Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    24. Studeni 2019. 16:21

mommy_V

Otac mi donio juhu,evo ti nje meni:,,de daj mi juhe.“ samo ja sam tsda prala sude pa sam se pravila da ne cujem😅🤣

😱😱😱

october30
    24. Studeni 2019. 16:48

E i moja svekrva dolazi sutra iz Rijeke... Vidit cemo ocu se i ja morat jadat 😁 ali kod nje iz drugih razloga... Ona se brine zbog svega, dok sam za vrijeme trudnoce isla kod njih ko invalida me tretirala, de lezi odmori, de nemoj dizat nista teze od lista papira 😁

mommy_V
    24. Studeni 2019. 18:04

october30

E i moja svekrva dolazi sutra iz Rijeke… Vidit cemo ocu se i ja morat jadat 😁 ali kod nje iz drugih razloga… Ona se brine zbog svega, dok sam za vrijeme trudnoce isla kod njih ko invalida me tretirala, de lezi odmori, de nemoj dizat nista teze od lista papira 😁

Blago tebi..ova moja prstom ne mice,jos hoce da ja nju dvorim...treba izdrzsti jos tjedan dana💪🏼🤯

mommy_V
    24. Studeni 2019. 18:06

Ona mome muzu nesto pametuje da moram ic radit negdi????wtf ,rodila sam prije 2 tjedna..ja ovo ne mogu vise😅

24. Studeni 2019. 18:27

mommy_V

Ona mome muzu nesto pametuje da moram ic radit negdi????wtf ,rodila sam prije 2 tjedna..ja ovo ne mogu vise😅

Ahahahahahahahaahahha ooooo Boze baci ciglu i budi precizan, pa koji njoj k esu njoj sve daske u glavi na broju.. Koliko vi tu imate pravo  biti na porodiljnom? 

• Noemi1
    24. Studeni 2019. 19:51

mommy_V

Ajmee ova tvoja je pobjednica 😂😂😂😂

Venus
    24. Studeni 2019. 20:00

Mommy bome ti je veselo 😅😂😅😂😅
    No comment, sta si ljudi sve dopustaju 🤬🤦🏻‍♀️

Nego mamice, kad ste isle, idete/planirate na prvi gin pregled nakon poroda? I vi koje ste radjale carski kad cete? Meni napisali na otpusnom za 4-6tjedana, danas punih 5. A ja planiram pricekat min jos tjedan dana, uzasavam se toga i pomisli da mi se itko (osim muza 😅) priblizi X zoni nakon onih iskustava iz radjaonice... a jos sam cula da se i papa test radi kod vecine pa se toga tako bojim 😭😭😭

mommy_V
    24. Studeni 2019. 20:24

ayla

mommy_V

Ahahahahahahahaahahha ooooo Boze baci ciglu i budi precizan, pa koji njoj k esu njoj sve daske u glavi na broju.. Koliko vi tu imate pravo biti na porodiljnom?

Nisu ocito...🤯🤯🤯
    Godinu dana mozemo.

mommy_V
    24. Studeni 2019. 20:25

Noemi1

mommy_V

Ajmee ova tvoja je pobjednica 😂😂😂😂

Hahahah jedva cekam da ode,ovo je prosto nemoguce vise izdrzati...🙄

mommy_V
    24. Studeni 2019. 20:28

Venus

Mommy bome ti je veselo 😅😂😅😂😅
    No comment, sta si ljudi sve dopustaju 🤬🤦🏻‍♀️

Nego mamice, kad ste isle, idete/planirate na prvi gin pregled nakon poroda? I vi koje ste radjale carski kad cete? Meni napisali na otpusnom za 4-6tjedana, danas punih 5. A ja planiram pricekat min jos tjedan dana, uzasavam se toga i pomisli da mi se itko (osim muza 😅) priblizi X zoni nakon onih iskustava iz radjaonice… a jos sam cula da se i papa test radi kod vecine pa se toga tako bojim 😭😭😭

Meni su rekli nakon 6 tjedana i ja se narucila al stavilo me tek tamo u 1.mj jer za Bozic valjda imaju godisnji,znaci nakon 8 tjedana ce bit🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.