, mal vise 😅 a mi imamo sad 2 obroka. Taj u podne i oko 18h. 

• Noemi1
    27. Veljača 2020. 19:38

Emax

Aurora pričala sam ja sa njim nece da sluša 😂 samo se smije 🥰🥰 danas smo imali trece cijepljenje i sad imamo sest mjeseci mira Bogu hvala danas mi se opet srce slomilo na komadiće kad je plakao! Aaaaa imam i update sto se tice mojih grudi 😁 zvala sam onu ženu za dojenje i objasnila joj sve kako je i ona pota jel mali skoro imao crvenilo oko guze ja kazem da čak i sad povremeno ona kaze da smo dobili gljivicu! Prvo on pa je prenio na mene tj na grudi i sad ne mozemo nijedno se oporavit jer stalno jedno na drugo prenosimo! Rekl mi da kupim jedan gel i da mazem njemu usta i sebi bradavice tj podrucje koje stavlja u usta! Danas dosli kuci na testisima ponovo crvenilo kao da se ispeklo place ne da se pipnuti opet srce puca nego sutra ponovo do doktora mozda mora antibiotik sad uzet jer se vec et vuče dobre dvije sedmice 🙅‍♀️

Rojazol gel? Soor? Jel mu bijel jezik?

Emax
    27. Veljača 2020. 21:14

Noemi Daktar se zove gel a ima kao male puhice bijele unutra sutra idemo opet kod doktora!

27. Veljača 2020. 21:14

Milla

Ayla sad sam vidjela nilu baby u konzumu! I na snizenju ti je cak! A nisam uocila nikakav novi dizajn 😂

Ma da 😍😍 moram bas vidjeti dal ima kod nas ☺️☺️

27. Veljača 2020. 21:54

Aurora87

Ayla, znam da bi mi bilo lakse da spava u kreveticu, to je bilo vrijeme kad sam spavala ko covjek, sve do jednpg dana kad se poceo buditi milijun puta. Krevet nam nije velik. Ja dojim na krevetu kod mm-oviih nogu.i onda svaki put probudim njega da se pomjeri da ja mogu dojiti i da se pomjeri da ja mogu leci kad malog spustim. I otkako sad spavam s malcem, cesto ga dojim lezeci jer tako mogu i ja biti u nekom polusnu. Problem je sto on nece uvijek lezeci, tj. gura me nogama jer mu noge rade sto na sat non stop pa moram sjwsti. Ugl, ne mogu se milijun puta ustati i vaditi iz krevetica. 😁Mogu al ovako mi lakse.

O jebemu ja nisam dojila pa mi islo na zivce dizanje non stop i totalno te razumim mene sada satra sto ona se budi tokom noci ja se moram dignuti i dati dudicu da bi ona nastavila

27. Veljača 2020. 21:56

Noemi1

ayla

Noemi1

Da, ja mu bas danas dala prvi put puretinu (bijelo meso) s mrkvom, tikvicom i pastrnjakom. Smazo svee, spavao 3h, mal vise 😅 a mi imamo sad 2 obroka. Taj u podne i oko 18h.

Oo supp ja jos nisam krenula s mesom i mislim da necu joj prvu cu uvesti daj drugi obrok pa cu onda 3 koji ce biti rucak oko 2,3 a sada planiram kao veceru 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.