Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂
🤔 glupi komentari s njene strane ce bit na meniju vjerojatno 😅
Toga ovih dana ne fali🤣🤣🤣
Ma reci ti njoj nek jede 💩 za rucak 😅
Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👌👌👌👌😂😂
Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada
🤣🤣🤣🤣🤣, joj dobra si..
Vjeruj da mi je tesko zbog mm jer vidim da ga to bas pogađa, srecu i veselje nase zbog djeteta hoce na sve nacine da pokvare, ali uvijek kazem na dusu im bilo njihovu, meni nek se vrati ako sam kriva, ali i njima ako su oni krivi.. Sad su krenuli po njemu, on je za sve kriv, a samo se trazio razlog da se zakace sa nama i eto nasao se razlog u tim parama...
Zalosno je sto su bas birali trenutak kad je covjek najemotivniji i najsretniji da ti ga pokvare...
Ja
Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
Hahaha👌🏼👌🏼
Ljudi,evo ogulila je kumpire jer joj je mm rekao👏🏼👏🏼👏🏼 Cak je i robu sa susila smotala al sam ja to morala sve ponovo premotati jer je sve zguzvano🙄
JaHahah dobra ideja🤣🤣🤣
Hahaha👌🏼👌🏼
Ljudi,evo ogulila je kumpire jer joj je mm rekao👏🏼👏🏼👏🏼 Cak je i robu sa susila smotala al sam ja to morala sve ponovo premotati jer je sve zguzvano🙄
Opaa jos ces htjet da sveki produzi svoj boravak 😂😅
Znaci od 7 ujutro mi je na sisi skoro bez prekida, nije ni spavala, kak je spustim dernja se... Sad sam opustila i napravila joj bocicu, posisala je sve bez pauze, kontam i da je bilo 120 da bi sve pojela... Forsiram to dojenje a dijete mi gladno ☹️
Znaci od 7 ujutro mi je na sisi skoro bez prekida, nije ni spavala, kak je spustim dernja se… Sad sam opustila i napravila joj bocicu, posisala je sve bez pauze, kontam i da je bilo 120 da bi sve pojela… Forsiram to dojenje a dijete mi gladno ☹️
Ni se stigne ti se proizvest mlijeko ako stalno sisa beba. 😬 a mozda je skok pa si navlaci vise mlijeka 🤷
Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada
🤣🤣🤣🤣🤣, joj dobra si..
Vjeruj da mi je tesko zbog mm jer vidim da ga to bas pogađa, srecu i veselje nase zbog djeteta hoce na sve nacine da pokvare, ali uvijek kazem na dusu im bilo njihovu, meni nek se vrati ako sam kriva, ali i njima ako su oni krivi.. Sad su krenuli po njemu, on je za sve kriv, a samo se trazio razlog da se zakace sa nama i eto nasao se razlog u tim parama…
Zalosno je sto su bas birali trenutak kad je covjek najemotivniji i najsretniji da ti ga pokvare…
Sve razumim, al oni bi nasli u necemu drugom i da to nisu bile pare i kad tad bi prigovorili nesto..
Evo nakon 3 dana, jutros kaka opet zuto/orange... al i dalje se “kiseli” 😅
Nasa se nocas budila u 5, 9, pa 12 i ja tako se ne dizem prije 12 iz kreveta. Pa ja kolko god spavam opet mi to budjenje bude kao da me vlak udario 😅
Kuha se leca za rucak, valjda joj nece smetat, bas se zalelili muz i ja finog variva uz ovo vrijeme.
Jel vas zahebaju bebane dok ih mijenjate pa se bas tad uneredjuju? Moja redovito piski kad se skine pelena, i tako je sinoc popiskila podlogu i izbljuvala se. Ja stavim cistu pelenu i preko povoj, taman zatvorim i cura se ukaki.. nista, skidan ja opet, navlacin opet novu pelenu, zatvorim sve, opet se ukaka... sve ma zeza 😂😂😂
I jos sam joj lijepo na radijatoru grijala sve jedno po jedno, povoje, pidjamu pa vrecu, da joj sve fino toplo dok je oblacim
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji