Nema bas pomaka 🤣🤣🤣🤣🥰
Bila budna u pola 2 nekako ju uspavala pa opet oko pol 3 i eto sad je jela u 4.
Ona očito ima takav ritam . Ne znam kad će izbaviti noćnu bocu .
Ayla dal si prošla na ad 2 ili si još na 1 ?
Ja ju ne dižem da podrigne
😕
Cureee upomoc!!!! Javlja mi se herpes na usni 😩😩😩😩😩 ustala da dojim malog i osjetim u uglu usne znate taj osjecaj kao da je malo oteklo i svrbi 😳 stavila sam kremu od cinka al sta dalje kako da ne ljubim svoju bebicu???? 😔😔😔😔😔
Uzmi onu kremu za herpes i ne ljubi bebicu znam da je tesko al bolje ne
Slazem se. Mozda i da masku stavi 😷
Cureee upomoc!!!! Javlja mi se herpes na usni 😩😩😩😩😩 ustala da dojim malog i osjetim u uglu usne znate taj osjecaj kao da je malo oteklo i svrbi 😳 stavila sam kremu od cinka al sta dalje kako da ne ljubim svoju bebicu???? 😔😔😔😔😔
Slazem se. Mozda i da masku stavi 😷
Da to bi ja ucinila, mene su bili sinusi uhvatili i ja sam mislila da prehlada i ja sam nosila masku ja sam se nocima gusila i danima kada bi bila s njom da nebi slucajno od mene pokupila a ono samo sinusi 😁
Plakala u snu , probudila se par puta i derala ko luda
Mozda su zubici krenuli pa boli ju, mojoj su isto krenuli gornji i zna se buditi i plakati i sada se budi svako malo i kako ima svojih igracaka u krevetu ona uzme jednu i onda s njom krene u pricu ja se dignem i dam dudicu i ona nastavi spavati ako duze od 10 min ne zaspe tek onda idem hraniti
Krema od cinka pomogla ne osjecam vise nikakvo peckanje ni ista a bebu i dalje ne ljubim jer virus je mozda jos tu!
Očito zubići . Još nema niti jednog
Ma sigurno, neku dijecu to bas pati samo pogledaj ljetne tamo ima curka koje se bas pate da sam na njihovom mjestu ja nez kako bi izdurala pa je mozda i tvoja beba takva, ja sam jako zahvalna na ovakvoj bebi jer nez kako bi mada i mi imamo dana za poluditi, jos pogotovo sto hocu neku rutinu napraviti da se zna kada ide spavati al to je nekada stvarno tesko.. Izdrzi samo ti to mogu reci, jeli se muz ukljucio u bajljenje da ti malo olaksa?
Krema od cinka pomogla ne osjecam vise nikakvo peckanje ni ista a bebu i dalje ne ljubim jer virus je mozda jos tu!
Ma bit ce to supp proce za par dana onda izljubi za sve dane sto nisi ☺️
Ma bit ce to supp proce za par dana onda izljubi za sve dane sto nisi ☺️
Hocu vjeruj strpit cu se al tesko je baaaas jos njemu danas cetiri mjeseca a mi se svako jutro izgnjavimo za sve pare jer je uvijek pravi veseljak i maza mamina al sta da radim strpit cu se znam zasto!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji