Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂
🤔 glupi komentari s njene strane ce bit na meniju vjerojatno 😅
Toga ovih dana ne fali🤣🤣🤣
Ma reci ti njoj nek jede 💩 za rucak 😅
Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
Bas me zanima kako ce od ponedjeljka kad muz bude radio svaki dan do 5ipo..sto li ce bit na meniju 🤩🤔😅😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👌👌👌👌😂😂
Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada
🤣🤣🤣🤣🤣, joj dobra si..
Vjeruj da mi je tesko zbog mm jer vidim da ga to bas pogađa, srecu i veselje nase zbog djeteta hoce na sve nacine da pokvare, ali uvijek kazem na dusu im bilo njihovu, meni nek se vrati ako sam kriva, ali i njima ako su oni krivi.. Sad su krenuli po njemu, on je za sve kriv, a samo se trazio razlog da se zakace sa nama i eto nasao se razlog u tim parama...
Zalosno je sto su bas birali trenutak kad je covjek najemotivniji i najsretniji da ti ga pokvare...
Ja
Hahah dobra ideja🤣🤣🤣
Hahaha👌🏼👌🏼
Ljudi,evo ogulila je kumpire jer joj je mm rekao👏🏼👏🏼👏🏼 Cak je i robu sa susila smotala al sam ja to morala sve ponovo premotati jer je sve zguzvano🙄
JaHahah dobra ideja🤣🤣🤣
Hahaha👌🏼👌🏼
Ljudi,evo ogulila je kumpire jer joj je mm rekao👏🏼👏🏼👏🏼 Cak je i robu sa susila smotala al sam ja to morala sve ponovo premotati jer je sve zguzvano🙄
Opaa jos ces htjet da sveki produzi svoj boravak 😂😅
Znaci od 7 ujutro mi je na sisi skoro bez prekida, nije ni spavala, kak je spustim dernja se... Sad sam opustila i napravila joj bocicu, posisala je sve bez pauze, kontam i da je bilo 120 da bi sve pojela... Forsiram to dojenje a dijete mi gladno ☹️
Znaci od 7 ujutro mi je na sisi skoro bez prekida, nije ni spavala, kak je spustim dernja se… Sad sam opustila i napravila joj bocicu, posisala je sve bez pauze, kontam i da je bilo 120 da bi sve pojela… Forsiram to dojenje a dijete mi gladno ☹️
Ni se stigne ti se proizvest mlijeko ako stalno sisa beba. 😬 a mozda je skok pa si navlaci vise mlijeka 🤷
Ah teme SVEKRIVE 🙄🙄🙄 muka mi od pomisli, mommy nezz sto pametno rec ja sam se o svojoj ispucala romane pisala 😂😂
Lala ja bi plesala dan noc da se moja oce napizditi i da mi vise ne dolazi al brate mili ona ne odustaje 😂😂😂😂
Aurora a kako kada moja isto nekad nece da zaspe a nekad odma a pitanje kakve je volje kada
🤣🤣🤣🤣🤣, joj dobra si..
Vjeruj da mi je tesko zbog mm jer vidim da ga to bas pogađa, srecu i veselje nase zbog djeteta hoce na sve nacine da pokvare, ali uvijek kazem na dusu im bilo njihovu, meni nek se vrati ako sam kriva, ali i njima ako su oni krivi.. Sad su krenuli po njemu, on je za sve kriv, a samo se trazio razlog da se zakace sa nama i eto nasao se razlog u tim parama…
Zalosno je sto su bas birali trenutak kad je covjek najemotivniji i najsretniji da ti ga pokvare…
Sve razumim, al oni bi nasli u necemu drugom i da to nisu bile pare i kad tad bi prigovorili nesto..
Evo nakon 3 dana, jutros kaka opet zuto/orange... al i dalje se “kiseli” 😅
Nasa se nocas budila u 5, 9, pa 12 i ja tako se ne dizem prije 12 iz kreveta. Pa ja kolko god spavam opet mi to budjenje bude kao da me vlak udario 😅
Kuha se leca za rucak, valjda joj nece smetat, bas se zalelili muz i ja finog variva uz ovo vrijeme.
Jel vas zahebaju bebane dok ih mijenjate pa se bas tad uneredjuju? Moja redovito piski kad se skine pelena, i tako je sinoc popiskila podlogu i izbljuvala se. Ja stavim cistu pelenu i preko povoj, taman zatvorim i cura se ukaki.. nista, skidan ja opet, navlacin opet novu pelenu, zatvorim sve, opet se ukaka... sve ma zeza 😂😂😂
I jos sam joj lijepo na radijatoru grijala sve jedno po jedno, povoje, pidjamu pa vrecu, da joj sve fino toplo dok je oblacim
Sortiraj odgovore
Najstariji