Koju ono app koristis i preporucas? Ja imam Ovia baby i Little dot
Ja koristim baby tracker (ikona zelena je s bijelim kolicima). Bila sam skunula i tu little dot kad je aurora rekla, al mi se bas ne svidja 🤷
Baby tracker je bas dobra, nju sad koristim, puno prakticnija od one druge😉
Je je, i meni je zakon 😁 jednostavna i prakticna 😊
Ja sam nju koristila i za spavanje al mi dopizdilo pisat kad se budi kad zaspe sad samo koliko jede i kad minjam pelenu nije mi ni bitno koliko je vremenski proslo nego samo da racuna
Da, ja nisa pisala spavanje. Ali pisem hranjenje i pelene i d3 i koliko je tezak,dugacak i kupanje
Ja ne d3 jer dam kad se sjetim 😂 a tezinu i cm pisem u knjigu a kupanje nee to pamtim
Haha a ja d3 ne preskacem, bas redovno dajem, svako jutro. A kupanje mi nije tesko zapamtit al svejeedno si zapisem 🤷
Ja zab ono dat cu dat i onda se kasno sitim da nisam a ona spava 🙄🙄
Ma meni to rutinski, cim oci otvori ujutro, jos u krevetic mu dofuram, pojede i odmah uzimam i bocicu dajem 😀
Pozdrav cure..jel imala koja od vas problema sa upalom uha u trudnoći? Kako ste lijecile?
Al probaj prvo nakapat nos. Uho zna bolit ukoliko je nos zacepljen 😬
Ma,je,sve je to povezano..kaze dr.da je upala i gljivice..da mi je pao imunitet..kaze normalno stanje za trudnice 😊hvala🤗
Ajde brzo se oporavi onda 😁🤞
Hvala ti ❤🌷
😊
Ajme, gledam si sad cice prije tusiranje, narasle za 5 brojeva valjda 😱. Mala cica redovito ali imam vise mlijeka nego povuce pa povremeno malo iatiskam van.
Isla sam se vagati, otislo svih 10 kg koje sam dobila u trudnoci, barem nekaj. Nadam se da cu jos izgubiti pokoju dojenjem.
Mi nismo gledali tv otkad sam rodila, tj.mm je jedan dan krenuo gledati neki film pa zaspao. I dok je peglao prvi mjesec je gledao cmc. Meni tv uopce ne fali, nekad davno sam htjela izbaciti tv iz sobe pa mi mama nije dala, a sad mi bas super😁. Ne volim kad postanem ovisna o serijama, u trudnoci sam bila pa sam se stalno s muzem raspravljala. Koliko cesto kupate klince? Mi svaki drugi dan a moja mama stalno govori da ga treba svaki dan, vec sam se zakacila s njom, ko da mali kopa svaki dan🙄
Ja isto svaki drugi dan. Znala sam par puta i treci dan okupat (ako smo prethodni dan imali goste ili nesto pa nismo mogli). Znam mu nekad oprat i guzu toplom vodom i krpicom, ako ga taj dan ne kupam 🤷 to je mala beba, koja se ne znoji, mislim da nema potrebe bas svaki dan kupat, samo se koza tako susi i skidaju se prirodna ulja s koze 🤷
Duda u dosta slucajeva zezne dojenje, ja nisam davala ni sinu ni sad curi.
Sto se tice kupanja potpuno nepotrebno svaki dan, naprotiv jer se tako isusuje koza, sasvim dovoljno svaka 2-3 dana. Mi nasu curu jos nismo okupali zbog granuloma na pupku nego samo mokrim blazinicama cistimo. Jedva cekam uvalit je u kadicu da gusta 😍
Sto se tice kupanja potpuno nepotrebno svaki dan, naprotiv jer se tako isusuje koza, sasvim dovoljno svaka 2-3 dana. Mi nasu curu jos nismo okupali zbog granuloma na pupku nego samo mokrim blazinicama cistimo. Jedva cekam uvalit je u kadicu da gusta 😍
Jel tako da zezne?🤔 Necu uopce riskirati, kad malo razmislim, ako meni ne smeta sto svako malo hoce sisu, sta ima koga drugoga…a mi smo dugo mucili muku s pupkom, sa 6 tjedana mu tek taj granulom rijesen. Sa 3 mu otpao pupak tek i onda se ovo razvuklo. Ali mi smo ga s tjedan dana negdje kupali u kadici iako je to nama bila prava muka dok pupak nije rijesen, ali tako nam je patronazna rekla…bezvze smo svi bili pod stresom da se ne smoci. A sad je to pjesmica🙂. E sad sam s3 sjetila…jel vase bebe trepcu u kadici? Malac pocne treptati cesto🙂
Jel granulom otisao sam po sebi ili nakon tretmana srebrom? Njoj krvari nekad kap a nekad obilnije, a vecinu dana je suha, cista kompresa
Mali kao prestao sisati nakon 24min i zaspao na 4 min i udri u dreku, hoce sisu…i tako ja opet dojim🤣. Znaci kako su oni tu, dojim skoro sat vremena vec😁
S 2 mjeseca sisa 24 min? Moja je s 15 dana vec skratila podoj, za 6-7 min isprazni sisu halapljivica pa onda pola sata stuca 🙄. Super da ti tako sporije vuce, zavidim 😀
Jel tako da zezne?🤔 Necu uopce riskirati, kad malo razmislim, ako meni ne smeta sto svako malo hoce sisu, sta ima koga drugoga…a mi smo dugo mucili muku s pupkom, sa 6 tjedana mu tek taj granulom rijesen. Sa 3 mu otpao pupak tek i onda se ovo razvuklo. Ali mi smo ga s tjedan dana negdje kupali u kadici iako je to nama bila prava muka dok pupak nije rijesen, ali tako nam je patronazna rekla…bezvze smo svi bili pod stresom da se ne smoci. A sad je to pjesmica🙂. E sad sam s3 sjetila…jel vase bebe trepcu u kadici? Malac pocne treptati cesto🙂
Jel granulom otisao sam po sebi ili nakon tretmana srebrom? Njoj krvari nekad kap a nekad obilnije, a vecinu dana je suha, cista kompresa
Mom su lapizirali 😯
Na koji nacin duda zezne sisanje? Ja sam svojoj odmah u rodilistu dala 😂 iako sam prije toga rekla da nema sanse, i bas voli svoju dudicu i slatka je kako je cila koncentrirana dok je duda i sama je pljune van cim pocne spavati. A cica je ipak cica, cim je uzmem u narucje ona zine i hvata me preko majice
Vecer cure, misim da duda nece zeznut dojenje u nikakvom smislu, moj ima dudu a i dalje odlicno ciki i dobiva na tezini, naravno ne guram mu dudu stalno vec onda kad znam da je sit( podoj na obje dojke) a bude nervozan, kad je gladan nema te dude koja ce ga umiriti😊
Sortiraj odgovore
Najstariji