Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    24. Studeni 2019. 10:53

mommy_V

Noemi1

mommy_V

Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
    Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂

🤔 glupi komentari s njene strane ce bit na meniju vjerojatno 😅

Toga ovih dana ne fali🤣🤣🤣

Ma reci ti njoj nek jede 💩 za rucak 😅

luce35
    24. Studeni 2019. 11:12

Noemi1

mommy_V

Noemi1

mommy_V

Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
    Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

24. Studeni 2019. 11:39

luce35

Noemi1

mommy_V

Noemi1

mommy_V

Hahah dobra ideja🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👌👌👌👌😂😂

lala3
    24. Studeni 2019. 11:59

ayla

Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
    Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
    Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada

🤣🤣🤣🤣🤣, joj dobra si..
    Vjeruj da mi je tesko zbog mm jer vidim da ga to bas pogađa, srecu i veselje nase zbog djeteta hoce na sve nacine da pokvare, ali uvijek kazem na dusu im bilo njihovu, meni nek se vrati ako sam kriva, ali i njima ako su oni krivi.. Sad su krenuli po njemu, on je za sve kriv, a samo se trazio razlog da se zakace sa nama i eto nasao se razlog u tim parama... 
    Zalosno je sto su bas birali trenutak kad je covjek najemotivniji i najsretniji da ti ga pokvare...

mommy_V
    24. Studeni 2019. 12:08

Ja

Noemi1

mommy_V

Noemi1

mommy_V

Hahah dobra ideja🤣🤣🤣

Hahaha👌🏼👌🏼
    Ljudi,evo ogulila je kumpire jer joj je mm rekao👏🏼👏🏼👏🏼 Cak je i robu sa susila smotala al sam ja to morala sve ponovo premotati jer je sve zguzvano🙄

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 13:32

mommy_V

Ja

Noemi1

mommy_V

Noemi1

mommy_V

Hahah dobra ideja🤣🤣🤣

Hahaha👌🏼👌🏼
    Ljudi,evo ogulila je kumpire jer joj je mm rekao👏🏼👏🏼👏🏼 Cak je i robu sa susila smotala al sam ja to morala sve ponovo premotati jer je sve zguzvano🙄

Opaa jos ces htjet da sveki produzi svoj boravak 😂😅

october30
    24. Studeni 2019. 13:51

Znaci od 7 ujutro mi je na sisi skoro bez prekida, nije ni spavala, kak je spustim dernja se... Sad sam opustila i napravila joj bocicu, posisala je sve bez pauze, kontam i da je bilo 120 da bi sve pojela... Forsiram to dojenje a dijete mi gladno ☹️

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 14:42

october30

Znaci od 7 ujutro mi je na sisi skoro bez prekida, nije ni spavala, kak je spustim dernja se… Sad sam opustila i napravila joj bocicu, posisala je sve bez pauze, kontam i da je bilo 120 da bi sve pojela… Forsiram to dojenje a dijete mi gladno ☹️

Ni se stigne ti se proizvest mlijeko ako stalno sisa beba. 😬 a mozda je skok pa si navlaci vise mlijeka 🤷

24. Studeni 2019. 14:44

lala3

ayla

Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
    Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
    Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada

🤣🤣🤣🤣🤣, joj dobra si..
    Vjeruj da mi je tesko zbog mm jer vidim da ga to bas pogađa, srecu i veselje nase zbog djeteta hoce na sve nacine da pokvare, ali uvijek kazem na dusu im bilo njihovu, meni nek se vrati ako sam kriva, ali i njima ako su oni krivi.. Sad su krenuli po njemu, on je za sve kriv, a samo se trazio razlog da se zakace sa nama i eto nasao se razlog u tim parama…
    Zalosno je sto su bas birali trenutak kad je covjek najemotivniji i najsretniji da ti ga pokvare…

Sve razumim, al oni bi nasli u necemu drugom i da to nisu bile pare i kad tad bi prigovorili nesto.. 

Venus
    24. Studeni 2019. 14:45

Evo nakon 3 dana, jutros kaka opet zuto/orange... al i dalje se “kiseli” 😅

Nasa se nocas budila u 5, 9, pa 12 i ja tako se ne dizem prije 12 iz kreveta. Pa ja kolko god spavam opet mi to budjenje bude kao da me vlak udario 😅
    Kuha se leca za rucak, valjda joj nece smetat, bas se zalelili muz i ja finog variva uz ovo vrijeme.

Jel vas zahebaju bebane dok ih mijenjate pa se bas tad uneredjuju? Moja redovito piski kad se skine pelena, i tako je sinoc popiskila podlogu i izbljuvala se. Ja stavim cistu pelenu i preko povoj, taman zatvorim i cura se ukaki.. nista, skidan ja opet, navlacin opet novu pelenu, zatvorim sve, opet se ukaka... sve ma zeza 😂😂😂

I jos sam joj lijepo na radijatoru grijala sve jedno po jedno, povoje, pidjamu pa vrecu, da joj sve fino toplo dok je oblacim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.