Stavim uvijek pola mjerice na 150. 150 +5 mjerica . Koliko ti stavljaš !
Ja stavim 1 ili 1.5 mjericu na 235ml (210ml vode + 7mjerica ada + 1.5 rizinih pahuljica)
Ja ne stavljam uopce rizine jer vidim da nema njok to nikakve veze stavila ne stavila, al budem jedino da ih potrosim pa cu preci na rizolino kao obrok
Moj puuno manje bljucka kad stavim. 😊
Meni ona nekada ne bljucka nekada bljucka al sada jako slinu proizvodi pa curi non stop
Meni ne bljucka ujutro i navecer ak bljucne bude malo jako zbog rizinih pahuljica. Ostale obroke ak jede mlijeko, bljucka, al je to vise sline neg mlijeka. 🤷
Da pitam i ja 🤪 kada dajete kasicu dali dizete bebu da podrigne nakon pola ili tek na kraju?
Na kraju, nakon sto popije vode. Hahaha fora mi je pit vodu na kljunasicu
Da pitam i ja 🤪 kada dajete kasicu dali dizete bebu da podrigne nakon pola ili tek na kraju?
Ona ju uhvati i onda se lupa s njom ili krene piti i potegne i onda se namrsti kao da rakiju pije 😂
Stavim uvijek pola mjerice na 150. 150 +5 mjerica . Koliko ti stavljaš !
Ja stavim 1 ili 1.5 mjericu na 235ml (210ml vode + 7mjerica ada + 1.5 rizinih pahuljica)
Ja ne stavljam uopce rizine jer vidim da nema njok to nikakve veze stavila ne stavila, al budem jedino da ih potrosim pa cu preci na rizolino kao obrok
Moj puuno manje bljucka kad stavim. 😊
Meni ona nekada ne bljucka nekada bljucka al sada jako slinu proizvodi pa curi non stop
Meni ne bljucka ujutro i navecer ak bljucne bude malo jako zbog rizinih pahuljica. Ostale obroke ak jede mlijeko, bljucka, al je to vise sline neg mlijeka. 🤷
Kod nje nema pravila sto se bljuckanja tice
Nema bas pomaka 🤣🤣🤣🤣🥰
Bila budna u pola 2 nekako ju uspavala pa opet oko pol 3 i eto sad je jela u 4.
Ona očito ima takav ritam . Ne znam kad će izbaviti noćnu bocu .
Ayla dal si prošla na ad 2 ili si još na 1 ?
Ja ju ne dižem da podrigne
Cureee upomoc!!!! Javlja mi se herpes na usni 😩😩😩😩😩 ustala da dojim malog i osjetim u uglu usne znate taj osjecaj kao da je malo oteklo i svrbi 😳 stavila sam kremu od cinka al sta dalje kako da ne ljubim svoju bebicu???? 😔😔😔😔😔
Nema bas pomaka 🤣🤣🤣🤣🥰
Bila budna u pola 2 nekako ju uspavala pa opet oko pol 3 i eto sad je jela u 4.
Ona očito ima takav ritam . Ne znam kad će izbaviti noćnu bocu .
Ayla dal si prošla na ad 2 ili si još na 1 ?
Ja ju ne dižem da podrigne
Nisam jos presla na 2 imam jos 1 pa cu u iducoj nabavki uzeti 2 par i 1 i polako prelaziti na 2..da nije regresija sna posto se budi svaki sat
Cureee upomoc!!!! Javlja mi se herpes na usni 😩😩😩😩😩 ustala da dojim malog i osjetim u uglu usne znate taj osjecaj kao da je malo oteklo i svrbi 😳 stavila sam kremu od cinka al sta dalje kako da ne ljubim svoju bebicu???? 😔😔😔😔😔
Uzmi onu kremu za herpes i ne ljubi bebicu znam da je tesko al bolje ne
Ona ju uhvati i onda se lupa s njom ili krene piti i potegne i onda se namrsti kao da rakiju pije 😂
😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji